Kategórie
Bike-techGaléria našich bajkov # MTB # horský bicykel # výmena dielov # upgrade # skúsenosti # diskusia # technické otázky
-13% GHOST KATO Essential 27.5 bicykel, Light Grey/Black Matt
599,90 €
-13%
MOC 779 €
Akcia -18% Rock Machine Thunder 29 VB detský bicykel, gloss metallic khaki/pearl black
559 €
-18%
MOC 839 €
-11% Transition Smuggler CB GX 29 bicykel, mechanical espresso
3 999 €
-11%
MOC 6 699 €
-22% Marin Alpine Trail Carbon 2 29 bicykel, čierna/strieborná, testovací
3 799 €
-22%
MOC 4 899 €
Akcia Novinka -22% Rock Machine Whizz FS I 90 AXS 29 bicykel, panama yellow
4 049 €
-22%
MOC 5 499 €
Výpredaj -18% Orbea OIZ H10 29 bicykel, white chic/shadow coral
3 049 €
-18%
MOC 3 699 €
Výpredaj -10% Marin Rift Zone Carbon 2 29 bicykel, modrá/karbón
3 599 €
-10%
MOC 4 449 €
chlapci sú nepoučiteľní a a nedajú sa presvedčiť, že duše patria do prepadliska dejín
Potom uz budeme moct nazvat poslednych par stran kratkym prehladom tohto fora.
A aby som nezabudol, este chyba Federer, aby napisal, ze to bolo kupovane urcite u nejakeho podvodnika...
Potom uz budeme moct nazvat poslednych par stran kratkym prehladom tohto fora.
A aby som nezabudol, este chyba Federer, aby napisal, ze to bolo kupovane urcite u nejakeho podvodnika...
A uplne najlepsie je, ze si dobre pamatam, ked si ho daval do galerky, ze tu pomaly polka ludi pustala sliny
Skôr naopak, sú možno o chlp dlhšie, a takto neodstávali. Zadná asi klame, ona ide zľava, len spodkom...Vedenie prednej hadice poza hlavu (pri pevnej vidle) som tu už niekde videl, tak som skúsil... Neortodoxné, ale to je celý tento bike...
Bike je krásny, no tá vidla a ráfiky mu vôbec neslušia...
PS: nie je ti malý, pozerám ze máš sedlo dosť vysoko ?
Ram je krasny, skoro som kupil modru verziu tohto minuly rok, chvilu bol za dobru cenu na predajni vystaveny :- ) Dufam ze ti DBAir bude super sluzit (specialized yoke mu trocha skracuje servisnu dobu..), dava to tomu spravny punc.