kotuce pomohli hlavne väcsou vydrzou v dlhsich zjazdoch, ked sa neskor prehrievaju resp. sa nestihnu prehriat. zadny rafik ostal, spice su nove. na SLXkove brzdy este setrim. teraz su na rade kluky s dutou osou.
a teraz sa pozvolne zase nadviaze na tu teleskopku a jej potrebu, dalsich 5 stran od veci
a ani to netrvalo dlho
Inak jazdil som s teleskopkou a pre urcite tereny je to vynikajuca vec, co ma odradza je ta nestabilita pod zadkom, ked sa vyhega. A mam taky zly pocit, ze kazda sa casom vyhega..
kotuce pomohli hlavne väcsou vydrzou v dlhsich zjazdoch, ked sa neskor prehrievaju resp. sa nestihnu prehriat. zadny rafik ostal, spice su nove. na SLXkove brzdy este setrim. teraz su na rade kluky s dutou osou.
Čo ťa stála výmena náboja, myslím komplet aj s robotou a materiálom. Tiež nad tým rozmýšľam, mám deore, a jazdím dosť a mám pocit, že náboj dosť trpí, určite by to chcelo priemyselné prevedenie. Ďakujem.
IMHO je výmena deore náboja za XT náboj zbytočná investícia, keď tak vymeniť aspoň za neičo na priemyselných ložiskách.
Zhrnul by som to takto : Ak to ide, tak to nechcať tak, ak to nejde hladko, tak premazať a nastaviť kónusy a ak je to mŕtve, tak sa ku kónusom nikdy nevracať
IMHO je výmena deore náboja za XT náboj zbytočná investícia, keď tak vymeniť aspoň za neičo na priemyselných ložiskách.
Zhrnul by som to takto : Ak to ide, tak to nechcať tak, ak to nejde hladko, tak premazať a nastaviť kónusy a ak je to mŕtve, tak sa ku kónusom nikdy nevracať
tomuto hovorim zmysluplna a hodnotna informacia, dakujem
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Lepsie par blatovych g navyse ako mat puknuty ram.
PS: aby to tu nebolo cele OT, tu mi naložte že nemám teleskopku...
na ten bike teleskopka zbytocna. Ak by si jazdil exponovane tereny alebo nejake mensie skoky urcite ju treba
Nemas teleskopku!
a ani to netrvalo dlho
Inak jazdil som s teleskopkou a pre urcite tereny je to vynikajuca vec, co ma odradza je ta nestabilita pod zadkom, ked sa vyhega. A mam taky zly pocit, ze kazda sa casom vyhega..
Čo ťa stála výmena náboja, myslím komplet aj s robotou a materiálom. Tiež nad tým rozmýšľam, mám deore, a jazdím dosť a mám pocit, že náboj dosť trpí, určite by to chcelo priemyselné prevedenie. Ďakujem.
aku si pouzival ?
a ako dlho trvalo, kym sa "vyhegala" (otrasny vyraz
ešte je čo vylepšovať.
tomuto hovorim zmysluplna a hodnotna informacia, dakujem