Lyrik 2 step si v ziadnom pripade nekupuj. Ten system je nefunkcny a ver tomu ze sa ti skvor ci neskvor pokazi. Zacne ti padat zdvih a
vidla je celkovo dost necitliva. Mal som totem 2step a uzil som si s nim svoje - kazdy mesiac bol v servise. Kamos ma lyrik 2 step a takisto mu zacal padat zdvih. Ja som si pred kupou naivne povedal ze mne sa to nestane a ze s nou nebudem mat problemy, no opak sa stal krutou realitou. Schvalne nech sa prihlasi aspon jeden clovek co jazdil 2step vidlu a nemal s nou ziadne problemy. podla mna nikto taky neexistuje.
Marzochi 55 by som si tiez nekupil, aj ked tieto nove uz mozu byt teoreticky fajn. Jazdil som 55 TST2 2008 a co sa tyka poruchovosti tak bola uplne bezproblemova, no nepacil sa mi jej chod. Prva polka zdvihu bola super citliva a druha bola tak tvrda ze sa dala prerazit jedine pri mega drbe. Potom mi ju trochu potunili ze ten koniec zdvihu bol maksi, ale zas pre zmenu bol zaciatok necitlivy. Skratka sa nedala dostat do toho spravneho nastavenia. Kedze to bol moj prvy
komponent od MZ tak ma dost sklamali, zanevrel som na tu znacku a stal sa somna MZ hater

Teraz mam Fox 36 Van RC2 a iba si ju pochvalujem.