ja sa vám divím,že ste sa dali zasa nachytať-obvyklý scenár-konto založené 21.1.2017 , po čase akože príspevok do témy,potom urážky,typický "omniscent" či ako mal to konto predtým ...
takže ako zvyčajne Jezus to hádam urýchlene zariadi
Ziadny omniscient. "Sikovnikov" od prirodzenia je v tejto kategorii zial vela. Vidim to tak, ze cela tema bola ozivena zbytocne kedze dobre mienene rady nepadli na urodnu podu. Ale mozno pomozu aspon niekomu inemu...
ja sa pytam ci je to tak spravne a ne ty sa furt vypytuj ked nevies odpoved nepis alebo nech admin zrusi tuto temu kedze ju niekto zalozil nanovo dovi lebo tu samy expert ale odpoved nevie.pisem o konretne mojom type vidlice viem ze to nieje nejaka extra len ci to tak moze byt nastavene nic viac nic menej.
u trailoveho fulla ci vyssie zdvihoveho biku ,sag ladime v jazdeckej pozicii - v stoji v pedaloch,ale nastavenie v sede neublizi ,dobre je si zobrat na seba obvyklu vybavu vratane batohu atd. odskok atd. na strednu hodnotu a doladujeme pri jazdeni....
outsiiider neviem koľko máš rokov ale evidentne sa nevieš chovať, keby si sa takto správal v reálnom živote tak určite schytáš jednu výchovnú. Myslím si že odpoveď si dostal veľmi dobrú, podrobnú a odbornú. Keď to tvoja hlava nepobere s tým už naozaj nikto nič neurobí.
Kindo kto sa sprava neslusne???ked nevies kde ma vidlica doraz ja za to nemozem...kto vedel odpovedal poradil dakujem a muderlantov mam na haku ako je Rovano a spol.ja sa viem spravat slusne hlavne ze si si rypol ale neprispel si tu do temy klasika.na vychovne si davaj niekomu inemu lebo nasilie plodi nasilie nepoznas ma v reale a hned tu davas mudrosti.ja som myslel osobne skusenosti s nastavenim lebo clankov a videi je kopec no mne sa stale zda ta vidla tvrda podla tych nastaveni co mi tu radili dobri ludia.
precitaj si svoje prispevky + odpovede na ne - a porozmyslaj kto sa na co pyta ...
pripadne pozri historiu - na vsetko co momentalne nevies uz bolo odpovedane
Pozri, prišiel si na toto fórum a snažil získať info a požiadal o radu skúsenejších. Keď ti však aj chcel niekto poradiť tak si ho odpálkoval napr. komentárom čo som citovala ja. Ale OK. Skúsim to ešte raz. SAG je pre teba ten najdôležitejší údaj keď chceš vedieť na koľko máš nafúkať. Pokiaľ nevieš čo je SAG tak napr. tu máš názorné vysvetlenie. http://www.dirt-bike-secrets.com/mountain-bike-suspension.html https://www.bikerumor.com/2014/07/24/suspension-setup-series-1-set-your-sag-properly/
Takže laicky povedané sag je hodnota, o ktorú sa ti zanorí vidlica a tlmič keď sedíš nepohnute na bajku v pozícii akej jazdíš. Je rovnaká pre každého (zjednodušene povedané aby ma niekto nechytal za slovíčka). Povedzme, že pre vidlicu máš odporúčaný sag 20% čo sú pri zdvihu vidlice 100mm rovné 2cm. U tlmiča to bude pravdepodobne odporúčaná hodnota 25% čo je 1/4 z celkového chodu piestu tlmiča. Aby si dosiahol hodnoty sagu musíš nafúkať vidlicu a tlmič na potrebný tlak. Najskôr si zistíš aké máš hodnoty teraz. Na vidlici aj tlmiči máš také gumičky. Rukou ich zasuň úplne nadoraz k stieracím tesneniam. Opatrne nasadni na bajk tak aby sa pri nasadaní nezhúpol, ale aby sa vidla aj tlmič ponorili iba pod tvojou váhou. Najlepšie sa to robí pri stene a na nasadnutie použi nejaký schodík. Opatrne zosadni a zmeraj vzdialenosť o koľko sa posunuli gumičky na vidlici a tlmiči. To je ten sag. Keď sa na vidlici posunula vyššie o viac ako 2 cm tak musíš dofúkať vidlicu. Rovnako aj na tlmiči ak je gumička ďalej ako v jednej štvrtine chodu piestu tlmiča musíš dofúknuť. Keď menej musíš znížiť tlak. Takto sa s tlakom budeš "hrať" až pokiaľ nedosiahneš požadované zanorenie vidlice pri nasadnutí. To je ten sag.
Až potom nastavuješ odskok (rebound) alebo ak máš možnosť aj kompresiu odpruženia podľa požiadaviek.
Hladal som co je to SAG a uz viem, dakujem za vysvetlenie
Ahojte potreboval by som poradiť čim to môže byť bicykel je fungel novy najazdene cca 100km a problem tlmiče stale tlmia nárazí či ich mam zapnute alebo nie
zdvih 100mmVidlica: Rock Shox Reba RL
zdvih 120mmTlmič: RockShox Monarch
Kurado: co znamena ze stale tlmia? spravaju sa rovnako otvorene a zavrete bez rozdielu?
Co mam skusenost, tak aj pri zapnutom lockoute tlmic/vidlica zapruzi pri velmi silnych narazoch, samozrejme pruzenie by malo byt ovela tvrdsie.
Ak sa sprava uplne rovnako pri vypnutom a zapnutom locoute, tak je niekde problem
na vidlici to vyzera ze len treba dotiahnut alebo nastavit lanko lebo lock sa neako malo pohol to modre kolecko a tlmic ak som to dobre videl tak zo zaciatku bol tvrdy len pri prepnuti sa mu potom nechcelo zavriet vacsinou maju chybu v tom ze ho treba par krat prepruzit a potom ho zavrie
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
takže ako zvyčajne Jezus to hádam urýchlene zariadi
u trailoveho fulla ci vyssie zdvihoveho biku ,sag ladime v jazdeckej pozicii - v stoji v pedaloch,ale nastavenie v sede neublizi ,dobre je si zobrat na seba obvyklu vybavu vratane batohu atd. odskok atd. na strednu hodnotu a doladujeme pri jazdeni....
mohol by si sa chovat slusnejsie ...
aby som bol k veci : co je podla teba doraz ?
spominas ho na viacerych miestach, ale dost mätúco ...
precitaj si svoje prispevky + odpovede na ne - a porozmyslaj kto sa na co pyta ...
pripadne pozri historiu - na vsetko co momentalne nevies uz bolo odpovedane
http://www.dirt-bike-secrets.com/mountain-bike-suspension.html
https://www.bikerumor.com/2014/07/24/suspension-setup-series-1-set-your-sag-properly/
Takže laicky povedané sag je hodnota, o ktorú sa ti zanorí vidlica a tlmič keď sedíš nepohnute na bajku v pozícii akej jazdíš. Je rovnaká pre každého (zjednodušene povedané aby ma niekto nechytal za slovíčka). Povedzme, že pre vidlicu máš odporúčaný sag 20% čo sú pri zdvihu vidlice 100mm rovné 2cm. U tlmiča to bude pravdepodobne odporúčaná hodnota 25% čo je 1/4 z celkového chodu piestu tlmiča. Aby si dosiahol hodnoty sagu musíš nafúkať vidlicu a tlmič na potrebný tlak. Najskôr si zistíš aké máš hodnoty teraz. Na vidlici aj tlmiči máš také gumičky. Rukou ich zasuň úplne nadoraz k stieracím tesneniam. Opatrne nasadni na bajk tak aby sa pri nasadaní nezhúpol, ale aby sa vidla aj tlmič ponorili iba pod tvojou váhou. Najlepšie sa to robí pri stene a na nasadnutie použi nejaký schodík. Opatrne zosadni a zmeraj vzdialenosť o koľko sa posunuli gumičky na vidlici a tlmiči. To je ten sag. Keď sa na vidlici posunula vyššie o viac ako 2 cm tak musíš dofúkať vidlicu. Rovnako aj na tlmiči ak je gumička ďalej ako v jednej štvrtine chodu piestu tlmiča musíš dofúknuť. Keď menej musíš znížiť tlak. Takto sa s tlakom budeš "hrať" až pokiaľ nedosiahneš požadované zanorenie vidlice pri nasadnutí. To je ten sag.
Až potom nastavuješ odskok (rebound) alebo ak máš možnosť aj kompresiu odpruženia podľa požiadaviek.
Hladal som co je to SAG a uz viem, dakujem za vysvetlenie
zdvih 100mmVidlica: Rock Shox Reba RL
zdvih 120mmTlmič: RockShox Monarch
Co mam skusenost, tak aj pri zapnutom lockoute tlmic/vidlica zapruzi pri velmi silnych narazoch, samozrejme pruzenie by malo byt ovela tvrdsie.
Ak sa sprava uplne rovnako pri vypnutom a zapnutom locoute, tak je niekde problem
https://youtu.be/w2MkpaoJXbY
https://youtu.be/Q5CkeYAzZis