Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Chalan sem da poskladany bike, urcite sa tesi a hned len hejty. Jeho prvy prispevok a asi aj posledny. Nevidim do DH komponentov a asi ten predstavec nebude podľa reakcií sláva, ale to sa na tom biku nenájde nič, čo by stálo za palec hore? Kritika ja dobrá vec, ale musí byť konštruktívna a samozrejme by mala končiť pozitívne a motivačne. Znie to možno ako klišé, ale psychológia hovorí - na jeden hejt dve pozitíva.
Zobraziť komentár 10.04.2019 - 20:59:12
033
ja som ten predstavec tiež mal na starom biku dával som mu zabrať ale vydržal .. je to kus železa neviem čo by na tom malo byť zlé
Zobraziť komentár 10.04.2019 - 21:02:44
010
arrow_leftbujnoss napísal:
Chalan sem da poskladany bike, urcite sa tesi a hned len hejty.

Poviem ti preco. Lebo sem nedal bajk, kde ram stoji 3000e, ale stary typ, ktory nikto nechce. Napriek tomu,ze to poskladal dobre a vyzna sa celkom. Lenze staci sem vlozil drahu somarinu (ok, ibis je fajn) a mas lajkov plnu prdel. Aj napriek tomu, ze fotka je naprd. Toto sa sem prenieslo z roznych internetov a trend sa tu ujal ako vsade inde. Konzum a pozlatko, to je to, co ide...
Zobraziť komentár 10.04.2019 - 21:30:40
010
Tak mu ho pochváľ a nemoralizuj.
Zobraziť komentár 10.04.2019 - 21:34:20
03
Stalo sa .. je to v texte :) .. ci mas problem chapat pisane slovo ? .. Samotny bajk chvalit nemam preco .. je to mimo moje zameranie a ja nie som falosna liska, aby som chvalil len pre chvalenie ;)
Zobraziť komentár 10.04.2019 - 21:41:14
03
arrow_leftlto napísal:
Poviem ti preco. Lebo sem nedal bajk, kde ram stoji 3000e, ale stary typ, ktory nikto nechce. Napriek tomu,ze to poskladal dobre a vyzna sa celkom. Lenze staci sem vlozil drahu somarinu (ok, ibis je fajn) a mas lajkov plnu prdel. Aj napriek tomu, ze fotka je naprd. Toto sa sem prenieslo z roznych internetov a trend sa tu ujal ako vsade inde. Konzum a pozlatko, to je to, co ide...

Nieje pravda takto globalne povedat o vsetkych co maju drahsie bicykle ze si ich kupili pre konzum a preto ze chcu byt in. Clovek co uz niekolko rokov jazdi ma rozpocet na taky bicykel, ma techniku ci kondiciu a aktivne bicykluje je celkom prirodzene ze si kupi lepsi bicykel.

Mne ten bike pride skaredy ale.podstatne je ze majitelovi spravil radost.
Zobraziť komentár 10.04.2019 - 21:43:08
02
Tak to nebolo myslene, nedavam korelaciu drahy bajk = konzum&ostatne . Len to, ze draha vec zaujme omnoho viac, lebo je draha (modna, atd.). S tym co pises suhlasim. To co ma mrzi, ze len preto, ze nieco nie je in/drahe/whatever ... je hejtovane, aj ked si to nezasluzi. Dokonca o dost viac hejtovane, ako povedzme lacny tesco bajk. A to ma napr. mrzi.
Zobraziť komentár 10.04.2019 - 22:24:29
03
arrow_leftbujnoss napísal:
Chalan sem da poskladany bike, urcite sa tesi a hned len hejty. Jeho prvy prispevok a asi aj posledny. Nevidim do DH komponentov a asi ten predstavec nebude podľa reakcií sláva, ale to sa na tom biku nenájde nič, čo by stálo za palec hore? Kritika ja dobrá vec, ale musí byť konštruktívna a samozrejme by mala končiť pozitívne a motivačne. Znie to možno ako klišé, ale psychológia hovorí - na jeden hejt dve pozitíva.

Myslene dobre ale mozno zle pochopene. Nemusis to brat ako hejty ale ako konstruktivne napady na zlepsenie.

A na druhej strane musi clovek pocitat s tym ze ked nieco prezebtuje verejne, nemusi sa to kazdemu pacit. Mne sa tiez nepacia niektore sracky za 3 a viac tisic.
Zobraziť komentár 10.04.2019 - 22:48:29
02
bujnoss Co nekonstruktivne je na tom, ked niekto skritizuje predstavec za 4,50 z aliexpresu na DH bajku?
Zobraziť komentár 11.04.2019 - 06:42:34
02
jachmel napríklad to, že si ho nejazdil, neskúsil a odsúdil na základe nízkej ceny a pôvodu. To je ku*va nekonštruktívne.
Zobraziť komentár 11.04.2019 - 06:56:35
06
Nekonstruktivne je ten predstavec vobec skusat.To by som sa ozaj nemohol mat vobec rad :tmi:
Zobraziť komentár 11.04.2019 - 07:15:10
04
Nikto ti nekáže ho skúšať...tým pádom ho, ale ani akokoľvek kritizovať.
Zobraziť komentár 11.04.2019 - 07:42:52
03
arrow_leftAdMich napísal:
Nikto ti nekáže ho skúšať...tým pádom ho, ale ani akokoľvek kritizovať.

Nie? :) asi vie o co ide, ze je to kvalita nekvalita
Zobraziť komentár 11.04.2019 - 07:50:37
00
Presne tak. Nehejtujte cinske predstavce, lebo ked sem uzivatel predstavca prestane prispievat, nebudeme vediet, ci len preto, ze zanevrel na forum alebo preto, ze ten predstavec nevydrzal.
Zobraziť komentár 11.04.2019 - 07:51:39
03
:) :clap:
arrow_leftBruco napísal:
Presne tak. Nehejtujte cinske predstavce, lebo ked sem uzivatel predstavca prestane prispievat, nebudeme vediet, ci len preto, ze zanevrel na forum alebo preto, ze ten predstavec nevydrzal.
Zobraziť komentár 11.04.2019 - 07:54:57
00

MTBIKER odporúča

keyboard_arrow_up