Kedze nemozem jazdit nejaky cas (prasknuta kost v lakti), tak aspon pridam fotku najnovsieho setupu. Bike je sice stary ale jary, uplna spokojnost. Za cca posledne dva roky zmena: rajdy Easton Haven C 750
predstavec RF Atlas 60
vidla Fox 34 Factory 140
vpredu upgrade na 200mm kotuc
teleskopka CB Highline 160
kolesa Mavic XA Pro
Offsetbushings upgrade na spodnom oku tlmica
pedale jednostranne SPD / platformy KNC
Vpredu bezdusak Bontrager SE4 namiesto Maxxis Beaver, vzadu dusak XR3 (potrebujem dojazdit) tiez namiesto bobra
Od dnes budem patriť už aj medzi chrtov 10rokov chodím na maratóny a nikdy som nemal žiadnu XC raketku ,tak tu je moja nová 10,5kg žiletka na tých mojich (doslova) pár maratónov ročne, na dlhšie výlety a na rožky do obchodu! ide to krásne lahko za pedálom P.S. a prvýkrát v živote mám aj kazetu väčšiu ako zadnú brzdu
Pozerám, že tiež jazdíš na Skeletonoch, aké máš z nich pocity? Nepodarilo sa ti ich prerezať? Ja ich jazdím teraz prvý rok a zatiaľ som s nimi veľmi spokojný....
nejakú lahsiu otázku na mna bajk som kupil na maxxis aspen no mal som z nich velmi zlé pocity. asi pred 2 mesiacmi tu bol clanok o novom lappiere XC kde bolo presne toto obutie, tak som to na vlas skopiroval. som uplný amatér no mám zrazu ovela vecsiu istotu v plastoch ako predtym. a mozno by to zvladlo aj este o cislo sirsie
bajk mám prvý den, prvých 40km ,ale prvé dojmy su také že su to fakt akokeby cestné plášte porovnávam s mojim druhým bajkom a to je teda markantný rozdiel tieto nemajú žiadny valivý odpor, no v teréne zase nemajú oporu...čo sa týka defektov, bojím sa že ich bude dost,ale všetko sa ukáže časom! no dnes sa mi na nom išlo tak lahko že asi aj kvoli tým pláštom ho kludne budem používat aj ako cesták , na nejaké dlhšie asfaltové švihy
Ďakujem, čakal som tu skôr hejty že je to nesympatický bicykel zo supermarketu, no mne osobne sa páči aj dizajn ( až na tú žltú na zadných vzperach) , recenzie som čítal len pozitívne a bezkonkurenčna cena v danej výbave rozhodla! A aj kvôli tej sedlovke má pekné, jednoduché čisté línie , takže sa teším z nového zihadielka ☺️
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
predstavec RF Atlas 60
vidla Fox 34 Factory 140
vpredu upgrade na 200mm kotuc
teleskopka CB Highline 160
kolesa Mavic XA Pro
Offsetbushings upgrade na spodnom oku tlmica
pedale jednostranne SPD / platformy KNC
Vpredu bezdusak Bontrager SE4 namiesto Maxxis Beaver, vzadu dusak XR3 (potrebujem dojazdit) tiez namiesto bobra
nenastupoval si náhodou včera do vlaku na Vinohradoch?