planujem kupovat novu hydraulicku brzdu a az som sa zdesil ked mi v servise povedali ze naplnenie a odvzdusnenie bude stat cez 20E. je to normalna cena? preto sa pytam.. ma niekto navod pripadne vie poradit ako nacvaknut hadicku, naplnit kvapalinou a odvzdusnit? jedna sa o prasa xt, hadica je originalna a packa je stara DC. pripadne.. je v nitre niekto sikovny a ochotny ?
Je to tak ako tvrdil predavač...okrem toho, keby si s tým riadne brzdil ako treba, tak by si zistil, že keď je platnička, alebo kotúč nadmerne opotrebovaný, tak tie brzdy sa navyše extrémne prehrievajú a nebrzdia.
To je jedná vec ako píše branomelis a nedajbože sa k tomu pridá nevysuvanie jedného piestika a potom paka ide ešte viac ku gripu neviem ako iný ale ja ako klesa kvapalina pri zjazdení brzdových dosiek dajme tomu mám polovicu doplňam počas celej životnosti brzdových dosiek . Nieje to žiadný zázrak ale pomáha to no viac pomáha prečistit piestiky aby sa vždy vysuvali rovnomerne.
To potrebujes doplnat brzdovu kvapalinu pocas zivotnosti dosticiek? Doteraz som zil v presvedceni, ze kazda brzdova paka ma rezervoar dostatocne velky, aby pri spravnom naplneni zabezpecil bezproblemovy chod brzdy az do zjazdenia platniciek. kfero si sa za 20 stran dostal od tvrdej brzdy k makkej pake?
To potrebujes doplnat brzdovu kvapalinu pocas zivotnosti dosticiek? Doteraz som zil v presvedceni, ze kazda brzdova paka ma rezervoar dostatocne velky, aby pri spravnom naplneni zabezpecil bezproblemovy chod brzdy az do zjazdenia platniciek.
Nie nemusiš ale ako klesajú dosky doplňam 1x a osvedcilo sa mi to
Ale samozrejme nieje to potrebné.
Je tam presne ten rezervoár na to a brzda čo netečie a je konštrukčne dobre urobená, tak má na ten rovnomerný chod v závislosti na opotrebovaní platničiek nastavovacie koliečko na chod páky. Ja som lenivý aj odvzdušňovať brzdy aj po skrátení hadice a ešte aby som čosi dopĺňal..fuu.....iný problém mám - kupovať a doplňovať stav nových platničiek v skladovacej skrinke.. Nedávno som kupoval 6 párov a je tam jeden. ?♂️?♂️
Bruco Záleží aj od toho v akej polohe máš páku na riadítkach, či je sací otvor zaplavený.
Ak máš sací otvor na opačnej strane ako je zvyšok kvapaliny v páke, asi ostáva len doplniť nádržku......
Otázky: ...i opotrebovaní brzdovej platničky je chod páčky brzdy väčší, t.j. je bližšie ku gripom... opotrebované platničky a preto je páčka brzdy mäkká ...
- opotrebenie dosticiek ma eliminovat natlacenie novej kvapaliny s rezervoara...
- ak ti namiesto kvapaliny nasalo bublinku,chod je dlhsi a paka makka lebo stláčas vzduch v systeme
- platnicky nevracia spat tesnenie okolo piestikov, ale pruzina v pake pod piestikom az do okamihu kedy sa tesnenie piestiku nepresunie nad/za otvor do expanzky..ak piestik este pokracuje vo vratnom pohybe, tak po odkryti tohoto otvoru si pricucne kvapaliny...
thats all
.....kfero si sa za 20 stran dostal od tvrdej brzdy k makkej pake?
Nie, nie. Jedná sa o iný bicykel, iné brzdy, iná ťažkosť.
Za rok ten istý problém s mäkkou páčkou. Už raz v rámci záruky menené (kúpene) platničky na zadnej brzde, no mne sa to nepozdáva. Ja som na inom bicykli mal menej kvapaliny a brzdy boli mäkké, pri opotrebovaných platničkách, páčka mala stále rovnaký chod. Preto som sa obratil na fórum, a či uvažujem správne, že rezervoár slúži na elimináciu opotrebovania platničiek. Nechce sa mi to "študovať".
Výsledok: brzdy v predajni vymenené za nové. Predavač priznal, že brzdy (bez mena) montované sériovo boli chybné. Mali na nich viacej sťažnosti.
Skúsenosť: Keď sme kupovali bicykel, pýtal som sa na brzdy. Brzdy vyzerali ako Shimano, no nemali žiadne logo. Predavač tvrdil, že sú Shimano, ale že tam nie je logo. Bolo to v čase nedostupnosti komponentov.
Otázka: Prečo takto zavádzajú zákazníkov? Odpoveď nech si každý dá sám.
P.S. Reklamovali sme aj stredové zloženie. Pukanie. Zaujímavé je to, že toto neuznali ako reklamáciu, ale zvalili to na spotrebný materiál (opotrebovanie), a že to nepodlieha záruke. Môj názor je, že aj to mali riešiť v rámci záruky, resp. reklamácie. Stredové zloženie priradiť k napr. plášťom, brz. platničkám, na zamyslenie. Vymenené za poplatok za kvalitnejšie Shimano. Takéto nepodarky ba som čakal u bicykla kúpeného v hypermarkete pred 20 rokmi, nie v špecializovanej predajni.
V dobe korony sa aj na kúsky cez 1000€, a nielen domacich značiek, hádzali no name čínske veci lebo výrobca mal v podstate len 2 možnosti... A to predať aspoň niečo a radšej riešiť následne reklamacie alebo nepredat nič kvôli nedostupnosti komponentov... Čínske boli najčastejšie brzdy, kazety, stredy, reťaze... Na neuznani reklamácie stredu nevidím nič zle, pokiaľ by to prasklo hneď po kúpe tak sa dá baviť o nejakej vade... Ak to začne praskať s odstupom času tak tu už do toho vstupuje veľa premenných, a s predajcom je to len tvrdenie proti tvrdeniu... napríklad ja si v piatok zoservisujem bajk, všetko ide potichu, cez víkend si zajazdim a v pondelok už zasa praská... To by som podľa tejto logiky mal chodiť každý týždeň do servisu reklamovať praskanie lebo bajk mám ešte v zaruke?
Ono ten stred a všeobecne niektoré súčiastky by bolo super, aby vydržali viac ako 3 týždne. Skutočne sú stredy, ktoré od nova vydržia tak 3 týždne a takáto záležitosť by podľa mňa mala byť na reklamáciu a reklamácia by mala vytvoriť zamyslenie výrobcu, že asi niekde robí chybu. Ale dlabe sa na to a každý si kúpi bez rečí iný stred a ten vydrží o mesiac dlhšie a takto dookola..Ale okrem výnimočne drahých kúskov v cene súčiastok na luxusnejšie autá sú bicyklové diely dosť veľké nepodarky.....Ja napríklad, keď tak premýšľam, tak si nemám šancu ani za 1000 eur kúpiť akýkoľvek spoľahlivý cyklopočítač....v podstate reklamácie idú dookola..aktuálne mám 4 kus a 2 generácie...ochotne to vždy vymenia za nový kus a výrobca si absolútne z tých chýb nerobí ťažkú hlavu....verím, že keď vyjde model 550 tak to bude robiť stále tie isté chyby + nové nedostatky...Takže toľko k spoľahlivosti cyklo dielov.
Caute potrebujem radu kedze som sa stym este nestretol.. Shimano XT 4piest packa.
Predpokladam ze bol zavzdusneny system a pri roztahovani piestikov pred vymenou kolies (rozne opotrebovane kotuce ) mi cosi puklo v pake a trosku oleja vytieklo. Neriesil som to kedze brzda brzdila relativne ok po napumpovani. . Naposledy som mal ale bike hore nohami, opat som menil kolesa a roztahoval piesty a tentoraz na zemi uz ostala slusna svrna od oleja. Paka uplne makka. Dala sa napumpovat ale zmakla opat.
Skusal som doliat cez lievik ale uz som ju nedokazal spravne natlakovat, takze den na to som odjazdil pretek s brzdou ktoru som pred pouzitim musel 3-4 stlaceniami napumpovat aby sa chytila
Predvcerom som komplet vymenil olej sposobom ze som odspodu tlacil cisty olej cez striekacku do bleed portu na prasati ..zamer bol len odvzdusnit ale az potom som zistil aky znecisteny je stary olej tak som to opakoval az dokym nebol olej uplne cisty. Nebol to idealny sposob ale tak co uz.
Brzda teraz funguje uspokojivo.
A teda moja otazka co s tou pakou, treba nieco vymenit tu? Aby sa unik oleja uz neopakoval?
ja dam skusenost s hope - nemam sa cim chvalit, ale pre porovnanie - roztahoval som piesty a jeden sa vzdy vratil naspat. nedoslo mi to - az ked som vsetky chytil a ten jeden poriadne zatlacil, dotka striekala z pod krytky vyrovnavajucej nadrzky hope prezilo bez ujmy
ono ked dotka casom nabera vodu asi aj zvacsuje svoj objem, ci?
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
kfero si sa za 20 stran dostal od tvrdej brzdy k makkej pake?
Nie nemusiš ale ako klesajú dosky doplňam 1x a osvedcilo sa mi to
Ale samozrejme nieje to potrebné.
Ak máš sací otvor na opačnej strane ako je zvyšok kvapaliny v páke, asi ostáva len doplniť nádržku......
- opotrebenie dosticiek ma eliminovat natlacenie novej kvapaliny s rezervoara...
- ak ti namiesto kvapaliny nasalo bublinku,chod je dlhsi a paka makka lebo stláčas vzduch v systeme
- platnicky nevracia spat tesnenie okolo piestikov, ale pruzina v pake pod piestikom az do okamihu kedy sa tesnenie piestiku nepresunie nad/za otvor do expanzky..ak piestik este pokracuje vo vratnom pohybe, tak po odkryti tohoto otvoru si pricucne kvapaliny...
thats all
Nie, nie. Jedná sa o iný bicykel, iné brzdy, iná ťažkosť.
Za rok ten istý problém s mäkkou páčkou. Už raz v rámci záruky menené (kúpene) platničky na zadnej brzde, no mne sa to nepozdáva. Ja som na inom bicykli mal menej kvapaliny a brzdy boli mäkké, pri opotrebovaných platničkách, páčka mala stále rovnaký chod. Preto som sa obratil na fórum, a či uvažujem správne, že rezervoár slúži na elimináciu opotrebovania platničiek. Nechce sa mi to "študovať".
Skúsenosť: Keď sme kupovali bicykel, pýtal som sa na brzdy. Brzdy vyzerali ako Shimano, no nemali žiadne logo. Predavač tvrdil, že sú Shimano, ale že tam nie je logo. Bolo to v čase nedostupnosti komponentov.
Otázka: Prečo takto zavádzajú zákazníkov? Odpoveď nech si každý dá sám.
P.S. Reklamovali sme aj stredové zloženie. Pukanie. Zaujímavé je to, že toto neuznali ako reklamáciu, ale zvalili to na spotrebný materiál (opotrebovanie), a že to nepodlieha záruke. Môj názor je, že aj to mali riešiť v rámci záruky, resp. reklamácie. Stredové zloženie priradiť k napr. plášťom, brz. platničkám, na zamyslenie. Vymenené za poplatok za kvalitnejšie Shimano. Takéto nepodarky ba som čakal u bicykla kúpeného v hypermarkete pred 20 rokmi, nie v špecializovanej predajni.
Predpokladam ze bol zavzdusneny system a pri roztahovani piestikov pred vymenou kolies (rozne opotrebovane kotuce
Skusal som doliat cez lievik ale uz som ju nedokazal spravne natlakovat, takze den na to som odjazdil pretek s brzdou ktoru som pred pouzitim musel 3-4 stlaceniami napumpovat aby sa chytila
Predvcerom som komplet vymenil olej sposobom ze som odspodu tlacil cisty olej cez striekacku do bleed portu na prasati ..zamer bol len odvzdusnit ale az potom som zistil aky znecisteny je stary olej tak som to opakoval az dokym nebol olej uplne cisty. Nebol to idealny sposob ale tak co uz.
Brzda teraz funguje uspokojivo.
A teda moja otazka co s tou pakou, treba nieco vymenit tu? Aby sa unik oleja uz neopakoval?
Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
A diel dostupny na MTBkeri..
https://www.mtbiker.sk/shop/komponenty/brzdy/diely-a-adaptery/shimano-membrana-olejovej-nadrzky-pre-bl-m9100-p213224.html
ono ked dotka casom nabera vodu asi aj zvacsuje svoj objem, ci?