Lokalizácia
Formulár sa odosiela
luckatomova Objednávku som preverila, nakoľko v nej boli robené zmeny (posledná 14.7.), systém nie úplne adekvátne posunul avizovaný dátum doručenia na 23.7. . Nakoľko v "rade" pred vašou objednávkou bolo do dnešného dňa veľké množstvo objednávok so skorším avizovaným dátumom doručenia, objednávka nebola odoslaná skôr. Objednávka je aktuálne na expedícii pripravená na zabalenie a bude dnes odoslaná.
Zobraziť komentár 17.07.2025 - 11:02:42
00
prosím vás, mám objednávku s prevzatím v pradiarni v stave Objednávka sa prepravuje na výdajné miesto ... som zvyknutý, že a kto urobím takto tak buď je doručená ráno do 10:00 alebo nie je ... potrebujem si naplánovať čas dnes po 15tej a teda viete mi prezistiť či to tam bude alebo nebude? ak nie budem plakať ale čo už, to tej stredy budúceho týždňa ma to tam počká

Objednávka č. 1349495
Zobraziť komentár 17.07.2025 - 12:46:10
00
lapaloma Objednávka je na ceste na odberné miesto a bude na predajni dnes okolo 15:00. Počkajte prosím na SMS. Ak by ste sa pre ňu nestihli zastaviť, štandardne vás počká na predajni 7 dní alebo cez detail objednávky si viete predĺžiť dobu na vyzdvihnutie o ďaľších 7 dní akonáhle bude pripravená na prevzatie.
Zobraziť komentár 17.07.2025 - 13:21:17
00
ako sa dá vytvoriť servisná objednávka? mám jedno koleso,kde je zničený ráfik-nový ráfik už mám,potrebujem ho vymeniť,ale chcem aj komplet nové špice a niple,tekže pôvodný ostane len náboj.
treba to všetko odniesť napr. do MTBiker BA a tam sa dohodnúť,alebo sa dá objdenávka vytvoriť aj doma ? nejako to tam neviem nájsť-dík.
Zobraziť komentár 06.08.2025 - 15:48:39
00
Dano5
https://www.mtbiker.sk/shop/informacie/servis.html
Zobraziť komentár 06.08.2025 - 15:49:52
10

Výber z produktov

Prejsť do shopu (Komponenty)
keyboard_arrow_up