Zdravim vospolok, dnes sa mi stala taka neprijemna vec, preletel som cez riaditks ked som siel dolu kopcom (malo DH kumstu pre skoro 130 kg chlapika. Ale k teme, pri pade sa mi mierne skrivilo predne koleso a hacik co drzi lanko veckovych brzd a aby toho nebolo malo, trochu sa mi otlkol hlinikovy ram na spodnej strane skoro pri predstavci. Myslite ze by sa to dalo dat nejako do poriadku? Pridavam foto ramu
Tak to musela byt pekna rana spredu na vidlicu a nie nejake otlcenie laku. Pri Tvojej hmotnosti by som na to uz v terene nesadal a rovno zhanal novy ram. Tento je pouzitelny akurat tak na cestu do obchodu a spät. Opravit sa to spolahlivo neda.
Zdravim vospolok, dnes sa mi stala taka neprijemna vec, preletel som cez riaditks ked som siel dolu kopcom (malo DH kumstu pre skoro 130 kg chlapika. Ale k teme, pri pade sa mi mierne skrivilo predne koleso a hacik co drzi lanko veckovych brzd a aby toho nebolo malo, trochu sa mi otlkol hlinikovy ram na spodnej strane skoro pri predstavci. Myslite ze by sa to dalo dat nejako do poriadku? Pridavam foto ramu
Čo sa bojíš, zvary nepraskli tak je všetko v poriadku. Estetická chyba. Smelo jazdi ale nesmelo zjazduj... Ťukanček, takých mám snáď na každom bajku niekoľko
Estetická chyba to nieje určite, mal na rovnakom mieste tak isto prevaleny rám pri náraze kolesom, po ďalších 3jazdach to krásne prasklo... A bol to cesták, žiadne nakladacky v lese.radšej sa toho zbav a pozrieš druhý rám
pozeram ze stal nejakych 300€? kolko to ma najazdene a v akom stave su zvysne komponenty? Lebo ono asi bude vyhodnejsie kupit iny bike ako zhanat ram a prehadzovat to.
V tej dobe stal 450€ najazdene cca 4000km, co nie je vela. Pred mesiacom bol v servise tak mi bolo povedane ze by bolo retaz vymenit spolu s kazetami a pastorkami, ostatne vraj ok...taktiez sa zamyslam nad tym, ci sa oplati kupovat ram do 200€ na 5-rocny bicykel plus tie kazety, retaz a vypletene koleso.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
https://www.mtbiker.sk/shop/komponenty/ramy-a-patky/mtb-ramy/xcm-29/force-epigoni-mtb-ram-29-sedasivy.html
https://www.mtbiker.sk/shop/komponenty/ramy-a-patky/mtb-ramy/xcm-29/force-grannus-mtb-ram-29-biely-lesk.html
Čo sa bojíš, zvary nepraskli tak je všetko v poriadku. Estetická chyba. Smelo jazdi ale nesmelo zjazduj... Ťukanček, takých mám snáď na každom bajku niekoľko
co to bolo presne za bike?
co to bolo presne za bike?
Bicykel bol kellys tnt 05 white model 2014 alebo 2015..Ram bol KELLYS RideLite Premium 29 6061 3ple butted - RRC Geometry (Race Ready Concept) velkost 21”