Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Ked sa ponukol pomoct, mal to promtne vybavit a nie to natahovat a slubovat, ze uz to bude, uz to bude.... A vysledok mohol byt taktiez lepsi. Urcite sa snazil, to mu nikto neberie. Len to mohol dotiahnut tak aby bol hoden svojho loga a znacky... Pravdou je, ze na rame nieje po praskline ani stopa ale aby niekto kto vie opravovat a striekat ramy na miesto matnej pouzil lesklu a zastriekal miesta ako su otvory na loziska ? Tak to potom robil mega amater... Neviem si to inak vysvetlit. Urcite keby to neposral tym nastrekom clovek by si povedal, ze dobre tak cakal som na skladanie biku o 3 mesiace dlhsie, relativne ma to az tak vela nestalo ale vysledok je super... ale toto cloveka zamrzi. Skus sa vzit do situacie. Najdu sa urcite aj taky ludia ktory sa uspokoja s akou takou robotou ale ja veru nie a myslim, ze ani miidlo nie... Bud to viem a robim to poriadne a ked nie tak drzim hubu a neslubujem kraviny... Viac tu nie je co pisat.
Zobraziť komentár 28.04.2015 - 23:10:12
01
Bruco ale nemozes to brat tak ze som zakaznik co nepriniesol ani cent.. ten chalan co som od neho kupil ram si u dlohana kupil novu hd3. Ak by som nekupil od neho ten ram tak mozno ani on by nepredal novy. Nie som mozno top zakaznik ale pre neho som tiez v podstate dolezity. Samozrejme mohol sa zachovat ako vela predajcov ze uz si kupil, zisk mam doma tak ta mam na haku. Ked som sem pisal prvy krat tak som napr. myslel ze oprava a hlavne lakovanie nie je mozne spravit naozaj na nerozoznanie a skor som premyslal o kupe novej stavby. Ale bolo mi povedane ze to nie je problem, ze to vedia spravit tak ze nic nezbadam. Napr. Ked som sa pytal ci by nebolo mozne prestriekat rovno celu stavbu ked uz to budu opravovat ze by vlastne zastriekali aj ostatne oderky tak mi bolo povedane ze to je drahe ze by trebalo vybrusit cely ram a nastriekat, takze striekat sa bude teda len ta opravovana cast. Zrazu mi dosla zadna stavba cela prestriekana, povodna farba sa ani nebrusila a ten novy odtien sme uz rozoberali. Ale stale tu piseme do okola. Proste Dlouhan ma moju vdaku ze mi opravil ram aj ked reklamaciu neuznali ale v ostatnom ma sklamal ci uz prazdne sluby alebo odflaknuta robota. Ale tak mozno mi praskne znovu a kupim rovno novu zadnu stavbu..:) Ja som hlavne rad ze uz mozem bikovat.
Zobraziť komentár 28.04.2015 - 23:36:22
01
Presne tak, mozeme bikovat :D
Zobraziť komentár 29.04.2015 - 08:06:34
00
1.pekna HANBA od tak vyrazne predrazenej znacky,ble :puke: postnut to na zahranicne fora,nech vidia,ako sa stavia k tomu firma IBIS
2. neverim,ze majitel,ktory to predaval, o tom nevedel
Zobraziť komentár 29.04.2015 - 13:15:41
00
asi tak, minimalne majitel o tom vedel a kto vie ci sa s nim v tom neviezol aj opravar/striekac. nic to budes vediet na buduce, kupil by som si tu zadnu stavbu do rezervy ak sa da za zvyhodnenu cenu a tu hendikepovanu rozbil v terene = rozumej uzivanim :-)

hlavne ze si na kolesach
Zobraziť komentár 29.04.2015 - 14:01:35
00
@canopus, prosim ta, specifikuj, v com je problem s postojom znacky Ibis?
Zobraziť komentár 29.04.2015 - 16:38:00
00
1.pekna HANBA od tak vyrazne predrazenej znacky,ble :puke:

V com je IBIS predrazeny? To by ma zaujimalo :) , lebo co ja viem, ceny ma viac nez dobre.
Zobraziť komentár 29.04.2015 - 17:11:03
00
až teraz som si všimol tento topic, ale teda pučím oči :o postoj USA IBISu ma teda prekvapil.. keď som kupoval môj tak sa fakt pomaly každý škrabanec menil kus za kus, ale tak je to už pár rokov :^) každopádne by som to rozmázol na MTBR fóre http://forums.mtbr.com/ibis/ prípadne rovno prebral s užívatelom hanssc (čo je chlap priamo z ibisu - http://forums.mtbr.com/ibis/ibis-contact-info-%2A-phone-email-info-ibis-service%2A-856546.html ) vždy sa snažil riešiť situácie k spokojnosti a zaujímal sa o majitelov..

inak podla mňa majitel o tom určite vedel, inak by ho nedával za takú cenu :punch: tomu by som spravil peknú reklamu tiež..
Zobraziť komentár 30.04.2015 - 07:02:51
00
V com je IBIS predrazeny? To by ma zaujimalo :) , lebo co ja viem, ceny ma viac nez dobre.

3000 USD = EUR za ram je rovnaka cenova kategoria ako ostatne "premiove" znacky - tj pre beznych ludi nedostupna. "viac nez dobre" ceny maju len direct sale znacky - a je jedno kde posobia.
Zobraziť komentár 30.04.2015 - 09:59:41
00
CraObs a co chces rozmazavat? Ze niekto si kupil jazdeny poskodeny ram a potom sa ho snazil vyreklamovat u vyrobcu? Preco ho nereklamoval prvy majitel? Ja ako vyrobca by som tiez ponukol maximalne tak zlavu a urcite by som nerozdaval zadarmo nove zadne stavby na pockanie ak to nie je konstrukcna chyba.
Zobraziť komentár 30.04.2015 - 10:05:34
01
PhilJ Ale to, ze je pre beznych ludi nedostupny, neznamena, ze je predrazeny.
Zobraziť komentár 30.04.2015 - 10:08:04
00
No v porovnani s direct sale znackami, trebars YT, predrazeny je, pretoze 20% marzu pre obchodnika mas zaratanu v cene. A uz aj samotna cenovka zacina inde ako pri beznejsich znackach.
Zobraziť komentár 30.04.2015 - 10:15:54
00
Z takehoto uhla pohladu su predrazene aj rozky v obchode proti rozkom, co si kupis v pekarni. :-)
V kazdom pripade porovnavat direct-sale a "premiovu" znacku nie je mozne. Kazda ma ineho zakaznika. Ale to je na dlhu debatu, ktora nesuvisi s temou.
Zobraziť komentár 30.04.2015 - 10:22:27
00
Padla otazka typu v com je Ferrari predrazene. Nuz v tom, ze jeho cena zodpoveda status symbolu. Ludia tie auta nekupuju preto, lebo potrebuju nejaky konkretny 6 litrovy 12 valec :)
Zobraziť komentár 30.04.2015 - 10:28:24
00
Kupuju to preto, lebo to chcu. Nic viac za tym netreba hladat. :-D
Pohlad na predrazenost je silne individualny, pre niekoho su predrazene aj direct-sale biky, lebo v Tescu su lacnejsie.
Zobraziť komentár 30.04.2015 - 10:33:39
04
keyboard_arrow_up