zdravím vás rideri chcel by som sa vás spýtať kde by som si mal dať servisovať vidlicu MZ.. poradte mi nejaký servis (okrem susp. clinic) alebo niekoho kto s tým má skúsenosti ..vopred ďakujem
Všetky tie zvuky sú ťažko identifikovateľné a najlepšie je rozobrať to a riešiť priamo pri repase vidlice.
Neverím však, že to je niečo neopraviteľné a to v oboch prípadoch (Janiiik aj Razon).
V prípade "novej" vidlice je najlacnejšie riešenie poslať ju na reklamáciu.
Mam RST F1RST 26 Air. Mate nejaky typ, kde to servisovat (BA, TT, NR)? Par servisov som obvolal a vsetci to posielaju do nejakeho specializovaneho servisneho strediska. Rad by som sa vyhol roznym preposielaniam a hodil to rovno tam, kde to spravia. Len neviem, kde to je Vie niekto poradit?
Dobry den.Dnes mi vymenili v servise prednu vidlu a pri jazde som si vsimol(hlavne citil),ze pri zatacani ide tuhsie do stran.Da sa to nejako vyladit,uvolnit alebo je to pripadne normalne pri novej vidle?Moze to byt aj pripadnim nepremazanim headsetu pri vymene vidly?dakujem
@jozef009@ podla mna trochu uvolni imbus, ktory je z vrchu co ide do jezka. Ten imbus nema byt na fest dotiahnuty, ma byt dotiahnuty, aby si nemal volu medzi vidlou a hlavovym. Ale pred tym si este uvolni tie dva imbusi na predstavci a ked nastelujes vrchny " s citom" tak potom dotiahni tie dva bocne.
Zdravím, viete mi prosím poradiť kde v okolí MA/BA mi prezrú vidlicu SR Suntour Raidon XC RL-R a čo by to asi stálo? Nemyslím si, že jej niečo je, ale od kúpy biku (august 2014) sa s ňou nič nerobilo, tak by asi nebola od veci nejaká prehliadka.
Čo som pozeral videá, tak by to nemalo byť nič doma nezvládnuteľné, ale náhodou by bol treba nejaký zásah, nech to je radšej u niekoho kto má k tomu aj diely a vie čo robí
Ďakujem
To by asi vysvetlovalo prečo s tej pravej nohy nevitiekol olej. No a keď som dneska pri skladani vsimol to tesnenie medzi vnutornou nohou a tou tyčkou tak neviem či ten olej tam dokaže prejisť a ešte do konca aj hore.. Je pravda ja som vzduchovu nerozoberal ale tu olejovu ano .
Pridam moju skusenost s Rock Shox Reba RL 2015. Dnes som si ju servisoval po necelom roku pouzivania. Je pravda, ze pri vyrobe do nich davaju malo oleja. Po servise ma plny 100mm chod a je uplne maslova. Odporucam ich servisovat ihned po kupe. Indikator je, ze na stupnici nevidite znacku 100mm.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
https://www.youtube.com/watch?v=5i8N4kKi2NE
Keď nastavím najpomalší rebound tak toto klikanie zmizne. Čo s tým viem spraviť?
Neverím však, že to je niečo neopraviteľné a to v oboch prípadoch (Janiiik aj Razon).
V prípade "novej" vidlice je najlacnejšie riešenie poslať ju na reklamáciu.
Čo som pozeral videá, tak by to nemalo byť nič doma nezvládnuteľné, ale náhodou by bol treba nejaký zásah, nech to je radšej u niekoho kto má k tomu aj diely a vie čo robí
Ďakujem
Na sram stránkach o tejto vidlici je návod v ktorom je už nová verzia kde vidla má namiesto solo air pružinu tak som sa z toho moc nedozvedel
https://sram-cdn-pull-zone-gsdesign.netdna-ssl.com/cdn/farfuture/_mBrCuCYT-SBL3DkZdhn2lNAAPVYm7Uc0L9SBOCIY_o/mtime:1440002679/sites/default/files/techdocs/gen.0000000004936_rev_b_xc28_xc30.pdf
Z vidlici je vzduch vypustený, tak teraz neviem čo s tým robiť, či bude potrebné rozobrať aj SA komoru a doplniť olej alebo nie