Jedine co ma trocha ser.e ze som ich sem nedal pred lakovanim lebo tie mena sa mi pacia co ste im dali. Ale asi niekde vysmirglujem kusok ramu hodim airbrush HRB a KRKO
Tak ano len bohuzial originaly tam boli 18" kolesa na ktore som uz nevedel zohnat plaste co mi hovorili v predajni ze 18" sa uz nevyrabaju a moc som nechcel do toho investovat tak tam isli 20" kola co sa nasli niekde v pivnici a na tie budu vyrabat plaste aspon dufam tym padom sa blatniky nedali pouzit takze museli ist nove. Ale v zime mam v plane robit 2bmx a 2favority chcem skusit swirling alebo hydrografiku takze pribudnu niake foto. A dakujem za ?
Hej urcite ano ja som neobjednaval isiel som kupit plaste do obchodu pytal sa ci maju niaku modru sedacku a modre blatniky mali toto tak som bral. Neriesil som celo hlinikove ako boli povodne. Ale urcite by sa tam viacej hodili tie co si poslal.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Pred a Po
Pred a Po
Škoda tých originál blatníkov ale inak pekne
Tak ano len bohuzial originaly tam boli 18" kolesa na ktore som uz nevedel zohnat plaste co mi hovorili v predajni ze 18" sa uz nevyrabaju a moc som nechcel do toho investovat tak tam isli 20" kola co sa nasli niekde v pivnici a na tie budu vyrabat plaste aspon dufam tym padom sa blatniky nedali pouzit takze museli ist nove. Ale v zime mam v plane robit 2bmx a 2favority chcem skusit swirling alebo hydrografiku takze pribudnu niake foto. A dakujem za ?
Hej urcite ano ja som neobjednaval isiel som kupit plaste do obchodu pytal sa ci maju niaku modru sedacku a modre blatniky mali toto tak som bral. Neriesil som celo hlinikove ako boli povodne. Ale urcite by sa tam viacej hodili tie co si poslal.