Kategórie
Bike-tech
savings Shimano SM-BB71-41A stredové zloženie, 89.5/92 mm, Press Fit, Hollowtech II, mtb
15,89 €
savings
MOC 29,99 €
-5% CeramicSpeed BB ALPHA stredové zloženie pre T47/86, SRAM DUB Road
369 €
-5%
MOC 389 €
savings SRAM GXP stredové zloženie, 89/92 mm, Press Fit, MTB
37,99 €
savings
MOC 55,99 €
savings Shimano BB-MT800-PA stredové zloženie, 89.5/92 mm, MTB, Hollowtech II
16,49 €
savings
MOC 32,99 €
savings Shimano SM-BB72-41B stredové zloženie, 86.5 mm, PressFit, HollowTech II
19,59 €
savings
MOC 36,99 €
-17% CeramicSpeed PF30a SRAM DUB Road stredové zloženie, čierna
od 240 €
-17%
MOC 419 €
-25% CeramicSpeed BB92 Shimano MTB Coated stredové zloženie, čierna
315 €
-25%
MOC 419 €
-10% FSA BB-30/PF-30 (MS188) podložky pre stredové zloženie
4,39 €
-10%
MOC 4,89 €
savings SRAM DUB V3 sada vymedzovacích podložiek pre stredové zloženie
11,89 €
savings
MOC 19,99 €
pri hlinikovom mi ale nepride ze vysuchas v rame kvazi vacsiu klietku (pri carbone dam na tvoju radu}, to skor znicis misku lozisiek,.. s tym lepenim mi to vzdy praskalo, prislo mi ze sa to uvolnilo... pri hlinikovom nemam problem s vazelinou...
nechapem preco sa z pressfitu robi take peklo. vraj to rychlo odchadza - no neviem - rozdiel je len v sposobe montaze. mozno ked sa kupuje ten 10€ od shimana. nevidim tam ziaden rozdiel oproti BSA okrem zavitu. jeden mam plastovy v karbonovom rame, druhy hlinikovy v ocelovom rame a no problemo. a ten v karbone zazil teda vselico (uz pomaly aj ten v oceli).
Na pressfite mi vadí akurát to hlušenie kladivom do rámu, obvykle mám problém vymlátiť to bez pomoci druhej osoby.
V shimano manualoch nespomínajú žiadne lepidlo ani vazelinu. Osobne tam trochu vazeliny pre dobrý pocit dávam ale podstatne je to poriadne vyčistiť.
ale v carbone netusim, preto som sa pytal....
aj ked pravdupovediac pressfit mam na CX (AL,pouzivany aj ako pracovny bike) a nejake problemy s tym nemam, raz za sezonu to vymenim bez akychkolvek problemov, aj bez specialneho naradia. Vlastne by ten stred vydrzal aj viac, ale ked mi to zacne niekde pukat, tak je prvy na zozname a az ked je von, tak clovek zisti, ze bol OK.
https://www.cannondale.com/~/media/Files/PDF/Dorel/Cannondale/Common/Support/Accessories/127894_PressFit_30_Bonding_Instructions_web.ash
JOFO282 skús od Shimana IBBMT800PA . Má byť lepšie utesnené ako to čo si mal.