Kategórie
Bike-techGaléria našich bajkov # MTB # horský bicykel # výmena dielov # upgrade # skúsenosti # diskusia # technické otázky
Akcia GHOST Lanao EQ 27.5 dámsky bicykel, pearl red gloss/pearl purple matt
od 699 €
MOC 869 €
-25% Rock Machine Catherine 40-29 dámsky bicykel, ružová/červená
779 €
-25%
MOC 1 059 €
-39% Orbea OCCAM SL H30 29 bicykel, slate blue/orange cloud
od 2 399 €
-39%
MOC 3 949 €
Novinka -29% Rock Machine Whizz FS II 50 29/27.5 bicykel, matte deep ocean blue
od 2 099,90 €
-29%
MOC 3 099 €
-30% Rocky Mountain Instinct Carbon 50 Tour C1 29 bicykel, modrá/oranžová
4 299 €
-30%
MOC 6 100 €
Výpredaj -16% Giant Anthem Advanced Pro 29 1 bicykel, chameleon saturn
5 399 €
-16%
MOC 7 499 €
A to som umyval napriek tomu, ze mi pri jazde v zabere niekde nieco puka a neviem prist na to, ze co.
A to som umyval napriek tomu, ze mi pri jazde v zabere niekde nieco puka a neviem prist na to, ze co.
Najprv vyluc, ci nejde o sedlo/sedlovku, ak puka len pri sedeni, tak je to jasne. Pukanie v pedale vacsinou je nepatrne citit do podrazky. V zabere bud cap/lozisko, alebo stred.
Bola detailna inspekcia a okrem toho to preslo od brutalneho praskania aj v minimalnom zabere v sede do skoro ziadneho aj pri maximalnom zabere v stojke. Vzdy to zacne po blatovom pojazde. Proste binec.
V zabere? Tiez som menil vsetko a uz som si na ten zvuk zvykol nielen ja ale aj obcasni partaci na vyjazdoch. Po pol roku badania a zufalych pokusov to bola patka
pukanie.... jak som pisal vyssie.... mne pukali riadidla v predstavci.... raz som trafil strom na Cerovke s predstavcom a asi sa to nejak povolilo.. a minule som ten pukot hladal a to bola pricina.... nieslo sa to ramom tak nebolo jasne odkial to ide.... tak som preventivne zobral momentak a isiel doradu.... som sa divil kolko srobov islo aj ked minimalne dotiahnut
Edit:
Ale uz dost OT. Ja na to casom pridem, alebo si zvyknem.