Tak uvažujem nad kúpou nejakej výživy na kĺbky, ale na trhu ich je asi nekonečne veľa od tých najlacnejších po tie s astronomickou cenou, tak by som prosil o Vaše rady a skúsenosti s prípravkami. Na BF som prečítal zopár tém na túto tému, no veľa som sa toho nedozvedel až nato že výživa by mala obsahovať hlavne glukosamin a chondroit ak dobre pamätám, ale neviem v akom pomere hľadať a v akom množstve. Nemám problémy s kĺbmy (musím poklopať), ale prevencia si myslím nezaškodí.
Našiel som niečo takéto, vyjde to na 50 dní tak neviem či to postačuje alebo treba užívať dlhšie
Tak Vás ešte raz prosím o Vaše rady, ďakujem
V plus sedem dni v najnovsom je clanok ze to moze sposobit rakovinu...😑😣🤐😮😕
prepac, ale nesyp si piesok do oci ...
ak by niekto vedel co a ako sposobuje rakovinu, tak dostane nobelovu cenu + moze robit prezidenta zemegule
ak to chces naozaj riesit, tak pod do pieskoviska a tam to mozeme rozobrat
Sorry just joke, nedalo mi.
Sorry just joke, nedalo mi.
Ja len reagujem na to co som cital resp.zaregistroval v tlaci. Nebojte sa chalani neverim tomu lebo je to len obrana farm.spolocnosti ktore stracaju zisky z predaja ich akoze vyzivovych doplnkov. Alavis si davam aj ja a pomaha fest dobre.
https://plus7dni.pluska.sk/Veda-a-zdravie/Nebezpecny-hit-Liek-pre-kone-uzivaju-aj-bezci.-Moze-vsak-sposobit-rakovinu
pričom aj tá musí prejsť cez hygienické normy a keďže dnes veľa zákazníkov vyžaduje, aby aj strava pre spoločenské zvieratá bola human grade, a myslím, že aj majitelia koní sú podobne hákliví (bavíme sa o športových koňoch alebo koňoch v hobby chove, teda prevedené do našej reči, niečo ako o bikoch tak od 2000 € vyššie)
ešte pred pár rokmi sa vo veterine dosť kašlalo na nejakú asepsu a antisepsu, dnes si to môže dovoliť iba bravčový alebo kravský veťák, kde na nejakom jednom úhyne z 500 ks stáda veľmi nezáleží
pravdepodobne to bude vytrhnute z kontextu, ale aj tak ...
myslím, že pred pár rokmi som tu aj vysvetľoval, prečo (populárne zložky sa ani len nedostanú na miesto určenia, v skratke)