Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Az tak ho serie ten presmykac?? Toto je typicka mentalita slovakov, sak co nie je to az take hrozne. Najsmutnejsie na tom je to, ze clovek si kupi drahu vec a ocakava od toho kvalitu a stane sa toto. Chistos, ak by si si napr. kupil chlieb a bolo by z neho trosku odhryznute, tiez by si si povedal, az tak ma to neserie, sak odrezem a pokoj. Ja som v zivote nic nechcel zadarmo, ale vzdy som ocakaval patricke sluzby. A to ze toho maju vela, mna ako zakaznika vobec netrapi. My toho v robote tiez mame strasne vela, ale ak by sme koncovemu odberatelovi dodavali chybne suciatky s odovodnenym ze toho mame vela, tak hned by sme toho mali malo ...
Zobraziť komentár 25.06.2014 - 11:52:38
00
Najsmutnejsie na tom je to, ze si kupujete ultra lacne bajky z velkoseriovej produkcie posielane v krabici s vedomim, ze je ich nutne doskladat doma, a potom pindate na to, ze si ich musite doskladat / dostelovat doma. Ked sa vam nepaci, ze sa musite toho bajku este pred prvou jazdou chytit, tak nakupujte v kamennej predajni odkial odchadzate s kompletne poskladanym bajkom. Ale to nie, to by ste museli zaplatit viac, ze? Takze co najlacnejsie, ale podla moznosti pomaly s premiovymi TOP sluzbami nastavenia posedu na dialku v cene, ze? A este som zabudol podotknut, ze aj v kamennej predajni sa moze stat, ze mechanik nieco nedotiahne presne na mm a potom budete pindat aj na to. :x
Zobraziť komentár 25.06.2014 - 12:01:38
010
Tak si ma hádž do jednej škatuľky, ale podľa mňa nemá význam sa rozčuľovať, tak urobili chybu, niekto sa pomýlil, stáva sa to, tak napíšem do canyonu, čo by mohli zlepšiť, ale nebudem sa nad tým zbytočne rozčuľovať.Ako napísal Jezus, ten bike nemusí byť vôbec poskladaný.
Zobraziť komentár 25.06.2014 - 12:05:07
01
Jezus ty si naozaj len moderator a nie bajker...a dnes si zas vstal zadkom hore. Nechapem naco tu vlastne prispievas, myslim vseobecne na mtbiker, ved ja som od teba este necital ani jeden dobry prispevok resp nejaku dobru radu..vacisnou len zosmiesnujes ludi a ich prispevky. Ak by som bol ja Admin tak ta z pozicie moderatora dam urcite dole, lebo ty si "buzerator" a nie moderator. Asi mas z niecoho komplexy, no tu takto anonymne zo seba robis akurat blbca tymi tvojimi pseudo prispevkami. No kazdy sme nejaky a ty iny zjavne nebudes...
Zobraziť komentár 25.06.2014 - 12:08:57
04
Neviem ako vazne je to s tou hadickou k prednej brzde, ale u mojho bajku som mal tiez ten dojem takze som to rozlozil a zistil co? - zistil to, ze je to uplne v poriadku pretoze to bol prirodzeny ohyb ako ked si hadicu odmotas z kotuca.
Zobraziť komentár 25.06.2014 - 12:15:38
00
mne napr take veci nevadia, cube mi prisiel v poriadku, ale na radone som musel posuvat presmykac - no big deal, uz som videl aj kamosa co mal brzdove lanko zvonka vidlice, dat dole a prehodit - no big deal, zdrzalo ma to 5 minut ale 200€ oproti inej znacke som usetril navzdy
Zobraziť komentár 25.06.2014 - 12:16:43
02
Hack3r: Ja sem prispievam okrem ineho aj preto, ze ma to bavi. :) A tiez preto, aby tu bola aspon nejaka protivaha hluposti, naivite a neprimeranemu skreslovaniu faktov. Vsetkych spomenutych veci je tu zial az privela a nebyt par ludi, ktori pisu k veci, tak si tu dalsich par z vas vytvori vlastny svet polopravd a budete sa v nich utvrdzovat a fandit si navzajom. A potom do tohto sveta zavita niekto neskuseny, precita si hluposti napr. o tlakoch v plastoch alebo o dostatocnosti jednoprevodnikoveho riesenia na vsetko (ano, narazam aj na Tvoje vyplody) a zoberie to za svoje. A az casom zisti, ake hluposti to boli. Takze aj preto sem prispievam a zial takmer vzdy musim kriticky, ale to je dane "kvalitou" prispievatelov-radcov. A to, kto zo seba robi blbca, je velmi relativne. Ja napr. blbcov rozlisujem prave podla kvality a objektivity ich prispevkov...

P.S. Do fora pisem svoje nazory zo svojho pohladu ako clen fora takisto ako Ty, nijak to nesuvisi so spravovanim fora. Ale to asi vysvetlujem zbytocne...
Zobraziť komentár 25.06.2014 - 12:29:49
06
ja by som asi neporovnaval zohnuty ram a zle nastaveny presmyk .... ten presmyk sa da nastavit, resp. ti ho nastavia v kazdom obchode s bicyklami ale ohnuty ram ... asi by som im to riadne nasraty vratil ... no a nastavenie posedu/predstavca/nove sedlo - to uz su kazdeho osobne preferencie ... tomu sa neda vyhnut ani ked kupis bike z kamenneho obchodu ...
Zobraziť komentár 25.06.2014 - 12:39:29
00
Vážení, aby som tu nepôsobil ako kritik pre „maličkosti“. Len som sa trošku viacej rozpísal. Poukázal som na nedostatky, ktoré sa vyskytli pri mojom biku. Bike som mohol pokojne vrátiť bez udania dôvodu.

Písal som, že tie chyby to nie je nič strašné, dajú sa odstrániť. Lenže rovnako tak sa dali odstrániť už pri montáži, len to chcelo minimum námahy zo strany dodávateľa. Nie sú to skryté chyby. Predstavec som spomenul len okrajovo, to ma trápi najmenej, len som sa nad tým zamyslel.

Jezus, poprosím o vysvetlenie, prečo by som mal byť nekompletný (k predstavcu)? ........... To, že som si kúpil bike nie z kamennej predajne ešte neznamená, že to má byť nekvalitné. Nekupoval som ho od neznámej firmy niekde z neznáma. Mohlo by určite písať veľa ľudí, ktorí si kúpili bike z kamennej predajne a mali problémy.

Muraddin, vystihol si to pekne, súhlasím, vlastnosť ľudí žijúcich na SK. Veď ja si to doladím, nastavím a pod.. Ja takýto prístup nemám. Očakávam zodpovednosť.
Zobraziť komentár 25.06.2014 - 12:48:58
00
z tohto mi vyslo, ze len ty a par vyvolenych mate pravdu Jezus reagovat na Teba je v podstate zbytocnost... Co sa mojho riesenia 1x10 tyka tak neviem co je na tom blbost ked prevodnik je original robeny na 1x10 a kazetu si kazdy da aku chce...na druhej strane nepisal som aby zacali vsetci jazdit 1x10 ale ze ak o tom niekto rozmysla nech sa toho neboji. Zato ty ludom v podstate len diktujes svoje myslienky a neprispustis ziadny iny nazor na vec. Snad sa da aj moderator zablokovat, ak ano uz chvalabohu tvoje prispevky neuvidim...aloha

edit: tak bohuzial tvoju velkomoznost sa neda dat do ignore listu takze tvoje posmesky sa mi aj nadalej budu zobrazovat...nejako to snad prezijem
Zobraziť komentár 25.06.2014 - 13:08:38
00
Najprv co sa tyka toho predstavca. Pokial viem tak sucastne hlinikove predstavce sa vsetky robia s ocelovymi alebo titanovymi skrutkami a maju zavity narezane priamo do hliniku. A problem s tym pri spravnom pouzivani a dodrzani utahovacich momentov nie je (ja mam doma teda 4 a problem nie je ani s jednym). Ale kludne uved priklad predstavca (vyrobca/model), ktory tam podla teba mal canyon dat.

Co sa ostatnych nedostatkov tyka, tazko hodnotit z toho opisu. Hlavne ako to s tou hadicou brzdy bolo. Canyony chodia s odmontovanymi rajdami. Si si isty, ze si tu hadicu nepretocil sam pri montazi rajdov? Inak mam dva bicykle kupovane online, a aj keby to just bolo vsetko spravne tak by som si to vsetko skonktroloval a nastavil sam este raz pred prvou jazdou (capy zadnej stavby, uchytenie brzd, nastavenie radenia, proste vsetko...). Ide o moje zdravie a moje specificke poziadavky. A to iste by som urobil s bicyklom z kamennej predajne. A vsetci vyrobcovia bicyklov to dokonca priamo odporucaju vo svojich navodoch...

Po par jazdach budes musiet zrejme zas doladit to radenie a docentrovat brzdove strmene. A po 25 az 50 hodinach jazdy treba spravit maly servis vidlice a tlmicu... high end bike proste nie je set and forget zalezitost a stazovat si ze si musel nieco dostelovat alebo dotiahnut je naozaj trochu prehnane.

Naposledy upravil Ferisko dňa 25.06.2014 - 13:41:48, celkovo upravené 1 krát.

Zobraziť komentár 25.06.2014 - 13:33:01
04
Ďalšia chyba, ktorú v Canyone urobili je voľba predstavca. Ak by som sa rozhodol cestovať často a bike baliť, dovolím si tvrdiť, že závity v predstavci dlho nevydržia. Veď ak montujem oceľovú skrutku do hliníka (a montujem to často), tak tam predsa dám oceľové závitové vložky, aby som zamedzil poškodeniu závitov.

Daj si ho vyrobit z kolajnice a si za vodou...
Zobraziť komentár 25.06.2014 - 13:40:51
01
Chlapi nic v zlom, Jezusa nepoznam ani osobne a ani ho tu nejako specialne nevyhladavam ani necitam. Ale ma pravdu. Mam pocit, ze tu pocujete travu rast.. Bulhari? Canyon fora??? Co ste normalni? Je tu niekolko desiatok ludi, co nakupili a povtrdili dobre skusenosti s canyonom a zrazu sa tu najdu dva pripady, ked nieco nie je v poriadku a uz sa tu idete z toho posrat. Kfero, neuraz sa ale trochu mi pripominas vecne pindajuceho slovaka. Kupil si neico online, tak sa zmier s tym, ze ked to putuje 1000km k tebe tak nejaka chyba moze byt. Sam som chcel canyon AL 29 ale cakacka bola dlha tak som ako bratislavcan kupil cube z velosprintu. Vsetko doslo ale bohuzial vidla nezamykala. Odniesol som to na vlastne naklady do nitry, kde to opravili. Myslis, ze budem pindat na velosprint? NIE, bol som si vedomy, ze to tak funguje. Vo velo mi dali zlavu na bike, pritom tu v BA v kaktuse sa so mnou ani nechcel bavit. Aj ked som sa trepal do nitry, aj tak som stale usetril dost na to aby som sa do tej nitry mohol trepat dalsich 8krat.
Chalani fakt trochu kludu a triezveho usudku. Kfero, prepalil si to s tvojim komentom, chyby sa stavaju vsade, treba s nimi ratat. Kupil si bike za 2litre. Predstav si ze kupis BMW za 60 tisic a necha ta stat v zime na dialnici v taliansku a nechce ani nastartovat aby si si prikuril (realna skusenost mojho znameho). Toto uz skutocne naserie :)
Zobraziť komentár 25.06.2014 - 14:43:02
06
Vcera prisla krabica, moj druhy pokus s Canyonom. Pre tych, ktori brali nizsie modeli a chyba im teleskopka, moja bude v ponuke. ;-)
Zobraziť komentár 26.06.2014 - 09:27:25
00
Tak po týždni som sa konečne dočkal odpovede a už viem ako sa to bude riešiť.
"Tento problém budeme řešit výměnou poškozeného dílu. Až jej tady budu mít tak bych se s vámi domluvil na přepravě kola k nám na výměnu."

Čiže budem bez bajku asi x dní.
A neviem ako ho napchám naspäť do tej krabice :D
Zobraziť komentár 26.06.2014 - 10:28:09
00

MTBIKER odporúča

keyboard_arrow_up