Lokalizácia
Formulár sa odosiela
fu nenapada ma, jedine jubilejne co ma napadne je daka hruskovica abo slivovica :D
Zobraziť komentár 08.11.2013 - 13:43:55
00
Roky osemdesiate, mäsiarsto, lahôdky... Pracujúci ľud na desiatej "na stojáka" tlačí tresku s rohlíkom a zapíja to....

Prílohy:

zs1_161[1].jpg
zs1_161[1].jpg 20.96 KiB Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down

Zobraziť komentár 08.11.2013 - 13:51:15
00
jaj to, no pivo bolo aj ked len nealko :), to tu mame firemne :)
Zobraziť komentár 08.11.2013 - 13:54:34
00
Roky osemdesiate, mäsiarsto, lahôdky... Pracujúci ľud na desiatej "na stojáka" tlačí tresku s rohlíkom a zapíja to....

zaujímavé je, že ako málo alkoholu bolo v tom 12 stupňovom pive. teraz majú dvanástky okolo 5 %
Zobraziť komentár 08.11.2013 - 14:12:03
00
pmarkus... asi to bolo dané nejakou normou, neviem... A ako tak pozerám niektoré vtedy 12 stupňové majú len 2,9%,
Zobraziť komentár 08.11.2013 - 14:21:01
00
Jubilejné na rozdiel od porevolučného štajna bolo celkom dobré pivo.
Zobraziť komentár 08.11.2013 - 14:41:47
00
Roky osemdesiate, mäsiarsto, lahôdky... Pracujúci ľud na desiatej "na stojáka" tlačí tresku s rohlíkom a zapíja to....
Aj osemdesiate, ale Jubilejné začalo niekedy v roku 73 alebo 74 - vtedy mal Stein 100 rokov. To som akurát prichádzal pivu na chuť. Ale oproti budvaru alebo plzni to bola ština. Na druhej strane - každý pivovar mal svoju vlastnú chuť a dalo sa rozoznať, či sa pije budvar, bažant, topvar alebo jubilejné.
Zobraziť komentár 08.11.2013 - 20:28:40
01
Pivo "Jubilejné" za 4,70 Kčs. To muselo byť po septembri 1984. Vtedy zdraželo pivo. Predtým stálo o dve koruny menej.

... a kým padla vláda, prešlo ešte 6 rokov.
Zobraziť komentár 08.11.2013 - 23:20:17
01
Aj osemdesiate, ale Jubilejné začalo niekedy v roku 73 alebo 74 - vtedy mal Stein 100 rokov. To som akurát prichádzal pivu na chuť. Ale oproti budvaru alebo plzni to bola ština. Na druhej strane - každý pivovar mal svoju vlastnú chuť a dalo sa rozoznať, či sa pije budvar, bažant, topvar alebo jubilejné.


chalani dobre sa spomína na pekné veci :y:
Zobraziť komentár 09.11.2013 - 19:42:05
00
inac zajtra ideme do paprika csardy :) zalezi aj od pocka ale cca okolo 12tej by sme tam mali byt ;)
Zobraziť komentár 09.11.2013 - 21:54:50
00
no nechapem co to bol dnes za den, ale kym sme tam zamykali bajky tak doslo hadam 50 ludi... total vsetko plne tak sme museli ist vedla do rozsa hotela, ale aj tam sme sa dobre nazrali :). este potom kolacik v kittsee :)

Prílohy:

101120137357.jpg
101120137357.jpg 285.29 KiB Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down

101120137358.jpg
101120137358.jpg 240.05 KiB Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down

101120137359.jpg
101120137359.jpg 339.2 KiB Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down

101120137360.jpg
101120137360.jpg 252.43 KiB Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down

101120137361.jpg
101120137361.jpg 210.46 KiB Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down

101120137362.jpg
101120137362.jpg 167.68 KiB Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down

Zobraziť komentár 10.11.2013 - 18:03:36
00
fotka 2 a 3 vyzera chutne. na 1 je salama a na 5 sprejova slahacka s topingom?
Zobraziť komentár 10.11.2013 - 18:12:06
00
na prvom je koleno, len to blbo vidno :) a tie kolaciky boli somlo halusky a to druhe nieco s piskotami :) aj slahacka s topingom :)
Zobraziť komentár 10.11.2013 - 18:19:13
00
Domaci burger s cerstvym habanerom a domacim pivom. Uspesna nedela :)

i.imgur.com
Zobraziť komentár 10.11.2013 - 18:23:38
00
capulo no jo, sprejova slahacka a na to toping. co ine by tam kuchar dal :tmi: vsak naco kupovat flasu na slahacku a jednu bombicku. uplne inak to chuti, nie ako rastlinne spreje.
Nihil :y: s lepsim pecivom ho este vymakas. dobra zemla alebo idealne focaccia potreta bylinkovym maslom. oci sa ti budu od skvelej chuti prevracat ako vyherny automat :)
Zobraziť komentár 10.11.2013 - 18:38:52
00

Výber z produktov

Prejsť do shopu (Výživa a regenerácia)
keyboard_arrow_up