Zdravim mam takú menšiu dilemu že idem obiednavať reťaz odtialto z MTB tu istu čo som mal Shimano HG53 na 9 prevodov ale na starej retazy som mal 114 člankov a na tejto bude 110. A chcel by som vedieť či tam je dajaky problem s tym či to nebude kratke alebo dačo lebo na prehadzovačke mam kratke ramienko. Vopred ďakujem za odpovede
ozivim trisku tuto temu s mojim problemom. kamos ma na strede stvorhran a po nastaveni dorazov na presmyku sa aj tak stava ze v terene vie retaz zoskocit z najmensieho prevodnika a zasekne sa medzi stredovou miskou a klukami asi na tom mieste kde sa ten stvohrnan meni sa gulatu osku. naposledy ked sa to stalo tak som musel odnitovat 6 clankov retaze aby sme to povolili. dokonca sa to taseklo tak ze pohybom kluk sa vytocila miska stredu. neexistuje na to nejaky propravok alebo nieco co by zabranilo padaniu do tej medzery?
troskus om to schematicky nakreslil na obrazok. keby padla na ramovu trubku stredu tak sa da pekne nahodit a le ked padne do tej medzery tak konec ostane to zaseknute a nejde s tym ani pohnut.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Shimano Deore CN-HG53 reťaz, 9-rýchl., 116 článkov
21,99 €
MOC 24,99 €... a podobne je to aj so šnúrkami do topánok.
troskus om to schematicky nakreslil na obrazok. keby padla na ramovu trubku stredu tak sa da pekne nahodit a le ked padne do tej medzery tak konec ostane to zaseknute a nejde s tym ani pohnut.