Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Predvcerom som chcel vycistit ten naboj na zadnom kolese a zistil som ze je tam ohnuta oska. Je to 9,5mm hruba kalena gulatina a keby mi niekto dal za ulohu ju ohnut bez pouzitia zveraku, tak neviem ako by som si poradil. Absolutne nerozumiem ako sa to predolemu majitelovi podarilo. Na kolese nie je osmicka a naboj s konusmi su v poriadku, ale oska bola ohnuta... Vcera som kupil novu a vymenil a koleso uz ide hladko. Ked som mal zhodene to koleso, tak som skontroloval stredove zlozenie ale to je bezchybne. Retaz som vycistil a namastil, ale na tocenie kluk ani to nemalo vplyv. Tocia sa dalej :D Uzatvaram to tu teda s tym, ze uz ebem na to. Hlavne nech dieta jazdi :)
Zobraziť komentár 07.06.2023 - 07:12:27
02
do volnobežky v zadu nastriekaj WDčka. rozpustí vazelinu alebo hustý olej co je vnuri, potom tam strekni riedkeho silikonu.... polož bike na zem podlož si ho niečím tak aby si dokazal točiť klukami dozadu a strikej do medzierky na volnobežke aby WD stekalo do vnutra,
WD rozpustí hrdzu, potom sa odparí a silikon nasledne premaže
ja som používal aj technický benzín na vyplavenie bordelu až potom premazal
vo väčšine prípadov to pomohlo
Zobraziť komentár 07.06.2023 - 07:23:08
00
niekde ale fakt si neviem spomenut kde, som videl dirtacku vychytavku ze medzi kluku a stredove zlozenie namotali nieco, co tym klukam robilo maly odpor aby sa same nepretacali ...
Zobraziť komentár 07.06.2023 - 09:26:14
00
Jakub Vencl to ukazoval v niektorom svojom videu možno rok, rok a pol dozadu.
Zobraziť komentár 07.06.2023 - 09:56:07
00
keyboard_arrow_up