Yeti moze byt Ale farba .. no neviem. Pre mna nie Co ma ale zaujalo, preco na stenu
pôjde na stenu,pekne vedla SB5C v predajni ofic.dovozcu,aby si ho záujemca mohol ohmatať,vyskúšať posed,prípadne sa trošku previezť ...
je to zatial cez ofic. dovozcu jediný kus na SK,taký istý je v CZ v predajni v Svitavách,Miro spomínal,že ten je vo farbe turquoise-preto zobral tú zelenú,aby neboli rovnaké
práve som si všimol,že sa zmenil vzhľad stránky Yeticycles a pribudlo tam niečo aj pre bikerky,napr: SB5C Beti v peknej ružovej (tip na darček k meninám )
všetky biky zo "starým" systémom stiahli,vraj je na nich podaná žaloba za porušenie patentového práva-ktovie ako to dopadne ... preto vymysleli tento nový systém,funguje dobre-čas ukáže,ako to bude z výdržou (myslím,že by to malo byť o.k. povrch tých valčekov je Kashima-ten istý,ako na pieste tlmiča a nohách vidlice,ten pohyb je len cca 7 mm hore-dole)
volodaj: ty vitrinkar jeden .. minule si sa nezucastnil ani vyjazdu, ktory si organizoval
dano5: patenty ... ach jaj a tak pekne to vyzeralo. A jednoducho, ked pozeram na rozobraty ram od volodaja.
A to som sa teraz aspoň ožral . Často sa mi stane, že nejdem na výjazd len preto lebo sa mi nechce alebo je už ráno teplo a idem sa radšej kúpať . Inak nenazval by som to, že som nejaký výjazd organizoval. Pár ľudí sme sa dohodli, že pôjdeme.
Áno, som nespoľahlivý a náladový, preto poslednú sezónu-dve jazdím 90% výjazdov sám. Aspoň potom nemusím odpovedať na neprijaté hovory a sms-ky . Takže keby sa niekedy niekto chcel na niečo pridať alebo som sa sľúbil ja, tak ma berte s rezervou a nečakajte na mňa keď nechodím zbytočne...
Tak zase na druhej strane, my sme tiez trosku meskali, aj ked sme sli skratkou .. to bol len pokus o podrypavanie, si chalani robili srandu vtedy trosku.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
podla mna je ten tvoj Point aj tak krajsi
ešte si košik zabudol
pôjde na stenu,pekne vedla SB5C v predajni ofic.dovozcu,aby si ho záujemca mohol ohmatať,vyskúšať posed,prípadne sa trošku previezť ...
je to zatial cez ofic. dovozcu jediný kus na SK,taký istý je v CZ v predajni v Svitavách,Miro spomínal,že ten je vo farbe turquoise-preto zobral tú zelenú,aby neboli rovnaké
práve som si všimol,že sa zmenil vzhľad stránky Yeticycles a pribudlo tam niečo aj pre bikerky,napr: SB5C Beti v peknej ružovej (tip na darček k meninám
dano5: patenty ... ach jaj a tak pekne to vyzeralo. A jednoducho, ked pozeram na rozobraty ram od volodaja.
Áno, som nespoľahlivý a náladový, preto poslednú sezónu-dve jazdím 90% výjazdov sám. Aspoň potom nemusím odpovedať na neprijaté hovory a sms-ky