Tak, čo vám poviem, každý jazdec si zaslúži odpruženie, ktoré chodí podľa jeho predstáv a preferencií, ale bohužiaľ, ani ja som nevedela poriadne verbálne vyjadriť želané pocity pri chode vodlíc

Mala som asi 4 roky Rock Shox Pike Ultimate, ktorá bola/je super, ale ani po nespočetne veľa kombináciách nastavení, fúkania, tokenov, odskoku, menenie oleja a neviem čoho mi proste nechodila tak jemne, ale účinne ako si predstavujem. Na Devonicu mám staršiu Foxu, ktorá tak chodí! Lenže tá Pike ani bohovi. Už som s tým bola skoro zmierená a v tom som na brigáde v Laskomeri stretla kamoša na
biku a vravím, že to čo máš za škaredú vdlicu? Že to som kúpil od Staňa nejakú jeho starú. A ja reku, že davaj opáčiť! A okamžite som vedela, že to je presne to, čo chcem

Tak som hneď kontaktovala Ľuboša, že či mi vie na niečom spraviť presne taký chod "vžnk vžnk jéééj" a on to dokázal. Kúpila som Onyx D1, prerobil ju zvnútra a fakt to funguje tak, ako má, teda, že mi pomáha a nebráni sa, zároveň je živá ale jemná, neklepe mi tak ruky v teréne na malých nerovnostiach a pri odraze akože na skok/manual nemusím vynaložiť toľko energie, stačí sa mierne pohupnúť v kolenách a pekne pracuje úmerne sile, ktorú vynaložím na prácu ja. To je úplný sen
Ešte poviem, že Ľuboš robil
vidlice a tlmiče v rámci bežného servisu aj nejakým známym a boli spokojní. Dokonca aj Polo mu dával
tlmič a to si vidlice robí doma sám. Máme taký nepremokavý koberec a je to v pohode. Samozrejme, že nik nie je dokonalý a môže sa stať, že ani so servisom od Staňa nebude asi každý spokjný. Poznám aj osobne veľa iných servisákov a na každého som už za tých 15 rokov, čo sa pohybujem pri bicykloch počula aj chválu aj opak.