Toho Authora si rozhodne nechaj ako zimák. Ideálny stroj. Mám cesťák, mám MTB a mám aj MTB zimáka.....perfektný lacný bike do snehu,do dažďa, do blata. Načo si zbytočne ničiť v snehu a v soli lepšie biky, keď mám zimáka....o ktorého sa ale starám rovnako ako o ostatné biky.
len si ho ešte asi riadne neprevetral volakde v bikeparku čo?mam na mysli ten košíček s fľaštičkou a *****na enduro- FR biku to vypada dosť divne
ale samozrejme tvoja vec
tie cranks sa seriovo robia v tejto farbe, viem že keď som po nich pokukaval boli len v modrej a červenej kombinacii.Toto ma trošku prekvapilo, ale samozrejme parádička, super to vypadá...
len si ho ešte asi riadne neprevetral volakde v bikeparku čo?mam na mysli ten košíček s fľaštičkou a *****na enduro- FR biku to vypada dosť divne
ale samozrejme tvoja vec
Ja jazdím Tribečské pohorie a keď ideš na 3-4 hodinový výjazd do lesa, tak ***** potrebuješ, už ani nespočítam koľkokrát som opravoval defekt v lese..a košíček teraz nosím, lebo na starom biku som ho nemal a vodu som nosil v ruksaku a ten stále dávať dolu keď sa chceš napiť..samozrejme, že budúcu sezónu keď pôjdem do Jasnej, tak tieto veci pôjdu dolu..ale doma sa bez nich nezaobídem..
tie cranks sa seriovo robia v tejto farbe, viem že keď som po nich pokukaval boli len v modrej a červenej kombinacii.Toto ma trošku prekvapilo, ale samozrejme parádička, super to vypadá...
Dik. Tie Cranky Iodine v oranžovej sériovo. Myslím že bola ešte strieborná verzia. Ty myslíš asi Cobalt a to sú XC kolesá, Iodine sú AM (staršie modely mali orpoti Cobaltom širší ráf a výstužné rebro medzi úchytmi špíc). Cobalty sa v oranžovej pokiaľ viem nerobili.
Vlastne hej,spomínam si, máš pravdu Cobalt.Aj tak sú to také vychytávky tieto kolesá, lebo každý najskor pozerá aké sú parádne a až neskor sa riešia ich vlastnosti.Aj tá cena je parádna, samozrejme ako všetko od crankbračekov To mi bolo jasne že sú XC podla rýchloupinania, len som netušil, že sú aj tieto lodine do AM.Možno neboli len v ponuke, myslím že som to pozeral v Progresscycle.Ale farbu ti trafili čo?
už som mal, ale šróbovateľný uzáver netesnil a voda vytekala všade..preto som na vodu na chrbte zanevrel..
Ja mám obyčajný rezervoar z Tesca za pár € a úplne postačuje na svoj účel.Načo oplácať predražené camelbaky.tiež som mal raz plný ruksak vodičky, ale len kvoli mojej sprostosti lebo som malo utiahol závit na hadičke.Bolo horúco, aspon som mal chladenie na chrbáte
3 dôvody prečo Camel:
1. kvalita konštrukcie - chránič na chrbte sa hodí
2. ergonómia - geniálne vyriešený náustok
3. zdravotná nezávadnosť
a čo ťa to ochráni keď ľahneš na chrbát?neviem o čom píšeš ty ale ja myslím samotný rezervoar na vodu a nie ruksak.Ten ti pomože kadeaký a nemusí byť camel za 80€.
len mi prosím ťa vysvetli tu kvalitu konštrukcie ktorá ťa zachráni pri páde
A všetky sú zdravotne nezávadné, lebo sú určené na čistú vodu popr. nejaký jonťák, ktorý budeš vyplachovať zase len čistou vodou a tá ti moc paseky nenarobí.
Ešte mi povedz že kupuješ tie čistiace tablety a odpadnem
a čo ťa to ochráni keď ľahneš na chrbát?neviem o čom píšeš ty ale ja myslím samotný rezervoar na vodu a nie ruksak.Ten ti pomože kadeaký a nemusí byť camel za 80€.
A všetky sú zdravotne nezávadné, lebo sú určené na čistú vodu popr. nejaký jonťák, ktorý budeš vyplachovať zase len čistou vodou a tá ti moc paseky nenarobí.
Ako Ta vobec napadlo porovnavat Camelbak s Tesco ruksakom ? Nemyslis, ze je to kvalitnejsie prevedenie Camelbak ? Netvrdim, ze Tescobak nesplna ucel, no Camelbak je niekde uplne inde .. Kup si Camel a vyskusaj sam. Sedi uplne inak na tele, viac futrovana zadna cast ( ergonomickejsie vystelky ), tie lacnejsie maju vobec nejake ? Odvetravaci air channel medzi nimi a pod.
- mimochodom, tabletky kupujem a pouzivam pravidelne, mozno aj vdaka nim sa neusadza svinstvo v hadicke a baku, tych par centov na stvrt roka, ci clovek ma alebo nema je jedno ..
ako ťa ochráni camel pri páde? skús si naložiť ruksak ktorý nemá chrbtovú ergonomickú výztuž a hodiť sa chrbtom na kamenitú zem. potom to sprav s camelom. Možno pocítiš rozdiel a nebudeš sa hádať poznám to z vlastnej skúsenosti a viem o čom hovorím. Ináč je vtipné keĎ sa tu človek čo má Enduro Expert naťahuje o pár eur za camel/ruksak...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Toho Authora si rozhodne nechaj ako zimák. Ideálny stroj. Mám cesťák, mám MTB a mám aj MTB zimáka.....perfektný lacný bike do snehu,do dažďa, do blata. Načo si zbytočne ničiť v snehu a v soli lepšie biky, keď mám zimáka....o ktorého sa ale starám rovnako ako o ostatné biky.
ale samozrejme tvoja vec
ale samozrejme tvoja vec
Ja jazdím Tribečské pohorie a keď ideš na 3-4 hodinový výjazd do lesa, tak ***** potrebuješ, už ani nespočítam koľkokrát som opravoval defekt v lese..a košíček teraz nosím, lebo na starom biku som ho nemal a vodu som nosil v ruksaku a ten stále dávať dolu keď sa chceš napiť..samozrejme, že budúcu sezónu keď pôjdem do Jasnej, tak tieto veci pôjdu dolu..ale doma sa bez nich nezaobídem..
Dik. Tie Cranky Iodine v oranžovej sériovo. Myslím že bola ešte strieborná verzia. Ty myslíš asi Cobalt a to sú XC kolesá, Iodine sú AM (staršie modely mali orpoti Cobaltom širší ráf a výstužné rebro medzi úchytmi špíc). Cobalty sa v oranžovej pokiaľ viem nerobili.
Ja mám obyčajný rezervoar z Tesca za pár € a úplne postačuje na svoj účel.Načo oplácať predražené camelbaky.tiež som mal raz plný ruksak vodičky, ale len kvoli mojej sprostosti lebo som malo utiahol závit na hadičke.Bolo horúco, aspon som mal chladenie na chrbáte
ja som síce socka (Lidl je môj kamarát
3. zdravotná nezávadnosť
3. zdravotná nezávadnosť
Ako Ta vobec napadlo porovnavat Camelbak s Tesco ruksakom ? Nemyslis, ze je to kvalitnejsie prevedenie Camelbak ? Netvrdim, ze Tescobak nesplna ucel, no Camelbak je niekde uplne inde .. Kup si Camel a vyskusaj sam. Sedi uplne inak na tele, viac futrovana zadna cast ( ergonomickejsie vystelky ), tie lacnejsie maju vobec nejake ? Odvetravaci air channel medzi nimi a pod.
- mimochodom, tabletky kupujem a pouzivam pravidelne, mozno aj vdaka nim sa neusadza svinstvo v hadicke a baku, tych par centov na stvrt roka, ci clovek ma alebo nema je jedno ..