Dík Rumakk, už len z toho prvého feelingu je to neskutočné a neporovnateľné, FOX36 Factory 2016 čo som tam mal je oproti tomuto drhnúca trubka, Onyx chodí ako pružina. Tlmič zas keď zamknem, tak je tvrdší ako vzduchový zamknutý Topaz a vôbec sa nehýbe (čistý hardtail). Cez víkend plánujem prevetrať po trailoch a poladiť so Shockwizom, ale už teraz dávam klobúk dolu.
nemyslis vazne ze je tvrdsi ako Topaz... mi to pride skor ze pruzinak sa neda pritvrdit natoz zavriet.... kokos ina sranda ten dvo... ale ta vidla ma zaujala, jazdim pike rct3 a ta mi pride lepsia ako kamosova fox 36... ale mozno iba kvoli mojmu pravidelnemu servisu... ale tu dvo vidlu by som skusil... ked ta niekde zbadam tak ta ponahanam
konicka po letnom servise, navrat k povodnym rajdom z karbonovych, nesedeli mi, oblubene gripy ritchey wcs, vymenene guide rs za slx, shimano je shimano, karbonova sedlovka, sedadlo selle san marco gnd wide, novy zadny plast, vittoria barzo to uz ma za sebou a v predu uz celorocne budem vozit forekaster 2,35, nova retiazka a nova pumpicka len 29g
tak ako na foto s pumpou,kosikom, polarom a kapsickou(komplet sada na opravu bezdusakov,s multiklucom s nitovackou, vreckovky, stahovacky a kusom gumy) v Lku 12,3 kg
ja to skor orientujem na vydrz namiesto vahy , len riaditka a predstavec by dali 250 g dole, kolesa maju skoro 2 kg, ocelovy prevodnik...kilo by som dal v pohode dole, ale povedal som si, na co
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Som zvedavy ako to bude jazdit
sorry za kvalitu fotiek, ked budu lepsie postnem nove?
On-One Hello Dave vel.M
hlavovy uhol 62st
sedlovu uhol 77st
reach 450mm
chain stays 458mm
whellbase 1261mm ?
tak ako na foto s pumpou,kosikom, polarom a kapsickou(komplet sada na opravu bezdusakov,s multiklucom s nitovackou, vreckovky, stahovacky a kusom gumy) v Lku 12,3 kg