Poviem to takto netýka sa to len konkrétne teba ale je tu toho dosť,že niekto sa opýta na nejaké porvnanie niečoho a nakoniec z toho vyleze že to chce až o rok? Načo je to dobré tento rok to zistovať?Prečo si nezačneš rady pýtať už ked budeš mať love a chciet vážne poradiť?Neber to ako útočenie na tvoju osobu ale vo všobecnosti.Čo keď na buduci rok nebudeš mať toľko na ten canyon,čo ked si ho budeš chceiť objednať a už nebudú,čo keď budeš na to finančne super a budeš chcieť niečo viac?Čo potom zase tu bude x tém o zbytočnostiach.Potom nastáva presne ten efekt,že aj tý čo niečo vedia k danej problematike povedať serú na to navyjadrujú sa lebo pár krát tak spravili a presna toto sa stalo že táma úplne ale úplne zbytočná lebo to budem riešiť až o rok.Kua dovtedy sa tolko toho može zmeniť.Takže takto som to myslel.
presnee, ja viem ze to je skoro...ja len som chcel zistit co je lepsie..lebo canyon nepoznam, neviem ake
ramy robia atak.. mne hlavne siel oten canyon

ost bikes som len chcel nieco porobne na porovnanie,
a hej no skoro to je dost , a s peniazmi dufam nebude problem..mam latku na 50tis. aj tak mi bude niekto nieco dokladat....ale je to realne, druhy rok som myslel asi tak jar, niekedy vtedy,
a stym menenim nazoru

no mozno zmenim ked najdem nieco lepsie atak...ale tak po tejto teme..sa zas o trocha viac rozumiem k tejto veci