chcel by som sa opytat ci je daka moznost opravit (cisto esteticka zalezitost)doskrabany karbon..
presnejsie ide o sedlovku sintace a je uz trochu dokatovana...
da sa to dako prebrusit?ci ani ne?
vdaka
Čaute, pači sa mi praca s karbonom a zaujimalo bx ma či existuje niaky kurz ako snim robiť, ako opraviť ho alebo vyrobiť niake sučiastky či to len treba kukať videa a skušať?
Skúšať a študovať. Videá môžu byť zavádzajúce, málokto ti prezradí know-how. Poprípade sa skús ku niekomu „privtrieť“, ak poznáš takého, u koho sa podučíš.
Zdravim páni, nejaké alternatívy kam dať opraviť rám? O Mamo Carbon a Carbon Factory samozrejme viem, no cenové ponuky trocha prevýšili moje očakávania... Alebo si len naivne myslím že sa to dá aj lacnejšie 😅
Ahojte,
chcel by som opraviť mostík medzi reťazovými vzperami. Zrejme ho poškodil nejaký kamienok medzi kolesom a rámom.
Chcel by som použiť teplom sťahovanú pásku na lamináciu, len sa neviem dopátrať k nejakému produktu. Vedeli by ste mi nečo odporučiť?
Ak s s tým chceš trochu pohrať, tak vyčistiť, odmastiť, rozotrieť epoxid a po vytvrdnutí namotať nejakú ochranu.
Mne sa na takéto účely osvedčil pásik gumy odstrihnutý a namotaný (zo starej duše).
No bike ide na predaj, tak ho dávam do poriadku a chcel by som to spraviť poriadne. Mám ešte v pláne vytlačiť nový blatník, ktorý by prekryl aj mostík a lepšie chránil priestor tlmiča. To čo tam dal mondraker je taký mini blatníček viacmenej len na okrasu…
Veď plán je spraviť to poriadne . Ako skrývať to nemám v pláne, foto pred a po bude k inzerátu. Túto opravu som nedával naceňovať, ale tipujem, že by sa vyšplhala niekde k 15-20% ceny biku. Zatiaľ som dával naceniť len poškodenie druhého biku, na ktorom som trafil sedlovú vzperu a bolo to za cca 400€ - vystuženie a lakovanie. Foto je v prílohe. Zase možné je, že na to nemali čas 🤭.
Chápem, že oprava so zárukou niečo stojí, ale nemyslím, že toto je nejaké kritické poškodenie…
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
https://www.mojefarby.sk/chemex-pox-l-74-h92--1-28-kg--na-laminovanie-a-vyrobu-lode-sklo-uhlik--/
....alebo toto:
https://www.epoxidy.sk/laminovanie-kompozity/
https://www.mojefarby.sk/chemex-pox-l-74-h92--1-28-kg--na-laminovanie-a-vyrobu-lode-sklo-uhlik--/
....alebo toto:
https://www.epoxidy.sk/laminovanie-kompozity/
Ja uz som našiel zopar dobrých stranok😄aj ked vačsinou zahranične ale určite aj tieti kuknem diki😁
Poskušam a keď tak pridam aj nejake foto😁
youtube a vyhladavat "how to..., build carbon..., carbon fibre..., carbon frame... DIY carbon..., vaccum bagging carbon..."
- a mozes sa ucit donekonecna...
Jednoznačne najlacnejšia a kvalitou porovnateľná oprava. Osobnú skúsenosť mám.
chcel by som opraviť mostík medzi reťazovými vzperami. Zrejme ho poškodil nejaký kamienok medzi kolesom a rámom.
Chcel by som použiť teplom sťahovanú pásku na lamináciu, len sa neviem dopátrať k nejakému produktu. Vedeli by ste mi nečo odporučiť?
Kúp niečo takéto, omotaj a máš pokoj. Bordel tam pôjde stále, kamienky atď. A máš pokoj 🤷♂️😎
Mne sa na takéto účely osvedčil pásik gumy odstrihnutý a namotaný (zo starej duše).
Chápem, že oprava so zárukou niečo stojí, ale nemyslím, že toto je nejaké kritické poškodenie…