makas pekne, som zvedavy na tvoje objemy v takom januari, kedze ak trenujes mal by si postupne na objeme pridavat
pridavat asi nebudem, jazdim pre radost a jazdit sam nad 4 hodiny uz nechcem. nechcem povedat ze ma to nebavi ale uz mi je dlho samemu.skoda ze nemam okolo seba cyklisticku bandu, to by sa inak jazdilo.
canopus: niekto na bicykli trenuje a niekto sa iba vozi. ja robim to druhe, takze nie je co regenerovat aj ked vcera som behal 13 km a lytka maju uz toho dost. dnes volno, zajtra pojdem na bike
pridavat asi nebudem, jazdim pre radost a jazdit sam nad 4 hodiny uz nechcem. nechcem povedat ze ma to nebavi ale uz mi je dlho samemu.skoda ze nemam okolo seba cyklisticku bandu, to by sa inak jazdilo.
canopus: niekto na bicykli trenuje a niekto sa iba vozi. ja robim to druhe, takze nie je co regenerovat aj ked vcera som behal 13 km a lytka maju uz toho dost. dnes volno, zajtra pojdem na bike
tak naco sa pytas kazdeho ako jazdis,ci jazdis dobre apod hovadiny,ked netrenujes a iba sa podla seba vozis,tak sa tu nepytaj,a to tvoje lytka maju dost,tak netrep,kebyze maju dost tak vladzes lebo neregenerujes...hovadsky si protirecis
canopus: tak pravidelne sportujem, nebudem to uz volat trening ani vozenie sa. ide zima, tak sa len tak vozim. pytal som sa ako mam jazdit co je natom? bolo mi povedane ze mam striedat lahke a tazke jazdy, budem to tak skusat buduci rok ked bude teplejsie. tento rok som jazdil stale rovnake tempo pomale a tak to aj vyzera... musi nastat zmena. uz len zistit co znamena lahky a tazky den.
vcera som sa bol povozit cez 3 hodiny, dnes idem behat 13 km, zajtra pojdem na ziletku aspon na 3 hodiny. milujem sport, diskoteky a pivo ma uz preslo niekto rozmysla kam pojde piatok vecer von, ja rozmyslam kam sobotu rano vyrazit
Moje subjektívne odporúčanie pre užívateľov tohto fóra: v záujme ochrany Vášho duševného zdravia nereagujte na Divove príspevky, nakoľko jemu sa asi ani poradiť nedá a len sa oberáte o čas a psychickú pohodu
Inak vrámci festivalu HoryZonty bol v sobotu parádny workshop "Tréning rekreačného športovca" - Čo môžeme a čo by sme nemali preberať od vrcholových športovcov v podaní známeho športového fyziológa Viktora Bielika a fakt to stálo za to!
Moje subjektívne odporúčanie pre užívateľov tohto fóra: v záujme ochrany Vášho duševného zdravia nereagujte na Divove príspevky, nakoľko jemu sa asi ani poradiť nedá a len sa oberáte o čas
nechapem co proti mne aj ty mas. myslel som si ze budeme kamarati clovek je na fore, pyta sa na rady ako jazdit a dostanem toto? strasne s tebou
tak prepis to do textovej podoby a ja si to precitam
ešte teda poruším moje odporúčanie a objasním: ľudia Ti aj niečo poradia (napr. aj ja) a aj tak spravíš niečo total iné a potom sa znova pýtaš...
pôvodne si mal ísť na beh do Luborče, alebo aspoň na tie HoryZonty pozrel by som si Tvoj štýl behu, niečo by sme možno vymysleli... (nie zas hned pri prvom pichnutí v kolene bežať k doktorovi)
V priebehu 2 týždňov boli v Tvojom bezprostrednom okolí 4 športové podujatia, na ktorých aj štartovné bolo minimálne - to Ti napr. vadilo na Púchovskom maratone (beh v Luborči, beh HoryZonty, + včerajší beh v Trenč. Tepliciach a CX v DCA) a na žiadnom sa nezúčastníš, ale ideš radšej na Inovec v hmlovom tuneli - toto je podľa Teba v poriadku????
Prepisovať Viktorovu prednášku pre Teba nebudem, lebo aj tak by si podľa toho nešiel, robil by si všetko presne naopak...
no nic chlapci, tu sa clovek nic nedozvie. slubujem uz nikdy sa na nic nebudem pytat. na tomto fore sa budem len dohadovat na vyjazdy kto by kam isiel. idem si pred robotu radsej zabehat spravim mudrejsie... a moj nick kludne zmazte
Peter78: este tebe nieco napisem. s behom zacinam, tak nepojdem hned na sutaze kde sa beha rychlo. zacinam behat pomaly. a uz som to tu pisal, buduci rok zacnem chodit na maratony, tento rok som si dal iba jeden na skusku Dubnicky maraton a zapacilo sa mi to. chcem teraz troska potrenovat a na buduci rok to skusit. ja dam na rady ako jazdit, len najprv by musel niekto poradit. ale tu sa moc neradi, len same blaboly a potom pisem aj ja blbosti..
divo, ale každý ti radí a ty stále nič. Raz tak potom tak. Ako žena v znamení blíženec v prechode a bez partnera. Raz chceš turistikovať, potom tvrdo trénovať... Už som ti dávno písal, choď do cykloklubu a jazdi a trénuj s nimi. Dozvieš sa tam veľmi veľa a nie len o cyklistike... a natrénuješ viac ako sám bez dostatku skúseností.
Divo, ak chceš spísaný workshop V. Bielika plus mnoho ďalších poznatkov kúp si jeho knihu Neležme, bežme (alebo Nebežme, ležme ?;-) Je v ľahko zohnateľná v kníhkupectvách.
Vy ste ma nepochopili a to je cele. moje "treningy" som nazval vozenie sa a vzdy tam bol smajlik. to preto, ze ja mam daleko od cyklistov, ktori tvrdo trenuju (preto som pisal humorne o mojej turistike). nechcem pisat ako tvrdo trenujem, lebo pod tym pojmom si vzdy predstavim napriklad Sagana ako trenuje alebo tu chalani z fora, ktori jazdia za kluby a pretekaju. vzdy som pisal, ze som rekreacny jazdec, ktory sa chce zlepsit. ale to je jedno, ja uz tu nic nehladam. dnes som si opät zabehal 13 km, rano idem na žiletku na 3-4 hodiny a je mi fuk ci to robim dobre alebo zle. budem jazdit ako doteraz a nebude problem.
mirolet: dik za tip, pozrel som tu knizku na nete a je tam. pozrem ju este v knihkupectvach nech to nemusim objednavat postou. ide zima tak bude cas aj na knizky a ty este jazdis ci uz ti skoncila sezona a teraz len behas? ak jazdis, dohodnime sa na vikend a preberieme nejake veci, na Velkej Javorine nebolo moc casu
divo:cele forum ta nepochopilo ,to musis vzdy v kazdom to***** napisat,ze ide 100km behat a na 10 hodin na bajk? potom sa necuduj,ze ta bolia paprce,vies co ti poradim,najdi si zensku a pekne ju pomiluj
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
canopus: niekto na bicykli trenuje a niekto sa iba vozi. ja robim to druhe, takze nie je co regenerovat
Na tom behu v rámci HoryZontov si dnes bol? Nejak som si ťa tam nevšimol
canopus: niekto na bicykli trenuje a niekto sa iba vozi. ja robim to druhe, takze nie je co regenerovat
Tak mňa bolia po 3 km behu, no nie lýtka, ale stehná
vcera som sa bol povozit cez 3 hodiny, dnes idem behat 13 km, zajtra pojdem na ziletku aspon na 3 hodiny. milujem sport, diskoteky a pivo ma uz preslo
Inak vrámci festivalu HoryZonty bol v sobotu parádny workshop "Tréning rekreačného športovca" - Čo môžeme a čo by sme nemali preberať od vrcholových športovcov v podaní známeho športového fyziológa Viktora Bielika a fakt to stálo za to!
pravda
ešte teda poruším moje odporúčanie a objasním: ľudia Ti aj niečo poradia (napr. aj ja) a aj tak spravíš niečo total iné a potom sa znova pýtaš...
pôvodne si mal ísť na beh do Luborče, alebo aspoň na tie HoryZonty pozrel by som si Tvoj štýl behu, niečo by sme možno vymysleli... (nie zas hned pri prvom pichnutí v kolene bežať k doktorovi)
V priebehu 2 týždňov boli v Tvojom bezprostrednom okolí 4 športové podujatia, na ktorých aj štartovné bolo minimálne - to Ti napr. vadilo na Púchovskom maratone (beh v Luborči, beh HoryZonty, + včerajší beh v Trenč. Tepliciach a CX v DCA) a na žiadnom sa nezúčastníš, ale ideš radšej na Inovec v hmlovom tuneli - toto je podľa Teba v poriadku????
Prepisovať Viktorovu prednášku pre Teba nebudem, lebo aj tak by si podľa toho nešiel, robil by si všetko presne naopak...
Peter78: este tebe nieco napisem. s behom zacinam, tak nepojdem hned na sutaze kde sa beha rychlo. zacinam behat pomaly. a uz som to tu pisal, buduci rok zacnem chodit na maratony, tento rok som si dal iba jeden na skusku Dubnicky maraton a zapacilo sa mi to. chcem teraz troska potrenovat a na buduci rok to skusit. ja dam na rady ako jazdit, len najprv by musel niekto poradit. ale tu sa moc neradi, len same blaboly a potom pisem aj ja blbosti..
Presne ako hovoríš
Dokonca jedna prastará ľudová múdrosť hovorí: "Jeden pretek Ti dá viac, ako dva týždne tréningu" - u mňa to tak funguje
Vy ste ma nepochopili a to je cele. moje "treningy" som nazval vozenie sa a vzdy tam bol smajlik. to preto, ze ja mam daleko od cyklistov, ktori tvrdo trenuju (preto som pisal humorne o mojej turistike). nechcem pisat ako tvrdo trenujem, lebo pod tym pojmom si vzdy predstavim napriklad Sagana ako trenuje alebo tu chalani z fora, ktori jazdia za kluby a pretekaju. vzdy som pisal, ze som rekreacny jazdec, ktory sa chce zlepsit. ale to je jedno, ja uz tu nic nehladam. dnes som si opät zabehal 13 km, rano idem na žiletku na 3-4 hodiny a je mi fuk ci to robim dobre alebo zle. budem jazdit ako doteraz a nebude problem.
mirolet: dik za tip, pozrel som tu knizku na nete a je tam. pozrem ju este v knihkupectvach nech to nemusim objednavat postou. ide zima tak bude cas aj na knizky