Prístavný most nemám rád, ajkeď tam vedie dobra cyklocesta od mosta Apollo, lebo má hrboľatý asfalt na obidvoch stranách cyklocesty. Most SNP má nevýhodu, že z Hlavnej stanice by sa musel trepať cez Michalskú bránu a potom na Petržalskej strane obísť stavebnú zónu Starý most. Za daných okolností je Apollo najlepšia voľba.
nerozumiem, preco by mal preboha chodit cez Michalsku ?? Ved prejde cez podhradie a vyjde pri Dome sv. Martina/Bibiane. Z Hl. stanice to je na Zochovu 5 minut a tam uz ma klud od aut ked pojde cez Mikulassku/Zidovsku (ako je muzeum hodin). Pod starym mostom v Petrzalke som nebol par mesiacov - naposledy sa dalo chodit normalne popod rozobraty most ako viedla cyklotrasa.
PS Mapku vidim ale gpx ma problem. K novemu exportu z http://mapy.hiking.sk/?trasa=Thh0S potrebujem registraciu? Zaregistroval som sa ale cakam este stale na verifikaciu.
Neviem, ale ja som Ti gpx subor dal do prispevku, takze si ho mozes stiahnut z neho.
Jezus: preco tak komplikovane obchadzkou na Gotvaldak ?
Ako som napisal - Palarikova je pekna ulicka. Samozrejme sa da ist aj Stefanovicovou.
ja by som isiel priamou ciarou pod Novy most a hned je klud od aut.. ci mala to byt okruzna jazda po BA ?
Naschval nie po Novom moste. Jednak k nemu nie je dobry pristup pre cyklistu z Hlavnej stanice ak sa chce vyhnut autam a ak si zabudol resp. nevies, tak cezpolni maju celkom problem s najdenim obchadzkovej trasy kedze treba obchadzat celu zonu Stareho mosta.
nastup na stanici na bus č.93 a vystup pri auparku...tam mas sad janka krala.....tam sa uz napojis na hradzu...Akurat teraz trosku komlikacia kvoli novemu staremu mostu...ale to zvladnes
Tak ono najkratsia trasa je cez Apollo. A nebyt tej haluziny pri Eurovea, tak celkom prijatelna. A ked to nebude hned zajtra, tak asi po trase elektriciek az na Americke namestie. Zase ich totiz maju zrusit
Naschval nie po Novom moste. Jednak k nemu nie je dobry pristup pre cyklistu z Hlavnej stanice ak sa chce vyhnut autam a ak si zabudol resp. nevies, tak cezpolni maju celkom problem s najdenim obchadzkovej trasy kedze treba obchadzat celu zonu Stareho mosta.
nerozumiem co je na tomto tazke.. podla mna to je najrychlejsia trasa a aj keby som mal ten 1km frekventovanych ciest (Stefanikova/Staromestska) ist po chodniku, tak to je lepsie ako motat sa ulickami v centre...
Ja nerozumiem, ci je take tazke citat s porozumenim... Pista napisal, ze sa nechce motat medzi autami a ja som napisal, ze obchadzka zony Stareho mosta je zla. Viac k tomu nemam co dodat.
Najrychlejsia cesta prec od aut po najviac frekventovanom tahu medzi najviac autami. A naviac do zony, z ktorej bude treba hladat obchadzku Stareho mosta.
Spresnil som GPX track (ked som si to pozrel na satelitnej mape, tak to bolo trosku posunute). A aby mal lto radost, tak som neposlal Pistu jednosmerkou v protismere popri Panorama city, ale som to trochu este skratil a poslal ho popred nove SND.
chodím z práce cez devínsku cestu, a k dunaju idem od pyramídy cez obchodnú po električkovej trase okolo divadla, nikdy mi ani len nenapadlo ísť tak ako navrhuje tuto philj
ved vporiadku, ja som sa na druhej strane snazil zohladnit aj mozne problemy s presnostou GPS signalu a navigaciou neznamymi ulickami, hlavne ked na kazdej krizovatke treba niekam odbacat ...keby mne niekto dal taku mapku neznameho mesta, tak cestujem hodinu
100km po dialnici nemoze byt rychlejsie ako 50km v meste ? ..okrem toho som to myslel tak, ze je to najrychlejsia cesta ako sa dostat prec od aut
1.8 vs 2.1km .. a ten priklad o dialnici je nanic, pretoze bud pojdes tou najhnusnejsou cestou, kde je miliarda aut a kolaje (vs. normalnu menej frekventovanu cestu, miestami bez aut) a nasledne musis prejst ulickou , kde sa neda vyhnut protiiducemu autu a kluckova pomedzi chodcov a auta (alebo prejst cez kocky v starom meste, kluckovat tiez) a nehovoriac o vacsom prevyseni. Ziadna dialnica to nie je .. skor naopak, porovnaj si , co je rychlejsie, 50km po dialnici alebo 100km po meste
Najlepsie riesenie co sa tyka poctu aut, moznosti koliznych situacii, rychleho zmiznutia z mesta a co najkratsej trasy, bolo ist cez Stary most (Hodzovo,Hurbanove, Sturova,Safarikove) .. ale obavam sa, ze tato alternativa u pistu nenajde pochopenie v sucasnom stave mosta
zoberte si kamery a gps + dajte si "preteky" (kazdy svojou trasou)
bude to pekne stretnutie ludi, ktori maju rovnake zaujmy a podla natoceneho videa si bude moct kazdy urobit svoj nazor
by som sa pridal, keby som bol niekde od vas
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Neviem, ale ja som Ti gpx subor dal do prispevku, takze si ho mozes stiahnut z neho.
Ako som napisal - Palarikova je pekna ulicka. Samozrejme sa da ist aj Stefanovicovou.
nerozumiem co je na tomto tazke.. podla mna to je najrychlejsia trasa a aj keby som mal ten 1km frekventovanych ciest (Stefanikova/Staromestska) ist po chodniku, tak to je lepsie ako motat sa ulickami v centre...
100km po dialnici nemoze byt rychlejsie ako 50km v meste ? ..okrem toho som to myslel tak, ze je to najrychlejsia cesta ako sa dostat prec od aut
Spresnil som GPX track (ked som si to pozrel na satelitnej mape, tak to bolo trosku posunute). A aby mal lto radost, tak som neposlal Pistu jednosmerkou v protismere popri Panorama city, ale som to trochu este skratil a poslal ho popred nove SND.
http://mapy.hiking.sk/?trasa=Thh0S
1.8 vs 2.1km
bude to pekne stretnutie ludi, ktori maju rovnake zaujmy a podla natoceneho videa si bude moct kazdy urobit svoj nazor
by som sa pridal, keby som bol niekde od vas
..a kamery ani netreba - je tam Streetview vsade