ja som to urobil pred par rokmi na novom bajku (niekde som to tu daval aj s foto niekedy koncom 2014)...... nanasal mi to chalan co lesti luxusne auta a skoli chlapcov vo firmach ktore sa tomu venuju (dovolim si tvrdit ze je najlepsi v SK v detailingu) ..... urobil mi to naozaj poctivo, kazdy kusocek bol urobeny (pouzival vatove tycinky do usi atd) , bajk sme robili niekolko hodin, islo tam viacero vrstiev nano ochrany ..... vysledok ... bajk sa nejaky cas lepsie umyval ale nebol to zazrak ze prejdes po blate a bajk je cisty.... to mozno vo videach, nie v reale....... takze ak berieme ze by som musel zaplatit za tie veci co sme pouzili, stalo by to mozno 150 e.... ale brali sme to ako test takze ma to nestalo nic
tazko povedat cim to bolo ze to nefungovalo..... verim ze na autach to funguje lepsie (musky sa lahsie umyvaju atd) ale na bajku neviem ci to ma zmysel
ja som to vyskusal a moja skusenost je pozitivna. 5 rocny vyblednuty bike sa teraz leskne presne tak, ako ked som ho bral novy z predajne. a to uz mam za sebou par vyjazdov v zimnom pocasi, fakt sa ta spina na nom nedrzi. odolnost voci skrabancom som zatial netestoval chapem ak v tom niekto nevidi az taky vyznam, mne to za tu cenu ale urcite stalo. zalezi samozrejme od ceny, 150€ by sa mi tiez zdalo dost. Mna to vyslo na tretinu z toho.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Je to len jeden z mnoha prípravkov na ošetrovanie bicykla ale hlavne na ťahanie peňazí z peňaženky.
tazko povedat cim to bolo ze to nefungovalo..... verim ze na autach to funguje lepsie (musky sa lahsie umyvaju atd) ale na bajku neviem ci to ma zmysel