Zdravím mám v pláne kúpiť teleskopickú sedlovku no problém je, že nemám v ráme dieru kadial by som prevliekol vedenie tak ma napadlo, že by som do rámu navrtal dieru.Máte stým niekto skúsenosti, alebo robili ste už niečo podobné?
Kúpil by som externú len pri tých externých je problém že skoro všetky majú zapúzdrenú patronu a ked ju bude treba servisovať tak to jedine vyhodiť a kúpiť novú
1. jednu zo sedloviek so zapuzdrenou patronou deriem treti rok leto/zima a stale je normalne funkcna 2. z ekonomickeho pohladu je to aj tak vyhodnejsia varianta
Nechcem zakladať novú tému tak sa spýtam tu :
Bude velmi vadiť ak navŕtam do tohoto predstavcu dve dierky 5tki , 4.5cm od seba zo spodu ? Jedná sa o material z 3D kovanej 7050 Alloy zliatiny , vopred dík a info
Mne uplne v pohode sluzi klasicky garmin drziak na gumicky ktory mam dokonca na rajdach, cize na menej stabilnej ploche. Mam to tak na dvoch bajkoch, na rigide (pevna vidlica) a na endure s ktorym som tak jazdil uz aj na rozbitych trailoch vo Finale Ligure (aj v zjazde som na to rychlo ockom pozeral ci ideme dobry trail), a nikdy sa mi to s edge 530 nepohlo. Akurat na mieste kam to davam mam nalepenu elektrikarsku pasku nech tam je viac trenia. Na tom predstavci to musi drzat fakt dobre ak sa to tam zmesti.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Bude velmi vadiť ak navŕtam do tohoto predstavcu dve dierky 5tki , 4.5cm od seba zo spodu ? Jedná sa o material z 3D kovanej 7050 Alloy zliatiny , vopred dík a info