Caute, chcem napisat par skusenosti s touto vidlou. Mal som ju na novom biku a po prvej jazde zacal unikat olej cez charger( lock out) takze po par dnoch isla na reklamacku, kde zistili, ze je vadny charger a musia ho vymenit. Teraz mi dali nahradnu Piku a po prvej jazde zacal pre zmenu olej unikat od spodu cez gufera, mal som slzu az dole na nohe vidly, nic strasne, ale 2 Piky a obidve takyto problem, to som necakal pri takejto High end vidle, hlavne po tych skvelych recenziach a som dost sklamany. Predtym som jazdil par mesiacov zatracovany Fox Evolution a ten ani kvapku a to dostaval obcas pekne na budku. Ma niekto podobny problem s unikom oleja?
no pri rozoberani ,21ka kluč a neviem,proste som odkrutil spodok a až potom pozeram že to je takto prasknute,nechapal som prečo a či to už bolo alebo nie.ale vidlu som rozobral lebo všetok olej s charger damperA mi vytiekol dole a bol uplne prazdny
Pani, dosiel mi novy damper tube charger novy k mojej vidle a je asi o 2mm kratší, ako povodny.myslite ze to bude nejaky problem?a este otazka k odvzdusneniu,v akej polohe by mal byt charger damper,alebo to je jedno?
no mal som ten istý problém, nepomohlo ani zaťaženie vidly ani rázová uťahovačka ako mi bolo odporučené... tak som to riešil celkom radikálne odpílením hlavy skrutky tak aby išli stiahnuť spodné nohy, následne stačilo tiahlo chytiť a zvyšok skrutky vybrať vyťahovákom, potom som prebehol závitníkom závit nahodil novú skrutku a zatiaľ sa to nezopakovalo, ale aj tak netuším prečo sa to stalo
Dik za radu presne si myslim ze sa to vnutri toci. Skusal som aj zatazit vidlu ako pises ale nic..zajtra sa s tym este pohram no rezat sa mi to moc nechce..ale v krajnom pripade budem musiet
no mal som ten istý problém, nepomohlo ani zaťaženie vidly ani rázová uťahovačka ako mi bolo odporučené... tak som to riešil celkom radikálne odpílením hlavy skrutky tak aby išli stiahnuť spodné nohy, následne stačilo tiahlo chytiť a zvyšok skrutky vybrať vyťahovákom, potom som prebehol závitníkom závit nahodil novú skrutku a zatiaľ sa to nezopakovalo, ale aj tak netuším prečo sa to stalo
Tak uz sme to povolili..podpacili sme srob zospodu dvoma srobovakmi a po pol hodine sa nam to podarilo povolit..myslim ze treba nabuduce ten srob viac vysrobovat a az potom ho klepnut
Zdar hosi, mam na zanovnom biku najazdenych cca do 500km a pozorujem pukanie zpod korunky vidlice, mam hlavko uplne ciste premazane (loziska ako nove), niekde som cital, ze pukanie sposobovalo zly lysovaci spoj medzi korunkou a stlpikom na pike. Na predchadzajucom bajku som pozoroval nieco podobne, no ukazalo sa to ovela neskor. Myslite, ze to moze sposobovat presne toto? Nic ine ma nenapada, vsetko je pevne v hlavovom... Mozem to povazovat za dovod reklamacie? Diky za rady ! Ide o rs pike solo air 2016 a btw uz mi chytila aj milinetrovy vakel. Este raz dik.
No myslim, ze som to aj prehnal, nejsom ten typ co ma tachac, proste lahky FR, takze mozno do 300km, urcite budem reklamovat. Ma este niekto skusenosti s pukanim pike? ;/
mne to praská už tretiu sezónu... zo začiatku som to nejak neriešil a teraz to už nemá význam, žiaden vididetľný vakel tam nepozorujem len sem tam pri väčšom zaťažení to zapraská
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Kde si objednal samostatny ventil?
lebo tam soudruzi šprtli lepidielka