zdravím vás rideri chcel by som sa vás spýtať kde by som si mal dať servisovať vidlicu MZ.. poradte mi nejaký servis (okrem susp. clinic) alebo niekoho kto s tým má skúsenosti ..vopred ďakujem
Skusil som ju nafuknut na 170psi a vynorila sa o 20mm (tj do 100mm zdvihu), ked som sfukol naspat na 85 tak sa o 10mm zase zanorila, je to normalne? Seriozne uvazujem ze ju dam na 140mm zdvih, mozno potom budem realne na tych 100mm so SAGom
Takto to vyzera, sorry za blbu kvalitu. Co som sa docital na nete tak nie som ani zdaleka jediny kto ma takyto problem, akorat u nich to je 5-10mm. Takze problem nebude v oleji :/
Ak vidlica nejde úplne na doraz pod korunku, často za to môže patróna ako sa už rozoberalo vyššie. Olej sa napení a proste nejde stlačiť viac ako po určitú hranicu. Občas som sa stretol aj s tým, že v nejakej vidlici bola dlhšia patróna a tak ani nebolo fyzicky možné dať doraz (to by nemal byť tento prípad).
K tomu vysunutiu - 170psi je veľmi vysoký tlak a ten stlačí negatívnu pružinu tak, že sa vidlica vysunie viac ako pri bežnom tlaku. Takže stať sa to môže a nemusí tam byť nič vadné, avšak určiť presnú diagnózu cez internet z fotky je občas akoby človek poslal lekárovi fotku a chcel po ňom riešenie.
No ak je to na uzávere vzduchovej komory (tak to z fotky vyzerá) a piest o tú hmotu nenaráža, tak po vyhodení bude mať vidlica akurát menej progresívny chod. Nestretol som sa však ešte s takou vidlicou a neviem, koľko tam je miesta a či by to pomohlo.
S tým lockoutom je to presne tak .... v patróne je zrejme málo oleja.
No úplné minimum je vyfúknuť vidlicu, stlačiť na doraz a odskrutkovať patrónu na korunke vidlice a vysunúť von. Potom vyskrutkovať kompresnú klietku a doliať, no zatiaľ som to takto nerobil a možno by nebolo odveci vymeniť aj olej v mazaní vnút. nôh.
Ja som ho tam pridal - bez toho sa nevedela odtrhnúť pri malých nerovnostiach. A teraz sa mi zdá oproti foxe stále nejaká tuhá. Zajtra s ňou idem trochu von, tak som zvedavý na dojmy.
Opýtaj sa Dano5 mne prerábal E*****na X1 zo 100 na 140 a prerábal ju na olej.
Zatial najvyšie spokojnosť. I keď neviem ako chodia ostatné ale ja som vytešený.
mam dilemu ze kolko oleja mam dat do vidlice a ci len do patroli a ci aj dagde inde mam model sr slntolr duro fr20 pridal som sa tu ku teme bo bala snaha a odp. neprakticke ked sa tu dakto najde dik za odp.
Ak viem tak patrona je uzavreta a ak ide bez problemov tak nič netreba a suntourky su mazane buď čisto vazelinou alebo vazelina+molitanový kružok napitý v oleji Ale duro fr20 som ešte rozobratu nemal tak neviem presne
Včera som mal otvorenú Raidon a v tej nohe so vzduchom sú také dve malé protipružiny ktoré toto podla mna spôsobujú. Otázkou ostáva čím ich nahradiť.
zo Suntouru mi supportak pisal ze mam tu 9a na obrazku skratit o 15mm.. sam si na to netrufam a platit servisu za dizajnovu chybu vidlice sa mi dva krat nechce
asi to radsej budem riesit zvysenim zdvihu na 120-140mm, beztak je kratsia nez povodna XCT, ktora navyse o nejakom sagu ani nepocula
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
K tomu vysunutiu - 170psi je veľmi vysoký tlak a ten stlačí negatívnu pružinu tak, že sa vidlica vysunie viac ako pri bežnom tlaku. Takže stať sa to môže a nemusí tam byť nič vadné, avšak určiť presnú diagnózu cez internet z fotky je občas akoby človek poslal lekárovi fotku a chcel po ňom riešenie.
S tým lockoutom je to presne tak .... v patróne je zrejme málo oleja.
Vyhodiť ten token a vyskúšať je najmenej, nie?
Zatial najvyšie spokojnosť. I keď neviem ako chodia ostatné ale ja som vytešený.
Včera som mal otvorenú Raidon a v tej nohe so vzduchom sú také dve malé protipružiny ktoré toto podla mna spôsobujú. Otázkou ostáva čím ich nahradiť.
zo Suntouru mi supportak pisal ze mam tu 9a na obrazku skratit o 15mm.. sam si na to netrufam a platit servisu za dizajnovu chybu vidlice sa mi dva krat nechce
asi to radsej budem riesit zvysenim zdvihu na 120-140mm, beztak je kratsia nez povodna XCT, ktora navyse o nejakom sagu ani nepocula