Ahojte... Ja fakt už neviem čo som komu spravil ale furt mam nejaký problém s tým mojím bicyklom Dnes som umýval bicykel a na veľa miestach sa mi farba olupuje a to ho mám 3. týždeň neviem čo použivaju také "kvalitne" farby v tom ghoste alebo to len narýchlo nastriekali. Ale v takomto stave som nemal ani bicykel po 2 rokoch a nie to po 3 týždňoch. Neviete čo s tým ? Aspoň aby sa to nerozširovalo. Lebo na tej prvej fotke to som si všimol už po kupe ale bolo to veľmi malé a čim ďalej sa to rozširuje.
Ak to opravi, neuznaju mu reklamaciu, tu mu inak neuznaju ani na Slovensku ak s tym bude dalej jazdit, pretoze ak mas nejaku zavadu, mas to reklamovat hned a nie vec dalej pouzivat.
Rovno to reklamuj u slovaka aj s tym odpisom od managera tam jasne priznal ze je problem s farbou. Si myslim ze je to dost postacujuce.
Nepozerat na diakritiku pisem s mobilu.
Neviem fakt čo mám spraviť. Asi to ešte mesiac pojazdím a uvidím či sa to bude zväčšovať.... A aby mi to vôbec dali reklamovať nie ako teraz keď ma odbili že to mám od KAMEŇOV. Ale šak hádam keď im potom ten email prepošlem tak sa zbadajú.
No musis trvat na tom nech ti daju pisomne stanovisko, potom mozes ist skusat za nemcurmi.
Na Sk predajni ich nebude moc zaujimat nejaky mail myslim. Ti budu trvat na tom co ti uz povedali.
Cafte chcel by som sa iba informovat ci je normalne na 2 tyzdnovom biku aby v oblasti kde sa dotyka zadny naboj ramu. Kde sa pritahuje koleso o ram bola uz odlupena farba. Mne pride ze ta sirka naboju je hrubsia alebo tam chyba vymedzovacia podlozka.
mir-ko18 Mohli to tam este nenastriekat a nemalo by sa co odlupovat ... Neries to, budes mat takychto odlupkov od kamienkov kopec za chvilu. Na kriticke miesta mozes nalepit ochranne folie ale aj tak tomu uplne nezabranis, jedine, ze das bicykel do vytrinky. Ak by ti to velmi vadilo, tak mozes skusit ist do autolakovne nech namiesaju nejaku podobnu farbu a zatres si to, ked to uschne tak sa to prebehne lestickou.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Nepozerat na diakritiku pisem s mobilu.
Na Sk predajni ich nebude moc zaujimat nejaky mail myslim. Ti budu trvat na tom co ti uz povedali.