Caute.Neviete co s tym moze byt,ked po servise spodnych noh prestala tlmit na poslednom centimetri?
Ked ju stlacam na mieste len 2cm tak netlmí.Citit aj horny doraz.Ked ju stlacim z celej sily tak v pohode tlmi,ale ten posledny centimeter uz nie.Sag mam na 20% Doteraz som mal ine typy vidlic ale tu s touto nemam skusenosti.Diky za rady.
Lebo je to 26" vidla a tam to vymeniť väčšinou treba. Tiež som menil. Staršie telo je dlhšie a spolu s novým typom gufera, ktoré je tiež dlhšie to môže robiť problémy. Treba preštudovať manuál, tam je presne uvedené do akého výrobného čísla sa to menilo. Pri 27,5" a 29" je to OK.
Presne takto sa to prejavovalo aj u mňa. Po odvzdušnení super, po pár jazdách ale olej pretiekol do spodných nôh a vidla prestala tlmiť a nefungovalo poriadne ani RCT prepínanie. Vo všetkých polohách to bolo rovnaké. Po výmene za starý typ gufera chvíľu OK, potom zase pretieklo. Keď som to všetko vymenil tak fajn. Nový typ má v sebe klzné púzdro, ktoré vedieť piestnicu tlmiča a tým je gufero menej namáhané a netečie. U mňa sa vak ani neroztrhlo ale unikal olej cez ten spodok.
Preštuduj si témy Rockshox Pike problémy, je to tam viac krát popísané. Nemám teraz čas ju hľadať, ale určite tu niekde je.
nestaci .. gufero menili a meni sa aj vnutri tycka, ale ta je v sade, nestoji to vela
niekde okolo tohto postu sa to kedysi riesilo https://www.mtbiker.sk/forum/post1143530.html#p1143530
inak este afermarket vyrobca, kde len gufero
mam obe, zatial som s tym nic nespravil .. ten aftermarket je lepsi, ale tiez to len odiali problem
Za mna len z teoretickeho hladiska mozem povedat, ze sa musi oplatit, z praktickeho to par ludi tuna pisalo a vsetci sa zhodli, ze to bola ich najlepsia investicia. /inak je to strasne zabavne z hladiska toho, ze kedysi to bolo ako dual-air vo vidlici a RS dokazal tymto sposobom vymamit dalsie penizky .. ale tak viac menej preto - sa domnievam, ze velka cast populacia v nemenovanych spojenych krajinach americkych ma problem aj s jednou komorou /
Cize aby som to napisal kratko. Ano
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
https://www.mtbiker.sk/shop/komponenty/vidlice-a-tlmice/prislusenstvo/servisne-sady/rock-shox-kompletny-servisny-kit--pre-vidlice-pike-solo-air-2014.html
Akcia -22% RockShox kompletná servisná sada Pike Solo Air
48,99 € -22%
MOC 77,99 €Presne takto sa to prejavovalo aj u mňa. Po odvzdušnení super, po pár jazdách ale olej pretiekol do spodných nôh a vidla prestala tlmiť a nefungovalo poriadne ani RCT prepínanie. Vo všetkých polohách to bolo rovnaké. Po výmene za starý typ gufera chvíľu OK, potom zase pretieklo. Keď som to všetko vymenil tak fajn. Nový typ má v sebe klzné púzdro, ktoré vedieť piestnicu tlmiča a tým je gufero menej namáhané a netečie. U mňa sa vak ani neroztrhlo ale unikal olej cez ten spodok.
Preštuduj si témy Rockshox Pike problémy, je to tam viac krát popísané. Nemám teraz čas ju hľadať, ale určite tu niekde je.
https://www.mtbiker.sk/forum/post1514118.html#p1514118
nestaci .. gufero menili a meni sa aj vnutri tycka, ale ta je v sade, nestoji to vela
niekde okolo tohto postu sa to kedysi riesilo
https://www.mtbiker.sk/forum/post1143530.html#p1143530
inak este afermarket vyrobca, kde len gufero
mam obe, zatial som s tym nic nespravil
Cize aby som to napisal kratko. Ano