branomelis no nohy myslim spodne, vrchne ak chces cierne to neviem kolko stoji, lebo ja som mal vidlicu performance elite, co je ako factory len nie kashima a vymenil spodne nohy za oranzove hope kotuce som mal na bajku pred tym a uz ich nechcem suchaju stale kvoili tomu ze su float, nedaju sa centrovat, tie intend su pekne nekrutia sa a kedze su 2.3mm siroke vydrzia dlhsie ako bike
KuraciaBageta Ty to máš ten lepší prípad..si tú vidlu upravoval presne opačne Spodné nohy to by som ani nejako extra nekupoval, to sa dá riešiť individuálnym nástrekom a novými polepmi. Ale tak celkovo si to pekne vyladil.👍
Na brzdový kotúč sa už teším, chcem ho dať dozadu. Vpredu mám Brakestuff, len tieto Intendy sú aktuálne za lepšiu cenu a majú hrubší materiál, pritom technológia výroby by mala byť rovnaká podľa popisu. Majú navyše oproti bežným kotúčom nejak tepelne upravený povrch na zvýšenie tvrdosti. BrakeStuff dokonca v pribalených informáciach píše, že na kotúči sú také mikro body, ktoré nie sú chybou, ale v tých miestach sa každý kotúč testuje na finálnu tvrdosť.
KuraciaBageta
Dík za info. Pozeral som tie nohy kade-tade ale boli drahšie ako spomínaš. Tak ešte pojazdim škrabnuté Kashima a potom asi skúsim Slovkolex. Kotúč mi asi v piatok príde ten Intend čo tam máš. Myslím že lepšia voľba ako Hope 🙄
Myslím, že tieto CSU z silverfish mi najviac vyhľadalo, ale tam je cena celkom v pohode, len to ide asi z Británie, takže tu mi to preclia a zaplatím DPH ešte a mám Performance nohy za 600..to radšej so zlatou poškrabanou Kashimou budem jazdiť Ale ja som skôr pozeral toto: https://ndtuned.com/b2b/index.php?route=product/product&product_id=155
Toto robia kdesi v Poľsku, že im to pošleš a porobia, ale nemám referencie na to, ani systém ako sa to posiela ako to tam je dlho atď.....keby toto robil niekto na Slovensku, tak asi idem do toho. Ono sa to robí hlavne kvôli praskaniu vidlíc FOX, keď sa bike dáva na predné, alebo len ak niekto jednoducho zruší nohy či už pádom, alebo počas servisu ako ja
Trochu netradičný bicykel. Okrem rámu na ňom asi nie je nič zaujímavé, komponenty som iba prehádzal zo starého. No som spokojný so všetkým tak ako to je, takže nie je dôvod nič meniť.
A som spokojný aj s geometriou tohto rámu. Obával som sa trochu takého extrému, ale sadol vynikajúco. Dole kopcom ide ako tank, najlepšie mu sedia rýchle pasáže, kde je úžasne stabilný. V technickejších zjazdoch nie je samozrejme taký obratný, do vzduchu tiež nejde až tak ochotne (to má na svedomí dlhá zadná stavba). Stúpania sa idú vynikajúco, tam cítim asi najväčšie plus oproti predchádzajúcemu. Aj pri stojkách nemá tendenciu ísť predné koleso do vzduchu a posed je veľmi komfortný (vďaka menej strmému uhlu sedlovky).
Tuhosť dobrá, nevšimol som si žiadne krútenie. Pohodlie ťažko opísať - ideálne by som musel skúsiť rovnaký bike vyrobený z iného materiálu, aby som mohol skutočne povedať rozdiel. Možno by som to prirovnal k pocitu, ako keď som kedysi vymenil Al riadítka za karbónové.
Nemusi byt iny material, aj z rovnakeho sa to moze spravat inak. Tie zadne vzpery vyzeraju ze by to mohlo byt pohodlnejsie (dlhe tenke trubky), preto sa pytam.
Ja som ťa pochopil tak, že si sa pýtal na ten titán. Inak platí to, čo píšeš ty. Tie zadné vzpery vyzerajú tenké, ale nie sú až také ohybné, ako sa môžu zdať.
Otázka "do pléna". Pre elektrobicykle sa zaužívalo skrátené označenie e-bike. Akú skratku by ste navrhovali pre klasické "human powered" bicykle? Niečo ako "M-bike" (manuálny bicykel)? Alebo paralela z hudobného priemyslu "electric guitar" vs "acoustic guitar".
P.S. ak nájde Admin vhodnejšie vlákno pre takúto diskusiu, prosím o presun.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Na brzdový kotúč sa už teším, chcem ho dať dozadu. Vpredu mám Brakestuff, len tieto Intendy sú aktuálne za lepšiu cenu a majú hrubší materiál, pritom technológia výroby by mala byť rovnaká podľa popisu. Majú navyše oproti bežným kotúčom nejak tepelne upravený povrch na zvýšenie tvrdosti. BrakeStuff dokonca v pribalených informáciach píše, že na kotúči sú také mikro body, ktoré nie sú chybou, ale v tých miestach sa každý kotúč testuje na finálnu tvrdosť.
Dík za info. Pozeral som tie nohy kade-tade ale boli drahšie ako spomínaš. Tak ešte pojazdim škrabnuté Kashima a potom asi skúsim Slovkolex. Kotúč mi asi v piatok príde ten Intend čo tam máš. Myslím že lepšia voľba ako Hope 🙄
Brano, tu si pozeral?
https://www.silverfish-uk.com/products/kw/fox%20csu
https://ndtuned.com/b2b/index.php?route=product/product&product_id=155
Toto robia kdesi v Poľsku, že im to pošleš a porobia, ale nemám referencie na to, ani systém ako sa to posiela ako to tam je dlho atď.....keby toto robil niekto na Slovensku, tak asi idem do toho. Ono sa to robí hlavne kvôli praskaniu vidlíc FOX, keď sa bike dáva na predné, alebo len ak niekto jednoducho zruší nohy či už pádom, alebo počas servisu ako ja
A som spokojný aj s geometriou tohto rámu. Obával som sa trochu takého extrému, ale sadol vynikajúco. Dole kopcom ide ako tank, najlepšie mu sedia rýchle pasáže, kde je úžasne stabilný. V technickejších zjazdoch nie je samozrejme taký obratný, do vzduchu tiež nejde až tak ochotne (to má na svedomí dlhá zadná stavba). Stúpania sa idú vynikajúco, tam cítim asi najväčšie plus oproti predchádzajúcemu. Aj pri stojkách nemá tendenciu ísť predné koleso do vzduchu a posed je veľmi komfortný (vďaka menej strmému uhlu sedlovky).
Hmotnosť 9,23kg s pedálmi a bez košíka na fľašu.
Jazdim celorocne.
Ale sezóna so psami mi ešte len teraz začína -> Bikejoring.
😀😀 to bude nove, len nestihli prísť do víkendu, ale budu tie isté esi.
P.S. ak nájde Admin vhodnejšie vlákno pre takúto diskusiu, prosím o presun.