Lenže Ty si Janči nebol nikdy na Mezcaloch pri -10 na Martinkách. Možno na Mazze a asi bolo -10 a zamrznutá suchá zem bez štipky snehu. Ak chceš vezmi dnes dovolenku. Vyberieme Scalpel, ja prídem s Mondrakerom a ukážeme si na oslizlej Hrabanke po dnešnom daždi - túto jeseň dážď číslo 76, ako výborne držia Mezcaly na lesnom ľahkom trailíku

Som zvedavý aké výhovorky mi prinesieš

Zhrnul by som to tak....nepodceňujme Vittorie, ale ani nepreceňujme....Ich najväčšou devízou určite nie je grip, ale nízky valivý odpor v kombinácii so solídnym
gripom za sucha.
Presne tak, výrobca to uvádza na svojej stránke - má tam takú tabuľku kde ukazuje podmienky pre ktoré
plášť vivíja. Sú vhodné do sucha a na mixed terrain - tam excelujú. Nepíše o zimných podmienkach, takže niektoré komentáre považujem za zbytočné. Ak jazdím v zime, prezúvam. Ak nie prechádzam na 2-3 mesiace na iné športy, ako silové fitko, turistika, lyže, rýchla chôdza, prechádzky a cestovanie… Inak s gripom som nemal nikdy problém a tieto updatované
plášte 2025 so šírkou 2.4 deklaruje výrobca - “more grip, more speed”, čo podpisujem. Jazdím iba v MK, tu sú tieto plášte ideálne aj celoročne, zima u nás je mierna.