uz neviem co spravit. Dostal som defekt. Dal som druhu dusu a teraz mam osmicku. Na jednom bode vidim ze ako keby plast dobre nesadol. Skusal som to prefukat, napravit rucne, dat tam mydlovu vodu a tak nafukat a nic. Maximalne som daval 60 psi, tak ako je uvedene na plasti. Myslite ze mozem skusit viac? Mozno to potom sadne? Cim viac to je nafukane tak tim ta osmicka je mensia ... Ale jazdim na 30 psi a pri tom tlaku to je hrozne.
Alebo nieco ine skusit?
Edit: Alebo mohol som ten plast obvod toho plasta nejako poskodit ked som to daval dole alebo naspet. Lebo nesada to na tej strane kde som odkial som to daval dole/naspet. Strasne tazko to sko naspet ako keby to je o cislo mensie.
Dik.
So schwalbe mam skusenost, ze som s tym bojoval ako uplne blbec, az som jedneho dna rezignoval a kupil ine plaste Pri continentaloch a Maxxis mi vzdy pomohla voda a tlak.
Kolko mas max psi na plasti? Ja mam 60 ... zvladne to 85 psi?
Neskúšal si po otočiť plášť voči rafiku?
Máš tam tú dušu dobre nasadenú.
MOV 0194Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
Mozno treba centrovat? Neviem veru ake to bolo predtym ako som daval dole plast.
Neskúšal si po otočiť plášť voči rafiku?
Máš tam tú dušu dobre nasadenú.
Ako skusal som a dost som to namyslil a uz to mam tam ale aj tak. vid video hore.
Potom už spúšťam na obvyklý tlak, ktorý jazdím.
Inac som to dnes prerobil na tubeless. Predne hned ako som ho nafukal pekne rovne hned na prvy krat. Ale to zadne neviem. Takto vyzera to zadne z oboch stran kde to osmickuje
Pekne zaskocene ako ma. A pozrel som par krat aj cele dokola.
Edit: A keby to tak necham? Ovplivni ma to nejako v jazdeni? Ked som sa bol previest tak som to necitil ale zase som nesiel nejako extra rychlo. Alebo moze sa s tym poskodit os? Rozmyslam ze to tak necham a budem s tym chodit pokial nekupim novy zadny plast ked sa tento zoderiem.