Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Karbon nenalakuje hocikto dokonale... viem z vlastnych skusenosti. Ono je s tym dost prace.
Zobraziť komentár 27.04.2015 - 11:48:16
00
Nech mi nikto nepovie, ze taký servis ako je udajne DLOUHAN nedokaze trafiť odtieň čiernej farby ? To si robite srandu nie? Podla mna mal v plane opravit len poskodenu cast ale ked zistil, ze namiešal zlu farbu, prestriekal to teda cele a este si za to vypital 60€. Tak to je mega lakernik :D A opravovat niečo 2 mesiace ! Reklamacna doba je 30dni ak sa nemýlim... !
Zobraziť komentár 28.04.2015 - 12:44:28
01
Tak ono to až tak reklamácia nebola, lebo reklamáciu neuznali. Teoreticky sa na mňa mohol vyprdnúť a opravoval by som si to na vlastné náklady. Ale to je asi jediný plus toho celého.
Zobraziť komentár 28.04.2015 - 12:58:04
00
Reklamácia, neraklamacia je to amatér ! Dodrbal cely bike, keby si nemal vpredu RS PIKU co je ako tak lesklá cierna, ten bike by nevyzeral ani z daleka tak dobre...

Za tie love co ten ram stal mohol odviesť naozaj lepšiu robotu. Nepoznám presný postup opravy karbonoveho ramu ale urcite ked to uz mal opravene mohol to aspon matnou ciernou streknut. To nemá nič s tým ci strieka karbón alebo iný materiál.

Keby ten konečný výsledok bol naozaj taky ako sa ocakavalo, neriesil by si to... Ja by som si tiež nedal k nemu nic opravit. Neznasam keď sa niekto nevie rozhýbať a vyjadriť sa na rovinu. Lakernik to mal snad ako prioritu kazdy tyzden a nic... A uz keď to tak urobil, mal ti zavolať, ze hello chalan, mam to hotové, ale... A nie poslat to postou a pýtať 60€ za lakovanie.
Zobraziť komentár 28.04.2015 - 13:10:18
01
Za tie love co ten ram stal mohol odviesť naozaj lepšiu robotu.

Co ma spolocne sposob a kvalita opravy s cenou ramu?
Zobraziť komentár 28.04.2015 - 14:35:35
00
Zeby ocakavanie premioveho servisu pri premiovych znackach?
Zobraziť komentár 28.04.2015 - 14:40:29
01
to, ze vzhľadom na cenu ramu si mohol dat na oprave viac zalezat. takto dosral cely bike. Nastastie majitel trafil komponenty tak, ze sa to cele ako tak ladi. Nebudem sa opakovat, pri tak drahom rame, by som teda ja osobne ocakaval naozaj profi uroven ci uz pristupu ale aj vyslednej prace...
Zobraziť komentár 28.04.2015 - 14:41:42
01
Od koho by si ocakaval profi uroven servisu? Od predajcu?
Vyrobca sa k tomu postavil tak, ze to nie je reklamacia a ponukol novu zadnu stavbu za zvyhodnenu cenu. Co osobne povazujem za premiovy servis pri premiovej znacke. Dalsi postup nema s vyrobcom a znackou absolutne nic spolocne.
Vzdy plati, ze kto chce opicu, musi mat aj na banany.
Zobraziť komentár 28.04.2015 - 14:55:04
01
o to horsie, ze on mu ponukol opravu a povedal, ze to nebude ani poznat. Ale akosi to nevyslo...
Zobraziť komentár 28.04.2015 - 15:19:48
01
Bruco Co sa tyka toho premioveho servisu mas pravdu. Mne vadilo skor to ze hlavne argumenty proti kupe novej zadnej stavby boli tie, ze bude trvat dlho kym ju dorucia z USA a druhy, ze naco platit tie peniaze ked zadnu stavbu vraj opravia tak ze to ani nezbadam. No a cakal som na opravenu stavbu vyse 2 mesiacov a ze to bude rovnake ako pred tym som tiez nepostrehol. Co sa tyka tej opice a bananov tak neviem co si tym chcel povedat lebo ked si clovek kupi drahsi bike tak ma mat automaticky pripravene peniaze na novy ked ho zlomi? alebo ak ukradnu cely bike tak mam mat na novy? Alebo kolko treba mat navyse penazi aby si si mohol kupit taky ram..
Zobraziť komentár 28.04.2015 - 15:58:21
00
tiez tomu nechapem, aké banany aká opica ? Boha /sorry za výraz/ ten ram stal skoro 3000€ tak snad bude predajca robit vsetko preto aby to, o com urcite vedel /prasklina/, lebo ten bike servisoval iba on a s povodnym majiteľom sa veľmi dobre poznaju, vybavi na 100%... Ja si ale myslim, ze sa to snazil opravit prave preto, ze o tej praskline vedel a mozno necakal, ze sa mu tu dostane na stol tak rychlo...
Zobraziť komentár 28.04.2015 - 16:32:59
01
mna by skor zaujimalo aky argument bol na zamietnutie reklamacie, karbon len tak nepraska a uz vobec nie na takom mieste a este z vnutornej strany
Zobraziť komentár 28.04.2015 - 20:43:48
00
Dlouhan mi to vysvetloval tak, ze chlapci z USA ten ram vyrabaju a vedia v ktorych miestach spajaju tie vlakna a ze usudili ze v tomto mieste to nemohlo prasknut chybou materialu, takze to muselo byt nejakym narazom.. neviem ci to je od nich dostatocne vysvetlenie ale tazko sa s nimi budem hadat ze nemaju pravdu..:)
Zobraziť komentár 28.04.2015 - 21:30:38
00
Pristup vyrobcu je este v celku OK, len ci ten predajca vravel pravdu, ked sa tvaril, ze o tom nevedel. Alebo si ty ten bike cez zimu tajne pojazdil :)
V kazdom pripade velmi neprijemna situacia. Osobne prave z tychto dovodov za tu cenu radsej nieco bezne a nove ako premiove a pouzite.
Zobraziť komentár 28.04.2015 - 21:46:51
01
Opica a banany. Podla mna premiovu znacku robi premiovou urcita exkluzivita, ktora je vytvorena cenou, regionalnou dostupnostou, imidzom znacky.... (kazdy si moze doplnit kriteria pre svoju premiovu znacku). S tym mozu byt spojene rozne vyhody (zvycajne pre prveho majitela) napr. predlzena zaruka, crash replacement a pod. Ale su s tym spojene aj nevyhody, ci uz financne (cena ND) a/alebo casove, ked musis zdlhavo riesit a zhanat ND. Toto by si mal kazdy, kto sa rozhodne pre premiovu znacku zvazit. To su banany, ktorymi treba krmit premiovu opicu.
To co sa stalo miidlo je nemile, ale zaroven aj nestandardne. Standardny postup by bol riesit prasklinu s clovekom, od ktoreho bike kupil, co by bolo asi na dlhe lakte, podla toho, ako ma postavenu kupnu zmluvu. Ak sa to uz riesilo cez dovozcu, mal zobrat novu zadnu stavbu. Vsetko ostatne uz nesie rizika a nie je podlozene nicim, na zaklade coho by mohol cokolvek reklamovat.
Co sa tyka predajcu, ten je v pripade reklamacie len sprostredkovatelom medzi zakaznikom a vyrobcom. Ak by chcel ustretovo riesit vyrobcom neuznanu reklamaciu, riesil by to z vlastneho zisku. buko1 predpokladam, ze ty by si to pre zakaznika, ktory ti nepriniesol ani cent riesil z vlastnych penazi.
Ked sa to tak vezme, Dlouhan za svoju snahu pomoct, ktoru ale nezvladol, vysiel na zobrotu. Na jeho mieste by som postupoval cisto v medziach zarucnych podmienok Ibisu.
Zobraziť komentár 28.04.2015 - 22:49:07
00
keyboard_arrow_up