Aké máte skúsenosti s bicyklami a objednávkou z Canyon-u? Rád by som nejaké info od ľudí, ktorí majú skúsenosti s Canyon-om, postrehy, rady a pod.. Ďakujem.
Endrance radsej ako race geometria hlavne ked mam prioritu horsky. Pocit ze to vie vyzehlit aj nejaku tu nerovnost je fajn. Nerve mam v Lku ale to je uplne o inom geometra a sadne mi ako uliata. Co som porovnaval tabuky ked mam 182cm a ien parmatere na rozhrani medzi Mkom a Lkom tak radse asi by som siel do Lka. Trosku mam ale strach ci Dura na mna uz nieje prilis nobl sada. Predsa len skok zo Sora co mam teraz na cestaku bude asi brutalny.
nejaké extra žehlenie nerovností nečakaj, je to žiletka, tak ťa to slušne vytrase vždy, hlavne na slovenských cestách (ale to asi vieš, keďže jednu vlastníš). Ak si veľkostne "tabuľkovo" na hrane, tak vždy sa to dá doriešiť dĺžkou predstavca, resp. predozadným nastavením posedu, ale Lko by malo sadnúť ako uliate takisto ako pri Nerve. Skok v sade to bude určite brutálny. Sám som prechádzal zo Sory, síce len na Ultegru, ale už by som to naspäť nemenil. To vylepšenie v radení je úžasné. Pri Sore som po cca 1,5-2tis km od servisovania cítil, že prehadzovačka je rozľadená a bolo nutné doťahovať/povolovať, pri Ultegre nájazd vyše 6tis km a zatiaľ nebolo treba absolútne nič robiť a šlape ako hodinky. Je na len na tebe, či chceš investovať aj vyššiu sumu do biku, ktorý je len ako doplnok. Na druhej strane to budú podľa mňa veľmi dobre investované peniaze.
Ves prave preto dilema ze cana Canyom Endurance biku na Ultegra sade vinde skoro rovnako ako Dura. Este aj kolesove sady su podobne a rozsiel je tam nejkych 100 preto vaham.
v porovnaní s Endurance CF 9.0 je rozdiel 10 Eur a čo som zľahka pozrel, tak všetko je rovnaké akurát jeden je na DA, druhý na Ultegre. Tu by som išiel určite do DA a využil zľavu
Ja mam z toho ich PPS a ceskeho/slovenskeho supportu celkom hokej. Tiez riesim velkost u 29 Neurona - mam 179cm (180cm v topankach), inseam 83cm. Podla PPS mi vyjde vzdy velkost M, aj ked si prihodim k vsetkym mieram nejake 2-3cm. Tak som napisal na support. Najprv sa mi dostalo odpovede, ze co povie PPS je "svate"....vzapati mi napisali, ze u Neurona 29-ky by mi snad odporucili Mko, ale pri 27,5ke asi skor velkost L, ale ze sa mam rozhodnut sam...hned som bol istejsi
pa3km chod do Lka mam podobne parametre ale o 4cm viac na vyske. Ked ze Neuron je to iste ko Nerve ktory mam bude ti to ako uliate. Vidim ze si zo Zv pripadne by som ti mohol dat Lko yvskusat na zivo aby si sa vedel rozhodnut.
Ak ste si objednávali z eshopu niečo iné ako bicykel, napr kolesá, alebo nejaké iné príslušenstvo, ako je vyriešená platba? Chcem prevodom na ich účet, pri kúpe bicykla na platbu vyzývajú, ale ako je to riešené pri komponentoch? Máte s tým skúsenosti? Vďaka
Momo001 kludne mozes paltit kartou alebo paypalom. Ja som bral z canyonu bicykel a potom aj komponenty teda bidony a pedale , bez poroblemov. Pedale prisli v samostantej krabici.
mimi ano, Mko by mi bolo male, keby riesim Neuron s 27,5 kolesami....ale je rozdiel velkost M pri 27,5 rame a pri 29 rame.....29kove Mko je len o trochu mensie ako 27,5kove Lko (ako mas ty).
mimi asi oslovim niekoho kto ma Mkovy a Lkovy 29er, ci je ochotny dovolit mi posadit sa nan....lebo to Lko uz je o dost vacsie od mojho Treku a ten mi sedi vyborne
Momo001 ano te isty uct ale ak mas limit na platobnej karte a mas Masterd Card alebo Visu zaplat to tak. Bicykel odporucem radsej na ucet ked ze malokotrora banka umoznuje mat na karte limit cez 2000 EUR.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.