No podrobnosti. To je tak na hanbu.
Horal. Rychlejsi presun asfaltkou, 90st zatacka na kamennistu cestu, na nej casomeracsky koberec. Typka predo mnou vynieslo, tak ako aj mna na vonkajsiu cast zakruty. Zacali tam nanho mavat, ze musi prejst po tom koberci. Pre neho uz bolo neskoro a musel sa otocit. Kdezto ja som si povedal, ze to este vytocim. Nevytocil. V kombinacii s novymi tuhsimi pedalmi, na ktore som nebol este navyknuty som sa tam uz v malej rychlosti porucal na bok.
Moja sprostost, ale dat ten koberec par metrov dalej by asi neuskodilo.
Ja - na trailoch sa mi nic nestalo, po ceste domov na sirokej ceste ma smyklo na jednom koreni.
Kamos - cachticke traily,smyklavy podklad, pinball medzi stromami a pokus napichnut sa na konar.
V oboch pripadoch par sto gramov hlinikoveho odpadu:)
chalani, vcera som zahodil ortezu po 6 tyzdnoch, doc povedal ze okamzite rozcvicovat... jemne tahat na biku a plavat, ale urcite nie plna zataz na nohu, vraj ani nemam celou vahou stat na nohe... je mi jasne ze bolest je asi normalna, ale vie tu niekto ci mam namahat len po hranicu bolesti alebo aj nad? neviem jak to mam hrotit.. nejake skusenosti?
mne na zapastie povedal ze najlepsia rehabka je zivot a ked sa to nebude zlepsovat, ze mam prist skor...ale papier vypisany mam, takze s tym by som mohol za obvodnou, kebyze nejaku mam ale na nete sa daju najst cvicenia z rehabky - zrejme zalezi na charaktere urazu, ked je to nieco "bezproblemove" tak nejake prisne procedury asi nebudu take dolezite ako pri komplikovanejsich zalezitostich, kde to schytali aj klby a slachy... ale urcite lepsie na rehab ist, uz len kvoli tomu aby clovek nemal pochybnosti (a mal nieco za tu zdravotnu dan).
Rekonvalescencia s rehabilitaciou bude urcite rychlejsia
Oplati sa, ja som chodila na Zahradnicku do Snop aj s krizami aj s clenkom. Spokojnost. Najhorsie je fasnut termin u rehabilitacnej doktorky, to je vcelku na dlho.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Horal. Rychlejsi presun asfaltkou, 90st zatacka na kamennistu cestu, na nej casomeracsky koberec. Typka predo mnou vynieslo, tak ako aj mna na vonkajsiu cast zakruty. Zacali tam nanho mavat, ze musi prejst po tom koberci. Pre neho uz bolo neskoro a musel sa otocit. Kdezto ja som si povedal, ze to este vytocim. Nevytocil. V kombinacii s novymi tuhsimi pedalmi, na ktore som nebol este navyknuty som sa tam uz v malej rychlosti porucal na bok.
Moja sprostost, ale dat ten koberec par metrov dalej by asi neuskodilo.
Kamos - cachticke traily,smyklavy podklad, pinball medzi stromami a pokus napichnut sa na konar.
V oboch pripadoch par sto gramov hlinikoveho odpadu:)
pocítam ze po tomto páde koncí s bikovaním ako vzdy:)
https://video-vie1-1.xx.fbcdn.net/hvideo-xpf1/v/t42.1790-2/11920191_813805292070355_587624463_n.mp4?efg=eyJybHIiOjg2NCwicmxhIjoxMTQxfQ%3D%3D&rl=864&vabr=480&oh=82f1dfca57f64b619649a0b7bbff0e46&oe=55D8928C
Oplati sa, ja som chodila na Zahradnicku do Snop aj s krizami aj s clenkom. Spokojnost. Najhorsie je fasnut termin u rehabilitacnej doktorky, to je vcelku na dlho.