Zaujíma ma jedna vec, pokiaľ máte aj nejaký materiál k tomu, rád si prečítam

Ale postačia mi aj vaše názory. Ideálne nejaký odborný by bol fajn, ale to by som chcel už asi priveľa

Príklad: Vzhľadom na to, že každý sme jedinečný a máme rôzne ANP, tak povedzme si takto... ja pri svojom priemernom cyklistickom tepe cca 137 úderov/m. spálim za hodinu tak do cca. 600 kalórii... Niekto kto má vyšší priemer, keď som tu videl hodnoty kolo 170, tak si myslím, že možno sa kalóriami za hodinu blížia tak 1000-ke.
Celý môj problém spočíva v tom, že:
1) Je moje tvrdenie ohľadne spálených kalórii pravdivé? Prípadne môže byť rozdielny pri rovnakom tepe, hmotnosti (aj pomere svalov a tuku) a výške počet spálených kalórii za rovnaký čas, alebo tie hodnoty musia byť zhodné?
2) Ak je splnený bod 1) potom: Môžeme mať rovnaký výkon, ale ja sa pri tom z hľadiska spálených kalórii nadriem menej, ako kolega, správne?
3) po splnení bodov 1) a 2): Keďže menej spálim, rovnako musím mať aj nižší príjem, tak?
Ak mi niekto potvrdí všetkú túto teóriu až sem, asi začnem závidieť tým, ktorí majú od Boha dar vysoké tepu

Lebo si môžu v tom prípade dávať extra porciu navyše v strave oproti mne

Ja keď si ju budem chcieť dať, tak si budem musieť ísť šte prihodiť do tréningu ďalších 30% naviac

Dúfam, že mi to niekto teda vyvráti

Taká konšpiračná otázka, nemohla by s tým súvisieť trošku aj obezita, kto má na ňu vyšší nábeh?