tam som tiez bol, sme inak s polovickou skonstatovali po vystupeni, ze za tie prachy sme mohli ist do familly parku v neuseedli (ci ako sa to pise) a tam byt cely den kolko by sa malemu racilo, ja som to inak pred cirkusom vravel, ze ja tam ani nejdem, mal som velmi zle predtuchy a tie sa aj potvrdili.
Tieto boli na starších modeloch. Myslím, že to je krytka vzduchové ventilu na RCV radách.
Ja mám trochu iné . Vidla je ale založená v garáži, tak som nemal ako stratiť
Tieto boli na starších modeloch. Myslím, že to je krytka vzduchové ventilu na RCV radách.
Ja mám trochu iné . Vidla je ale založená v garáži, tak som nemal ako stratiť
Jo, to bude ono .. ale radsej ju skontroluj, mozno je bolo smutno a vybrala sa sama na martinky
Aj mne je za ňou smutno. Včera som šiel žltú z Magury a nemôžem si pomôcť ale tá 44 sa tam chovala na tých koreňoch a skalách lepšie ako Pike . Ešte ju čaká rozborka a premazanie a uvidí sa potom ako bude fungovať. Chodí celkom OK ale pružina to asi nikdy nebude.
volodaj: to je skor tlmenim imho? .. ja mam sice pruzinovu Pike, ale na korenoch a drobnych sutrakoch chodi horsie ako vzduchova Bombera. Citit to. Mozes to este poladit, pridat token, odfuknut ? ale tlmenie .. no neviem.
A to budem mať do 44 ešte na test túto vychytávku http://www.avalanchedownhillracing.com/Marz/Marzocchi%2044.htm. Ešte chvíľu potestujem obe a môže sa stať, že 44 dostane nové púzdra, lebo už trošku cítiť vôlu, nechám hentu patrónu a Pike skončí neslávne v bazáre . Uvidím...
hej najvyššiu. niekde som čítal, že má trochu vyššie základné nastavenie kompresie ako RC verzia. ja neviem či som už ***** taký rozmaznaný, keď každý tie Pike-y tak ospevuje do neba alebo čo je so mnou. páči sa mi, že je tuhá a ľahká, ale ten chod má fakt rezervy.
jednoducho keď to rýchlosti napálim do skál alebo koreňov na Pike tak odskočí tam kde 44 žrala ako nič. pritom kompresia úplne povolená, sag 30%. pri väčších šupách už nie je problém, vtedy chodí ako treba.
Tak škrtať nemusíš, najprv skús . Možno sadne a budeš spokojný . Ešte ju chvíľu pojazdím a uvidím. Je možné, že jednoducho len moc špekulujem . To sa mi často stáva...
lto ,este pridi dam ti previezt stacilo povedat,dva tokeny chodia paradne s jednym je to XC zehlicka s vyssim zdvihom ale lahko by dala doraz...s dvomi je to lepsie ale pruzina to nikdy nebude ...len skoky neviem ako...skocil som si pri dome z kanala a je to dost blizko korunky na vacsom skoku by sa to sice nemalo az tak pohnut, mal by som ist zas do blavy na taxis preistotu...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Vyzera ako tocitko z vidlice, ze by MZ ? volodaj ?
Ja mám trochu iné
https://www.facebook.com/pravimuzi/videos/479213185588999/
Ja mám trochu iné
Jo, to bude ono .. ale radsej ju skontroluj, mozno je bolo smutno a vybrala sa sama na martinky
..ale vazne, losy su nebezpecne svine, v amerike castejsie napadaju ludi ako napr. medvede
jednoducho keď to rýchlosti napálim do skál alebo koreňov na Pike tak odskočí tam kde 44 žrala ako nič. pritom kompresia úplne povolená, sag 30%. pri väčších šupách už nie je problém, vtedy chodí ako treba.