Kategórie
Bike-techGaléria našich bajkov # MTB # horský bicykel # výmena dielov # upgrade # skúsenosti # diskusia # technické otázky
-15% BMC Twostroke AL ONE 29 bicykel, poison green/black
1 099 €
-15%
MOC 2 099 €
Akcia -24% GHOST KATO Universal 29 bicykel, green pearl/azur blue metallic
od 669 €
-24%
MOC 889 €
Akcia -25% GHOST Kato Universal 27.5 bicykel, green pearl/azur blue metallic
589 €
-25%
MOC 889 €
Akcia -15% GHOST KATO Essential 29 bicykel, light blue pearl/orange gloss
od 589 €
-15%
MOC 779 €
savings Marin Wildcat Trail 3 WFG 27.5 dámsky bicykel, čierna/šedá/strieborná
499 €
savings
MOC 749 €
-25% Liv Embolden 2 27.5 dámsky bicykel, purple ash
1 649 €
-25%
MOC 2 199 €
-25% BMC Fourstroke LT LTD 29 bicykel, deep purple/black
8 999 €
-25%
MOC 11 999 €
Novinka -14% Rock Machine Whizz FS II 90 AXS 29/27.5 bicykel, matte deep ocean blue
4 399 €
-14%
MOC 5 699 €
-39% Orbea OCCAM SL H30 29 bicykel, slate blue/orange cloud
od 2 399 €
-39%
MOC 3 949 €
chlapci sú nepoučiteľní a a nedajú sa presvedčiť, že duše patria do prepadliska dejín
Potom uz budeme moct nazvat poslednych par stran kratkym prehladom tohto fora.
A aby som nezabudol, este chyba Federer, aby napisal, ze to bolo kupovane urcite u nejakeho podvodnika...
Potom uz budeme moct nazvat poslednych par stran kratkym prehladom tohto fora.
A aby som nezabudol, este chyba Federer, aby napisal, ze to bolo kupovane urcite u nejakeho podvodnika...
A uplne najlepsie je, ze si dobre pamatam, ked si ho daval do galerky, ze tu pomaly polka ludi pustala sliny
Skôr naopak, sú možno o chlp dlhšie, a takto neodstávali. Zadná asi klame, ona ide zľava, len spodkom...Vedenie prednej hadice poza hlavu (pri pevnej vidle) som tu už niekde videl, tak som skúsil... Neortodoxné, ale to je celý tento bike...
Bike je krásny, no tá vidla a ráfiky mu vôbec neslušia...
PS: nie je ti malý, pozerám ze máš sedlo dosť vysoko ?
Ram je krasny, skoro som kupil modru verziu tohto minuly rok, chvilu bol za dobru cenu na predajni vystaveny :- ) Dufam ze ti DBAir bude super sluzit (specialized yoke mu trocha skracuje servisnu dobu..), dava to tomu spravny punc.