Lokalizácia
Formulár sa odosiela
neviem na co ineee by som to menil :D chcem jazdit FR, nic ine ma asi nechyti
Zobraziť komentár 11.09.2008 - 20:55:49
00
Poviem to takto netýka sa to len konkrétne teba ale je tu toho dosť,že niekto sa opýta na nejaké porvnanie niečoho a nakoniec z toho vyleze že to chce až o rok? Načo je to dobré tento rok to zistovať?Prečo si nezačneš rady pýtať už ked budeš mať love a chciet vážne poradiť?Neber to ako útočenie na tvoju osobu ale vo všobecnosti.Čo keď na buduci rok nebudeš mať toľko na ten canyon,čo ked si ho budeš chceiť objednať a už nebudú,čo keď budeš na to finančne super a budeš chcieť niečo viac?Čo potom zase tu bude x tém o zbytočnostiach.Potom nastáva presne ten efekt,že aj tý čo niečo vedia k danej problematike povedať serú na to navyjadrujú sa lebo pár krát tak spravili a presna toto sa stalo že táma úplne ale úplne zbytočná lebo to budem riešiť až o rok.Kua dovtedy sa tolko toho može zmeniť.Takže takto som to myslel.
Zobraziť komentár 11.09.2008 - 21:03:48
00
Poviem to takto netýka sa to len konkrétne teba ale je tu toho dosť,že niekto sa opýta na nejaké porvnanie niečoho a nakoniec z toho vyleze že to chce až o rok? Načo je to dobré tento rok to zistovať?Prečo si nezačneš rady pýtať už ked budeš mať love a chciet vážne poradiť?Neber to ako útočenie na tvoju osobu ale vo všobecnosti.Čo keď na buduci rok nebudeš mať toľko na ten canyon,čo ked si ho budeš chceiť objednať a už nebudú,čo keď budeš na to finančne super a budeš chcieť niečo viac?Čo potom zase tu bude x tém o zbytočnostiach.Potom nastáva presne ten efekt,že aj tý čo niečo vedia k danej problematike povedať serú na to navyjadrujú sa lebo pár krát tak spravili a presna toto sa stalo že táma úplne ale úplne zbytočná lebo to budem riešiť až o rok.Kua dovtedy sa tolko toho može zmeniť.Takže takto som to myslel.

presnee, ja viem ze to je skoro...ja len som chcel zistit co je lepsie..lebo canyon nepoznam, neviem ake ramy robia atak.. mne hlavne siel oten canyon :D ost bikes som len chcel nieco porobne na porovnanie,
a hej no skoro to je dost , a s peniazmi dufam nebude problem..mam latku na 50tis. aj tak mi bude niekto nieco dokladat....ale je to realne, druhy rok som myslel asi tak jar, niekedy vtedy,
a stym menenim nazoru :D no mozno zmenim ked najdem nieco lepsie atak...ale tak po tejto teme..sa zas o trocha viac rozumiem k tejto veci
Zobraziť komentár 11.09.2008 - 21:12:57
00
ja najr uz bdue mat Canyon nove modely 2009, a tie vyzeraju este lepsie ako 08 :-)
Zobraziť komentár 22.09.2008 - 15:00:41
00
mno nuda + abstak ucinkuje , tak tu dam nieco na porovnanie , mohli by ste napisat klady a zápory tychto masiniek ,
je to na enduro/freeride jazdenie

Lapierre Froggy 318

Canyon Torque FR 7.0

Ghost FR Northshore 600
Zobraziť komentár 06.12.2008 - 16:53:30
00
podla mna super vyber xbaroon, kazdy je fajn...uz by som pozeral iba na vahu a sviznost,neviem ci ten Ghost uz nebude trochu tazkopadny na AMEN a tiez sa mi nepaci horne kablovanie...
Zobraziť komentár 06.12.2008 - 22:22:20
00
no ta kabelaz nevadi vobec..akurat vaha ,ale to niesu velke rozdiely..
ale tak ma tak informativne zaujimaju aj brzdy na lp su Formula ORO K18, canyon ma Avid Elixir R, a ghost ma Avid Code 5, podla mna tie k18 su asi najslabsie , hm?
Zobraziť komentár 06.12.2008 - 23:04:11
00
pri tom ghoste by som ako prvu vec urcite poriesil 2-prevodnik. Pri kratkom ramienku (sram) ti netreba ani napinak. Inak ja by som bral torque v ciernej. Na ghoste sa mi nepaci vyriesenie sedlovej trubky, pokial to nema na spodku dierku, tak to je dost na prd a bude sa ti tam zanasat humus, ktory len velmi tazko dostanes von
Zobraziť komentár 06.12.2008 - 23:40:11
00
podla mna super vyber xbaroon, kazdy je fajn...uz by som pozeral iba na vahu a sviznost,neviem ci ten Ghost uz nebude trochu tazkopadny na AMEN a tiez sa mi nepaci horne kablovanie...

Na AMEN budú tažkopádne všetky :(
Zobraziť komentár 07.12.2008 - 09:04:19
00
na to ten uzamykatelný tlmič robia a osadzuju na bike.A potom ludia nadávajú že jednočap hupe ked si kupia najlacnajši model od daného výrobcu s tlmičom bez možnosti propedalu alebo tvrdého uzamykania vid c-dale a podobne

tlmič by som z toho vynechal ... keď sa vyjadrujem k "húpavosti" biku hovorím predsa o charaktere zadnej stavby pri vypnutaj kompresíí alebo otvorenom locku nie? ... nemôžeš porovnávať VPP s tlmičom bez locku a uzamknutý jednočap
preto tvrdenie že jednočap býva húpačka je zväčša pravdivé .. samozrejme závisí to od rozmiestnenia čapov a od prípadného prepákovania ... krotí sa ako Rasto písal lockom alebo propedalom
ako nehúpavú zadnú stavbu si predstavujem VPP a ostatné virtuály .. samozrejme aj tu sú rozdiely vyplývajúce s rozloženia čapov, dĺžok ramienok, výšky zdvihu a podobne
Zobraziť komentár 07.12.2008 - 10:48:24
00
mne sa najviac asi paci ten ghost, ale len vyzorovo..
no nema tam dieru,,cize sa to bude zanasat....

a o tazkopadnosti... no ine bicykle zo zdvihmi priblizne 180/180 s vahou priblizne 17kg toho moc nenavyberam (+ obmedzeny rozpocet), a kedze na vlastne oci som videl masinky na ktorych sa da zvladnut DH trat a aj 50km vyjazd, tak mi nebude moc vadit ze nieco nevyslapem..alebo si pre unavu trocha potlacim :]
Zobraziť komentár 07.12.2008 - 12:27:08
00
Vzal by som froggyho.. koli zaruke atp.
Zobraziť komentár 07.12.2008 - 15:10:14
00
Z tych troch urcite Froggy.
Zobraziť komentár 07.12.2008 - 16:44:14
00
Ja som sa pred asi pol rokom rozhodoval medzi Canyonom, Lapierrom a Giantom v kategórii "ľahké AM" (pod ľahkosťou tu myslím hmotnosť, nie obtiažnosť terénu - in fact jazdím spravidla cross-country, ale chcel som niečo, s čím sa nemusím zľaknúť pri svojich výjazdoch do neznámeho terénu ani podaktorých technicky obtiažnejších prekvapení). Canyon síce mal nice price, ale v tej chvíli aj vypredané. Giant je v podstate záruka kvality, Reign mi síce už prišiel ťažký, ale Trance X by som si pod zadkom predstaviť vedel. Na záver zvíťazil LP aj vďaka supportu nášho importéra :) proste inak sa problém rieši s mattom, ako s nejakými Teutónmi, čo ešte furt nevedia poriadne ingliš. To neznamená, že Canyon sú zlé bicykle, len riešenie problémov "na diaľku" je poněkud obtiažnejšie.
Froggy :)
Zobraziť komentár 09.12.2008 - 21:07:52
00
tak čo viac by som napísal? :) snáď len že Zesty a Spicy využívaju svoj zdvih efektívne takže ani u Žabáka tomu nebude pravdepodobne inak
Zobraziť komentár 09.12.2008 - 22:25:54
00
keyboard_arrow_up