zdravím vás rideri chcel by som sa vás spýtať kde by som si mal dať servisovať vidlicu MZ.. poradte mi nejaký servis (okrem susp. clinic) alebo niekoho kto s tým má skúsenosti ..vopred ďakujem
Dal som si teda poradiť, starú vidlu aj tak odkladám do rezervy keby nová išla do servisu, tak nech v nej zostane pôvodný ježo. Problém bol len v tom, že najbližší obchod je dosť ďaleko, tak som poslal po materiál polovičku.
Nahradil som XCM ťažítko Epixonom z Tuning-testu. Samozrejme som nasadil dolné ložisko opačne, hl. zloženie malo vakel a musel som to podľa Murphyho zákona celé ešte raz rozoberať. Teraz už len čakám na ježka a spacer – dám korman trochu vyššie.
Viete mi niekto prosim poradit? Nova Suntour Epixon mi ide iba 80mm do zdvihu aj po vypusteni vzduchu. Myslel som ze je tam omylom nastaveny 80mm zdvih (nohy trcia okolo 100mm) tak som ju rozobral ale zistil som ze je nastavena na 100mm. Neviete cim by to mohlo byt? Mam ju reklamovat?
akoze podla teba je v poriadku ze vidla co ma 100mm zvdih ide len na 80mm ? cize ked som chcel zdvih 140mm tak som si mal kupit vidlu so 160mm lebo 2cm doraz?
Asi ju radsej odnesiem do servisu, len clovek by necakal od novej vidlice taketo patalie riesit :/ Inak zo spodu na lavej nohe to neviem dotiahnut. Sa to vnutri cele kruti ked to zatahujem. Je na to nejaky trik?
edit: uz sa mi to podarilo, stacilo trocha nafuknut
staci ked ju trosku prifuknes a krutit sa to prestane a tam staci vybrat tlmiacu patronu otvorit ju a odliat trosku oleja tak aby sa dal piest uplne zasunut
S tlmiacou patronou si uz netrufam sa babrat, radsej to necham na servis. Rovno si dam aj zvysit zdvih, co bol vlastne moj povodny zamer, ale ked som na vlastne oci zbadal ten mini-kolik ktory treba nasilu vyrazit odtial tak som si to akosi rozmyslel. Kazdopadne diky vsetkym za rady, aspon viem v com je problem
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Nahradil som XCM ťažítko Epixonom z Tuning-testu. Samozrejme som nasadil dolné ložisko opačne, hl. zloženie malo vakel a musel som to podľa Murphyho zákona celé ešte raz rozoberať. Teraz už len čakám na ježka a spacer – dám korman trochu vyššie.
Má veľa oleja.
Ak sa odhodlám tak vypustím vzduch z mojej, aby všetci verili.
edit: uz sa mi to podarilo, stacilo trocha nafuknut