dufam ze sa podelime o treningove rady a hlavne skusenosti ...myslim ze je uz najvyssi cas ukoncit zimnu pripravu a zacat pripravu na sezonu 2011.
ja osobne sa zberam do chorvatska 18 februara... ale inak zimna priprava nestala za vela ,kedze asi vsetci mame pracovne povinnosti a nejake tie rodinne povinnosti
Nuž keby tu toľko nepršalo, keď sa oteplilo, tak by som tú tisícku možno mal. Ale som rád, že opäť mrzne a blatko v lesoparku postupne zamŕza Opäť budem krúžiť do zblbnutia to isté, čo posledné zimy do prijateľnej vrstvy snehu, ktorú ľudia na vychádzkach vždy po pár dňoch dobre ušlapú, takže sa dá krásne jazdiť aj keď je inde v prírode kopec neutlačeného a nezjazdného snehu. A na to "zdovolením" "dakujem" a na pár frfľošov, čo sa neuhnú ani keď frčím natesno okolo som si už zvykol. Bežkárom som pár krát takmer prešiel po lyžiach, ale pohoda. Ak nezapadnem, tak na bežkách ma nedobehnú. Ale palice po mne šmariť môžu. Dúfam, že ich to nenapadne.
km som nabehal viac na bezkach ako na biku, celkovy cas: (tie 2 tyzdne skoro nic nerobenia - darcek od deticiek, kiahne, tak som sa len na zeninom stacionanom premahal)
Ak budem počítať od augusta, tak tá tisícka bude. Ale v januári zatiaľ na tachometri 38 km.
Cipolo - vo februári bude v Zadari ešte chladno a mokro.
Tento rok idem do Chorvátska až v apríli. Dovtedy by som chcel mať tých 1000.
uvidime ...viem ze cim neskor tym teplejsie ..ale bol som uz tento termin a bolo krasne dokonca teplo ...nemam rad velke teplo ked najazdujem objem budu mi vyhovova teploty do 20stup..kde nebude taka velka spotreba vody
inac dnes celkom prijemnych 6 stupnou v tieni a na slnku uplne super nejakych 60km viac casu nebolo a nakoniec perlicka kopecek domou s prevysenim 500m na 6km to mi nerobi dobre ...co vy nato ako mam jazdit ten kopec ? aby som to v januari nejako neprepiskol....?
Zatiaľ cesta najazdené-0km
Mám stále kolobeh:
1deň-3hod trenažér
2deň-3hod trenažér
3deň-posilka+trenažér-1hod 30min.
4deň voľno
V posilke je to celkom slušné , pri váhe 76,5kg robím výpady zo 44kg jednoručkami v sériach.
Sľúbené 50kg jednoručky, budú určite v polovici februára
Som zvedavý, či to na jar vydržia kľuky
pekne si nakladas...asi mas dost casu ked sedis 3 hodky na valcoch ..ale to dnes nie je uz taky problem pustis film na notebooku alebo dobru muziku do sluchatiek a prejde to ako voda ale aj tak obdivujem motivaciu..slusny treningovy plan
Brela?
Pred pár rokmi koncom marca sa tam ochladilo, rozpršalo a na druhý deň boli na magistrále na Brelu zvyšky snehu, za Brelou smerom do vnútrozemia na Zadvarie dokonca dokonca súvislá vrstva... cca 5-10 cm.
Môže vyjsť aj dobré počasie, možno aj do tých 20, ale koncom februára prídeš domov a možno budeš mať mínusové teploty a dva týždne budeš stáť.
toho sa bojim ze sa vratim do zimy ..ale chvala bohu iba na 3 dni lebo potom idem znova na juh
ale idu juniori,kadeti..mozno nejaky U 23 okolo 15 ludi tak chcem vyuzit prekny vlacik ktory ma bude tahat lepsie ako ediet doma na valcoch ...a hladat motivaciu niekde na internete
cippolo: tento rok len na pár pretekov masters, lebo som dosť vyťažený a na rok sa uvidí, ja mám rád tréning, prechádzať sa môžem keď budem na dôchodku
cippolo: tento rok len na pár pretekov masters, lebo som dosť vyťažený a na rok sa uvidí, ja mám rád tréning, prechádzať sa môžem keď budem na dôchodku
Prevedenie toho cviku nestoji ale za vela......100kg cinka na pritahy s jednoruckou?Nejde tu o hmotnost cinky ale o prevedenie a samozrejme ako to vyzera bez tricka.
tonito: O cvičení a prevedení sa radšej nebavme.
To video bolo natočené, keď som ešte cvičil, mal som o 15kg viac a s takou váhou by som teraz na bicykli mohol rozvážať rožky.
No ale ak by si takou váhou urobil Ty technicky prevedený cvik ako má byť, tak Ti zatlieskam. Len mám pochybnosti aby si to vôbec nadvihol
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
ja sa poctivo pripravujem len mentálne zatial
uvidime ...viem ze cim neskor tym teplejsie ..ale bol som uz tento termin a bolo krasne dokonca teplo ...nemam rad velke teplo ked najazdujem objem budu mi vyhovova teploty do 20stup..kde nebude taka velka spotreba vody
foto je z februara okolo 15.2
na tom kopecku byvam takze ina moznost neni
Mám stále kolobeh:
1deň-3hod trenažér
2deň-3hod trenažér
3deň-posilka+trenažér-1hod 30min.
4deň voľno
V posilke je to celkom slušné , pri váhe 76,5kg robím výpady zo 44kg jednoručkami v sériach.
Sľúbené 50kg jednoručky, budú určite v polovici februára
Som zvedavý, či to na jar vydržia kľuky
aky si pripravujes zavodny program ?
Brela?
Pred pár rokmi koncom marca sa tam ochladilo, rozpršalo a na druhý deň boli na magistrále na Brelu zvyšky snehu, za Brelou smerom do vnútrozemia na Zadvarie dokonca dokonca súvislá vrstva... cca 5-10 cm.
Môže vyjsť aj dobré počasie, možno aj do tých 20, ale koncom februára prídeš domov a možno budeš mať mínusové teploty a dva týždne budeš stáť.
ale idu juniori,kadeti..mozno nejaky U 23
inak to video z fitka je brutalne
Prevedenie toho cviku nestoji ale za vela......100kg cinka na pritahy s jednoruckou?Nejde tu o hmotnost cinky ale o prevedenie a samozrejme ako to vyzera bez tricka.
Nie je skor vo februari najizdat?
To video bolo natočené, keď som ešte cvičil, mal som o 15kg viac a s takou váhou by som teraz na bicykli mohol rozvážať rožky.
No ale ak by si takou váhou urobil Ty technicky prevedený cvik ako má byť, tak Ti zatlieskam. Len mám pochybnosti aby si to vôbec nadvihol