Lokalizácia
Formulár sa odosiela
myslim že sa tato nalepka stane hitom , aspoň sa tak budeme poznať na trailoch ešte by bolo fajn dohodnuť miesto nalepenia :D :D
Zobraziť komentár 17.08.2017 - 10:48:20
00
Navrhujem Na batériu :-D
Zobraziť komentár 17.08.2017 - 10:55:50
033
na čelo
Zobraziť komentár 17.08.2017 - 10:56:48
06
alebo na dres, na celý chrbát
Zobraziť komentár 17.08.2017 - 10:58:38
00
Kde a ako ste dávali vyrábať nálepky? Reklamky a tlačiarne majú záujem sa baviť so zopár nálepkami za pár centov?
Zobraziť komentár 17.08.2017 - 10:59:10
00
Jezus nie, tade som nesiel, to si si ma zmylil tusim s jahmanom alebo tmaxom.
Ved ja dobre viem ako rychlo sa tam jazdi, takze tam predsa nebudem liezt do protismeru, co som samovrah?
Zobraziť komentár 17.08.2017 - 11:06:43
01
Nalepte si ich na kkt...keď sa budete ukájať budete dvojnásobne šťastní ako ste s ebikmi vy*ebali....nezabudni dať "nepáčiky" a nahlásiť môj príspevok.
Možno dostanem aj ban...ale banovať nebudem, lebo miesto toho, aby nás náš koníček spájal, budujeme tu rôzne "elitárske" skupinky, ktoré šíria bludy na "tých druhých".
Zobraziť komentár 17.08.2017 - 11:23:13
031
Sranda, ze jedini, ktori tu pouzivaju vulgarizmy a ostre vyrazy su zrovna ti akoze zastancovia slobodnej volby. Zaujimave.
Zobraziť komentár 17.08.2017 - 11:37:12
020
Wladix - on na mna zacal z nicoho nic utocit aj pod tym clankom, pritom som tam mal uplne nevinny koment o tom ze tie clanky o ebajkoch aspon prinasaju mtbikeru peniaze.
Zobraziť komentár 17.08.2017 - 11:43:54
00
arrow_leftWladix napísal:
Sranda, ze jedini, ktori tu pouzivaju vulgarizmy a ostre vyrazy su zrovna ti akoze zastancovia slobodnej volby. Zaujimave.

Nieco v style .. prinesieme vam mier, lasku a pokoj, aj keby sme vas mali vsetkych postrielat :D .. vsimol som si to tiez, ze velmi vela z nich takto reaguje. Zacnu v klude a potom sa stanu agresivni a chcu anti-ebikerov liecit :lol:. Ti normalni v klude jazdia aj na ebiku a neriesia tieto veci.
Zobraziť komentár 17.08.2017 - 11:48:29
04
len ohľadom tej nálepky...ak má niekto elektromobil (auto) a má napr. aj nálepku na aute - je automaticky hejter spalovacích motorov?
misopetrovic ak by si dával tie nálepky vyrábať vo veľkom, tak si prosím 2 ;) (imo je lepšie ak sa urobí jedna väčšia objednávka ako veľa malých)
Zobraziť komentár 17.08.2017 - 11:52:58
02
Myslis ako mat na elektromobile nalepku "idem 100% vlastnym pohonom" :lol: .. srandujem. Ale dnes je moderne hejtovat spalovacie motory. Sice nevadi, ze litiova bateria je asi tak 10x vacsi problem ako spalovaci motor (teda okrem dizlaku, ten je problem/, ale je to moderne :)
Zobraziť komentár 17.08.2017 - 11:57:53
01
tá nálepka je jasný fake
originál je tu http://www.53x11.cz/casopis/2016-8/editorial/
;-)
Zobraziť komentár 17.08.2017 - 11:59:09
01
iron.hide ja som na teba iba zhodou okolností reagoval pod tým článkom, lebo nepotrebujem na tvoje hejty, resp. hejty antiebikerov reagovať zakaždým ako ty a tebe podobní, to je prvá vec.
Druhá vec, spomeň si na tvoje vyjadrenia o tom ako sú ebikeri alkoholici a že nevedia jazdiť....to nie je urážka?
Tretia vec, zakaždým potrebuješ podkopávať nohy každému, kto je zástancom ebikov a všeobecne ohľadom ebikov.
Štvrtá vec, teraz tu neplačkaj a skús sa zamyslieť, ako sa asi tak cítia tí ktorým si podkopal ich nadšenie, že majú ebike a môžu jazdiť tam kde by si inak netrúfli, alebo jednoducho nevládali.

Wladix vulgarizmy používam málokedy a zvyčajne v zcenzúrovanej podobe...ty ich nepoužívaš vôbec?

lto teraz ti akože o čo ide? Včera si sa do ničoho nezapájal a teraz máš potrebu to dobehnúť? Ty si tiež jeden z tých, čo rýpu. Vieš, ty v tom vidíš, iba niečo nevinné "srandu" alebo rýpanie pod rúškom anonymity. No pozri sa na to z druhej strany, koľko ľudí ste odtiaľto odplašili, len kvôli vášmu elitárstvu... Proste šikanujete ľudí, pretože nesadnú do vašich predstáv o ideálnom bikerovi. Lebo majú možno aj iné veci v hlave, ako len bicykle. Miesto toho aby ste trebárs ebikera zobrali so sebou, aby ste ho naučili ako jazdiť po trailoch, alebo hoci kde v teréne, hneď ho "sundáte", lebo má ebike a to nie je bike a podobné bludy.
Zobraziť komentár 17.08.2017 - 12:01:57
012
arrow_leftubosek napísal:
ja sa nikde neponahlam, len zrejme nemam taku vykonost ako tu vsetci, ale tiez chcem jazdit do kopcou a nemat tep 200

Ved chod tempom akym vladzes.
Zobraziť komentár 17.08.2017 - 12:04:40
01

MTBIKER odporúča

keyboard_arrow_up