Lokalizácia
Formulár sa odosiela
nuz hej, presne to napadlo, ked som sedel naposledy na bicykli. lenze mam 60 rokov, snazim sa dostat zo svojho tela co najviac, udrzat ho v co najlepsej kondicii, aby som vladal vyliezt na vsetky tie pekne kopce. pritom ho nechcem este viac znicit ako je, regeneracia trva uz 2-3x tak dlho ako kedysi, zranenia sa hoja fakt dlho. z toho dovodu sa snazim robit trening spravne, bez chyb, byt disciplinovany a odmenou je potom nejaky ten kopec, v ktorom si to potom uzijem. preto aj hladam kazdu moznost, z ktorej sa da nieco vytazit a ktora ma udrzi o nieco dlhsie v hre. snazim sa to zahrat co najlepsie s tymi kartami, co mi este zostali na ruke. takze vsetko, co tu ludia napisali, bolo pre mna nejako uzitocne.

btw, ucim sa mat radost uz aj toho 'strojoveho', je to urcite lepsie ako sediet doma a pozerat sa z okna.
Zobraziť komentár 09.09.2025 - 08:54:58
23
vyse 80% vsetkych treningov mas mat v Z2,tym to cele ukoncim.Renegujes aktivne alebo iba pasivne? odporucam zaradit plavanie,strecing,jogu,dychove cvicenia,turistiku,chodzu,rychlu chodzu a Tvoja kondicia sa zlepsi o 100% dalsi rok
Zobraziť komentár 10.09.2025 - 16:25:50
00
ano, snazim sa uz vacsinou drzat v Z2 (snad som ju trafil, RHR mam 53, MHR 175, z coho by mala vyplynut stredna hodnot Z2 v intervale 126-137, pocitane podla karvonena). cvicim 2x tyzdenne, aj trochu plavam ... s kondiciou som spokojny, skor sa snazim udrzat nohy v dobrom stave, tie su moja slaba stranka, resp. uzke miesto pri treningu. a za regeneraciu povazujem odjazdit 30km v Z2. potom aj dobre spim.
Zobraziť komentár 10.09.2025 - 17:34:16
00
O 100% dalsi rok? :^) :party: to znie ako z teleshoppingu
Snad to bolo pisane v zmysle, ze sa urcite zlepsis :)

Diskusia o Z2 s Risom Vargom (neviem, ci sa s nim da vo vsetkom suhlasit, ale stoji za vypocutie)
Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
Zobraziť komentár 10.09.2025 - 18:19:54
01
je dost narocne ho pocuvat a rozumiet mu. ja som cerpal z tohoto: https://www.kpo.cz/fyziologie/fyziologie.htm
Zobraziť komentár 10.09.2025 - 18:38:32
02
arrow_leftennio napísal:
O 100% dalsi rok? :^) :party: to znie ako z teleshoppingu
Snad to bolo pisane v zmysle, ze sa urcite zlepsis :)

Diskusia o Z2 s Risom Vargom (neviem, ci sa s nim da vo vsetkom suhlasit, ale stoji za vypocutie)
Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
skusal si si niekedy zaplavat 5km,potom fuknut 200km a odbehnut si povedzme potom este 20km? ak ano,tak si trenovany,ak nie,tak si netrenovany jedinec, kludne si daj turistiku 20km/1000m a potom si fukni k tomu este kludne rychlu chodzu povedzme 30km 10min/1km, ak to dokazes tak si trenovany,ak nie,tak mas este vela cesty pred sebou a dalsi rok mozes trenovanostou dat o 100% svoj vykon....... vsetko je relativne.

skor ako by som pocuval vargu,by som sa obratil na kolegovho syna Danka Rosinskeho
Zobraziť komentár 11.09.2025 - 21:36:49
00
priznam sa, ze mi uplne postacuje 'fuknut' na bicykli pezinsku babu hrebenom cez somar od cerveneho mosta a spat. nejdem sa vyhovarat na vek, ani na to, ze mam 186cm a 98kg (pod 95kg stracam silu) ani na to, ze pred necelym rokom mi kvoli tumoru na hrubom creve vyhadzali z brucha vsetko, co sa im nepacilo a ani na operovane koleno. ale: skusal som ist napriek tomu na maxima, ale bolo to nakoniec kontraproduktivne. mna nezaujima, ci si o mne niekto mysli, ci som trenovany alebo nie, pre mna je dolezite, aby som dokazal stravit na bicykli este co najviac rokov a pobehat co najviac kopcov. ano, chcel som si kedysi dokazat, aky som namakany, ale dnes mam uz ine ciele. len tak mimochodom, mne uz dosiel ucet za to, ako som sa k svojmu telu choval ked som bol mladsi. zazil som svoje chvile slavy, na ktore sa rychlo zabudlo a ostalo len znicene telo. nic nie je zadarmo. a nikto kto je este mlady, sa nezamysla nad tym, ake to bude, ked to kvoli veku pojde dolu vodou. lenze tomu rozumeju len ti, co sa tam uz dostali. ano, pochopil som ako aj ostatni, ze toho Iron Man-a zvladnes. ale pride den, ked uz ho nedas a bude to velmi boliet.
Zobraziť komentár 11.09.2025 - 22:11:56
07
základná vec ,nikdy seba neporovnávať s profi a v podstate si od nich toho ani moc nebrať.
Zobraziť komentár 11.09.2025 - 23:30:17
01
keyboard_arrow_up