zdravím vás rideri chcel by som sa vás spýtať kde by som si mal dať servisovať vidlicu MZ.. poradte mi nejaký servis (okrem susp. clinic) alebo niekoho kto s tým má skúsenosti ..vopred ďakujem
Bingo. To vyzerá dobre.
Chlapi, jeden úžasnejší, ako druhý. Dík.
EDIT
tak som sa dnes zastavil v obchode a kupil vsetky O kruzky do damper strany za 52 centov. Keby vsetko slo takto lahko. Za par dni sa ma svagor zastavit, tak mu to mozem pretesnit na pockanie.
Nazdarek, aj ja mam prosbu o informacie na udrzbu vidlice :SR Suntour NEX HLO 63.Okrem cistenia a mazania co este treba spravit ,alebo nejaky link .dikes
ahoj, mam dotaz. zošuchol sa mi bajk, ked bol oprety o murik a na vidle na stlpiku mi beton vytvoril šrámy. je to problem ? stlpiky su asi eloxovane. maju taky slabozlaty odtien. je to rs reba. tie ryhy su v takej zone, ze pri "praci" akurat budu v priestore toho vrchneho tesnenia.
Mam otázku virt poradiť?
Mam vidlicu Rock Shock XC30 solo air 120. od novoty ešte nebola kontrolovaná a tak som sa rozhodol že ju idem zoservisovať. Kupil som aj oleje 5W a 15W. teraz som ale zistil že 5W olej ani nebudem potrebovať? Je to pravda? A keď ano tak kde?
Alebo neviem čitať tabulky?
ahoj, mam dotaz. zošuchol sa mi bajk, ked bol oprety o murik a na vidle na stlpiku mi beton vytvoril šrámy. je to problem ? stlpiky su asi eloxovane. maju taky slabozlaty odtien. je to rs reba. tie ryhy su v takej zone, ze pri "praci" akurat budu v priestore toho vrchneho tesnenia.
ostre hrany na tej ryhe sa zabrusili trenim o tesnenie alebo o to co je pod nim - nevidel som to rozobrate este. som zvedavy co sa udeje.
no išiel so podľa tejto tabulky . je tam písaný aj 5W olej ale neviem či aj do vzduchovej. Vie mi to niekto polopate vysvetliť?
do nohy s olejom das podla tabulky 5wt olej a potom ked uz das spodne nohy, tak vidlicu naklonis asi do 45° uhlu hore nohami a das do tych otvorov dole do kazdej nohy 5ml 15wt (ak mas rebu/sid) alebo podla tabulky pre ine vidlice RS
Zdar mam sr nrx-d rl(trekova) a najazdene ma jednu sezonu cca 1300km?
Chcel som sa spytat ci treba servisovat, alebo to este vydrzi
Pripadne servisuje to niekto z BA?
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Chlapi, jeden úžasnejší, ako druhý. Dík.
EDIT
tak som sa dnes zastavil v obchode a kupil vsetky O kruzky do damper strany za 52 centov. Keby vsetko slo takto lahko. Za par dni sa ma svagor zastavit, tak mu to mozem pretesnit na pockanie.
Mam vidlicu Rock Shock XC30 solo air 120. od novoty ešte nebola kontrolovaná a tak som sa rozhodol že ju idem zoservisovať. Kupil som aj oleje 5W a 15W. teraz som ale zistil že 5W olej ani nebudem potrebovať? Je to pravda? A keď ano tak kde?
Alebo neviem čitať tabulky?
Dik
ide do tvojej len 15w
Ale zas tu píšu 5W
https://sram-cdn-pull-zone-gsdesign.netdna-ssl.com/cdn/farfuture/VTrGiwFIdGcYxeCeANPgouRtCg-3dRjMPXSWUxpdQlE/mtime:1399653746/sites/default/files/techdocs/gen0000000004671_rev_b_rockshox_oil_air_and_coil_chart_2015.pdf
Tak si vyber
Nieco taketo to je http://brimages.bikeboardmedia.netdna-cdn.com/wp-content/uploads/2011/02/2011-rockshox-sid-lt-long-travel-review-features07.jpg
ostre hrany na tej ryhe sa zabrusili trenim o tesnenie alebo o to co je pod nim - nevidel som to rozobrate este. som zvedavy co sa udeje.
http://www.kinekus.sk/kluc-trubkovy-8-10-mm/detail/
do nohy s olejom das podla tabulky 5wt olej a potom ked uz das spodne nohy, tak vidlicu naklonis asi do 45° uhlu hore nohami a das do tych otvorov dole do kazdej nohy 5ml 15wt (ak mas rebu/sid) alebo podla tabulky pre ine vidlice RS
Chcel som sa spytat ci treba servisovat, alebo to este vydrzi
Pripadne servisuje to niekto z BA?
https://www.youtube.com/watch?v=sRB0fh8LWho
https://www.youtube.com/watch?v=sRB0fh8LWho
Kks to je dost nechutny zvuk to by som ani nejazdil natom.. Tszko povedat treba ju rozobrat