Viem ze to neplati ale ja mam hotovo 9,3kg tak ako je (bez co2) a uz to nemam (zaujem) kam posuvat, to uz by trebalo menit dost lahke za ultra lahke, navyse za nezmyselne sumy… Zaroven nemam potrebu pokusat aj pevnost a zivotnost, bike dostava adekvatne nazrat a uz tak sa dost k..urvi
Viackrat som uz vahal nad axs, ale ked to xtr-ko tak krasne chodi, tak naco Niekedy nabuduce, po sezone?
A to nevedno ze vzadu je insert 61g a v rajdoch knoty s rasplu 25g
Viackrat som uz vahal nad axs, ale ked to xtr-ko tak krasne chodi, tak naco Niekedy nabuduce, po sezone?
Ak si s XTR spokojný tak nespekuluj. Ja práve uvazujem skôr nad návratom k XTR napr aj kvôli ich kazete ktorá ma super odstupňovanie. V radení až taký veľký rozdiel nevidím, jedina nevýhoda je nutnosť občas lanka a bowdeny vymeniť.
mna odradza spolahlivost pacok, a uz dost seriozne ma nasrala aj ta ich brzda s ktorou mam zase problem a nepomaha ani mazanie - som zrovna dost na vazkach do coho ist
brzdu na saltri som myslel
a radiace packy su samozrejme ok len tam dali slabu pruzinku - nesmies natrafit na zly kus - nechce sa mi vobec ist do takeho rizika ze to somnou kdesi vypecie.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Keby si vážil bez pedálov mohol si byť pod 9kg
Palec dole za vahanie 👎😀😀
Ak si s XTR spokojný tak nespekuluj. Ja práve uvazujem skôr nad návratom k XTR napr aj kvôli ich kazete ktorá ma super odstupňovanie. V radení až taký veľký rozdiel nevidím, jedina nevýhoda je nutnosť občas lanka a bowdeny vymeniť.
ja mam xtr radenie tiez a zatial som nemal nic problemove
a radiace packy su samozrejme ok len tam dali slabu pruzinku - nesmies natrafit na zly kus - nechce sa mi vobec ist do takeho rizika ze to somnou kdesi vypecie.
Úkol byl jasný: Rainbow a nízká váha -> 8,1 kg jak je na fotografii (bez bidonu a Garminu
Pani manželka je dosť vysoká. 34z prevodník?
Pani manželka je dosť vysoká. 34z prevodník?
Měří 172,5 cm a sedlo má 72 cm od středu
Nene, převodník je 32z.