caute bikery, vcera ako som kontroloval kazetu tak som zistil ak nou hybem rukami tak je tam vôla a ak nou zatocim proti smere hodinovych ruciciek tak vydava cudne zvuky a je na nej jemna osmicka. Skusal som ju davat dole pomocou biča a kluca na to urceneho ale pretaca sa a nejde von. Neviete mi poradit co by to mohlo byt? Kazeta sram xg 1150, 11s, xd driver body.
no je možné, že sa ti dodrbal orech...skús vytiahnuť kazetu aj s orechom...na niektorých nábojoch to ide...
je to normalne ze po urcitom case sa orech opotrebuje a pokazi? ked povolim kazetu tak na zaciatku ide tazko povolit(co je normalne) potom normalne tocim klucom ide lahsie a potom pride do urciteho bodu kde to zacne ist znova tazko dam vacsiu silu nieco tam pukne a znova sa mi to toci lahsie ale kazeta ani za boha von nejde. co som pozeral videa na demontaz tejto kazety tak tam iba trosku zakruti klucom a kazeta je von, co je pochopitelne lebo tam velky zavit nieje...
no bude to oriešok ale tak najprv to vyskúšaj, úplne ľahko to nepôjde, ale zase to nepreháňaj...ak by nešlo, tak jedine ďalej skúšať odšróbovať tú kazetu...počítam podľa opotrebenia, že už má čosi za sebou...bola dobre dotiahnutá? často sa stáva pri XD orechoch, že ju nedostatočne dotiahnu a má preto vôľu...potom je možné zničiť závit na orechu...
no ma cez 4000km ale pravidelne menim retaz pri natiahnuti 0,5 a retaz stale nepreskakuje pri novych retazach. mal som koleso v servise lebo mi menili obe loziska v naboji oni ju urcite povolovali ale nemyslim ze by ju nedotiahli. ja som ju nikdy nedotahoval a nemal som s nou problem nikdy.
To iste som riesil pred dvoma dnami.
stiahni ju aj s orechom ak je to mozne. a s gumenym kladivom vybi orech von (od 10zub. pastorka). povolena je, len z tych zarezov sa jej nechce von
nakoniec som ani nedaval dole kazetu... dal som iba vazelinu tam kde sa dava orech do tych zarazok lebo tam uz nebola ziadna po vydatnej zime, samozrejme predtym som to tam dokladne vycistil a vsetko ide ako ma a dosruboval som kazetu ale dakujem za rady
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
je to normalne ze po urcitom case sa orech opotrebuje a pokazi? ked povolim kazetu tak na zaciatku ide tazko povolit(co je normalne) potom normalne tocim klucom ide lahsie a potom pride do urciteho bodu kde to zacne ist znova tazko dam vacsiu silu nieco tam pukne a znova sa mi to toci lahsie ale kazeta ani za boha von nejde. co som pozeral videa na demontaz tejto kazety tak tam iba trosku zakruti klucom a kazeta je von, co je pochopitelne lebo tam velky zavit nieje...
stiahni ju aj s orechom ak je to mozne. a s gumenym kladivom vybi orech von (od 10zub. pastorka). povolena je, len z tych zarezov sa jej nechce von