dufat mozes a okrem nich -nastrocne zubrienky pod zakonom s pripadnym siltom do vodovahy
zaujima ma ale predne koleso (vyrobca, oznacenie), ak vies poskytnut pripadne niekto iny. dakujem
Ramon1 decka zvyknu nosit take siltovky s rovnym sirokym siltom. jak keby bol narovnany do vodovahy, ze ked na to spadne kvapka dazda, tak nevie, na ktoru stranu sa skotulat raperi ju nosia a podobni, co maju gate sirsie ako obezny clovek a klin niekde pri kolenach
dufat mozes a okrem nich -nastrocne zubrienky pod zakonom s pripadnym siltom do vodovahy
zaujima ma ale predne koleso (vyrobca, oznacenie), ak vies poskytnut pripadne niekto iny. dakujem
Predné koleso - pôvod neviem, kúpil som ho od kamoša z humenného. spýtam sa a pošlem ti info. A žubrienky ? zatiaľ len pekné a zdalo sa aj rozumovo vyspelé - podla komunikácie. No najkrajšie, keď ideš, a aj smutný ľudia sa usmejú, nie nesmejú sa )
DukeScottEvo dakujem.
jasne usmeju sa, je to polovesely bicykel. ak by mal este nejake farby alebo prvky naviac, bol by este veselsi
Nazgul spriaznene ako pre koho ked vsak vidim podobnu ciapku alebo gate na dospelom cloveku, pride mi to minimalne usmevne. niekolkokrat sa mi stalo, ze dotycni mali znacne potiaze v pracovnom zivote a raste aj vo firmach, kde je kreativita, originalita a otvorene zmyslanie prioritou. boli ako velke deti. zbytocne sa nehovori, ze saty robia cloveka a odrazaju jeho podstatu ale to sme uz dost OT
Čo ja viem...tie šiltovky akosi patria k istému životnému štýlu. Pamätám si, že keď fičal Limp Bizkit kde mal hlavný spevák takúto šiltovku...všetci sme takú chceli...
K šiltovkám - flexám sa musím aj ja vyjadriť. Popri servise alebo počas motania sa po preteku aj ja nosím, nesvieti ti slnko do očí, a hlane skryjú rôzne stojace vlasy po pobyte v prilbe
Svojho času "PussyKiller" vyzeral aj takto
Bol to kamošov bike a dufam, že mu to nebude vadiť keď to sem pridám. Má ešte aj ďalšiu "strelku" fixed gear
Svojho času "PussyKiller" vyzeral aj takto
Bol to kamošov bike a dufam, že mu to nebude vadiť keď to sem pridám. Má ešte aj ďalšiu "strelku" fixed gear
Jo jo Ako som mu pozeral album, Mendy mu dal veľa podob
8r. chalanovi na Vianoce lebo z povodneho 16" uz vyrastol tak nech mu zase posluzi par rokov, a nech sa nemusi hambit medzi rovesnikmi , aj ked to vazi viac ako moj mtb a cestak dokopy snad , ale ako sa hovori, tazko na cvicisku, lahko na bojisku
čakal som že sa tu povyskakuju neaky biky spod stromčekov, tuším až na katka nikto nič..stumpik poskladaný na začiatku sezóny, sme veľký kamoši, medzitým dostal thomsonku, neska ked sa mi bude chcieť dám ešte xtr radenie a xt pedále.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
pravdepodobne nieco taketo
Predné koleso - pôvod neviem, kúpil som ho od kamoša z humenného. spýtam sa a pošlem ti info. A žubrienky ? zatiaľ len pekné a zdalo sa aj rozumovo vyspelé - podla komunikácie. No najkrajšie, keď ideš, a aj smutný ľudia sa usmejú, nie nesmejú sa
Rýchlokvasné ako rýchlokvasné... V určitých komunitách už vyše 15 rokov... A dokonca aj medzi spriaznenými
jasne usmeju sa, je to polovesely bicykel. ak by mal este nejake farby alebo prvky naviac, bol by este veselsi
Nazgul spriaznene ako pre koho
Jo jo
Je to značka SORUN a predávajú ju na e-bay-i.
Povolenie na odhalenie ďalšieho bicykla udelené
čakal som že sa tu povyskakuju neaky biky spod stromčekov, tuším až na katka nikto nič..stumpik poskladaný na začiatku sezóny, sme veľký kamoši, medzitým dostal thomsonku, neska ked sa mi bude chcieť dám ešte xtr radenie a xt pedále.